kızlar günaydın bugüntransferimin 5, günü kasıklarımda ve boşluklarımda ağrım var özellikle kasıklarım kramp gibi normalmi sizce?
Çok normal arkadaşım, hiç kafana takma o ağrıları, olumluya ya da olumsuza yorma. Problem edilecek birşey olması için yani OHSS olması için çok çok kuvvetli ağrılar olması ve karnının şişmesi gerekiyor. Dinlenmeye, bol bol en az 4 litre su içmeye ve kabız olmamaya bak yeter.
Kizlar 3 yumosla yoluma devam etmeye karar verdim Allahim hayirlisi ve sagliklisini versin bakalim galiba olusan yumoslari dondurup daha sonra tekrar 2.tedaviyi yapip tekrar olusan yumoslarla döllenme yapilacak ve sansim böyle insallah daha artirilmis olacak daha önce sizde böyle yapan arkadaslar oldumu
benm şimdi kısa pro canım başarı yüdesini bilmiyorum ama benm 2 aşılamamda da çok zor oluştu yumoşlar hatta şimdide 300 ünite ile başlıyoz pazar günüüü
sana da ii geceler canm topik sana emanet
canım öncelikle tedavin hayırlı olsun
kısa veya uzun protokol başarı şansı kişinin yaşına ve durumuna göre değişiyor. ben 35 yaşındayım ve pcoluyum yani yumurta rezervim kuvvetli dolayısıyla bende kısa protokolde başarısız olunacağını söyledi ve yaklaşık 20 günlük bir tedavi (uzun prot.) yumurtalaraımı baskıladılar. sanırım yumurta rezervi az olan bayanlarda kısa protokol uyguanmasını gerektiriyor. ama biz senin sorununu bilemeyiz. doktorlar kafasına göre kısa veya uzun demiyor. durum değerlendirip başlıyorlar. dolayısıyla bu protokole verilen cevap bünyeden bünyeye değişir.sen bunlarla kafanı yorma hiç. ilaçlarını düzenli al bol su iç göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçiyor bu tedavi inan bana ben sonlara yaklaştım sayılır ..en kısa zamanda pozitif sonuca ulaşırsın inşallah......:)))
HAYDı BAKALIMMMMMM BıSMıLLAH LA BAŞLAYALIMMM:enbuyukkk:
isim............................deneme saysısı.............Hastane Adı...........................Durum.......................................Test Tarihi
1-wintersun............................1..........................Acıbadem........................adet bekleniyor....................................???
[2-UMUTL..............................1..........................ıRENBE..........................REGL BEKLEN.....................................?
slm kızlar bende aranıza yeni katıldım listeye benide ekleyebilirsiniz 5 gün oldu başladım iğnelerime ( lucrin)mart ayında transfer yapılacak ben ankara anatoliada yaptırıcam orası hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba*
selam ben de lucrini 5 mg indirdim fossimon 225 devam ediyorum ve ayrıca her kontrolümde e2 istiyor doktor
inşallah hayırlı sonuçlar olur hepimize yarın yine kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor..
yeni katılan bütün aRkadaşlar hoşgeldinizzzzzzz:) tedaviniz hayırlı olsun umudunuz ve heyecanınız hiç bitmesin sonucunuz da pozitif olsun işaaaalllaaahhh:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?