Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artrit geçmiş olsun bu sefer kavuşursun inş bebelerine.
Tamam canım dÜzelttİm lİsteyİ ekledİm.. Allah yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr bu defa İnŞallahh
hadı ınsallah allah hepimizin yardımcısı olsunTamam canım dÜzelttİm lİsteyİ ekledİm.. Allah yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr bu defa İnŞallahh
teşekkür ederim. günceleme içinamin inşallah allah hepimizin yüzünü güldürür hayırlısıyla
Amin canim cok tesekkürlerr ...
Insallah subat listemizdeki tüm arkadaslarimizin yüzleri güler ..
selam kızlarr nasılsınızz? beni arada bi heyecan basıyo.. ilkini nası yaptıysak bu da ilk gibi :)
selam kizlar nabersiniz??idilcim bende cok heycanliyim ben bu cuma insallah lucrin inelerime basliycam,ama nasil kendime vurcam onu düsünüyorum ilkinde esim vurdu her gün ineleri ama o su an askerde,yandim bennn....
arkamahalle canim o bu ayin 24 de gelcek onunki bedelli asker yani 21 gün insallah yapa bilcem mecburum artik...
canim benim yaa evet haklisin bizim kadaerimizde bu iste neyapalim allah yardimcimiz olsun sen hangi asamadasin???sorun ne sizde??
kıslarrrr bende geldimm.
keşke ilk denem diyebilseydim ama 2. denemem. inşallah son denemem diyeceğim
bende ocakta dogum kontrolle şubattada 2. microya başlıyacağım kısmetse
benide eklerseniz sevinirim
arkamahalle bizde esimin harektli spermleri cok düsük vede benim rahim sivisi spermleri kabul etmyior ama insallah bu tedavimde cok umutluyum ALLAH hepimizin yüzüne baksin...
canim insallah bu sefer yuzun guler allah yardimciniz olsun
aminnn canim bizimle ayni kader paylasan bütün arkadaslarimizin yüzü gülsün...
bizde erkek inf sonra bende pkos oldugu ortaya cikti canim
yani sorun iki tane bizde ya sizde
ben suanda adetin 20. GUNUNU bekliyorum canim
yani onbes gun sonra ignelere basliyorum
hosgeldin ozlemcim bende burdayim hemen hemen seninlede ayni gunlere denk geliyor galiba
dr banada hep dogum kontrol hapi veriyordu bu sefer kullandirmadi
kacinci gunun