• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

bizim ikinci deneme dondurulmuşlarla kızılay hastanesi konya

Tamam canım dÜzelttım lısteyı ekledım.. Allah yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr bu defa ınŞallahh

selam kızlarr nasılsınızz? beni arada bi heyecan basıyo.. ilkini nası yaptıysak bu da ilk gibi :)

selam kizlar nabersiniz??idilcim bende cok heycanliyim ben bu cuma insallah lucrin inelerime basliycam,ama nasil kendime vurcam onu düsünüyorum ilkinde esim vurdu her gün ineleri ama o su an askerde,yandim bennn....

selam kızlarr nasılsınızz? beni arada bi heyecan basıyo.. ilkini nası yaptıysak bu da ilk gibi :)

bende hic heyecan yok ya neden bilmiyorum hep olumsuz sonuclar beni yipratti galiba​
selam kizlar nabersiniz??idilcim bende cok heycanliyim ben bu cuma insallah lucrin inelerime basliycam,ama nasil kendime vurcam onu düsünüyorum ilkinde esim vurdu her gün ineleri ama o su an askerde,yandim bennn....

esin askerdemi ne zaman gelcek nasil tedavi olcaniz o zaman canim
ayrica yaoabilirisin hic korkma birinciyi yaparsin gerisi gelir

arkamahalle canim o bu ayin 24 de gelcek onunki bedelli asker yani 21 gün insallah yapa bilcem mecburum artik...

arkamahalle canim o bu ayin 24 de gelcek onunki bedelli asker yani 21 gün insallah yapa bilcem mecburum artik...

anladim canim
allahim yuzunuzu guldursun yaparsin korkma canim
insanlar bu yollarda nelere alisiyorlar
ben bir yil icinde kendime yaptigim ignelerin sayisini unuttum

canim benim yaa evet haklisin bizim kadaerimizde bu iste neyapalim allah yardimcimiz olsun sen hangi asamadasin???sorun ne sizde??

kıslarrrr bende geldimm.
keşke ilk denem diyebilseydim ama 2. denemem. inşallah son denemem diyeceğim
bende ocakta dogum kontrolle şubattada 2. microya başlıyacağım kısmetse
benide eklerseniz sevinirim

canim benim yaa evet haklisin bizim kadaerimizde bu iste neyapalim allah yardimcimiz olsun sen hangi asamadasin???sorun ne sizde??

bizde erkek inf sonra bende pkos oldugu ortaya cikti canim
yani sorun iki tane bizde ya sizde
ben suanda adetin 20. GUNUNU bekliyorum canim
yani onbes gun sonra ignelere basliyorum

kıslarrrr bende geldimm.
keşke ilk denem diyebilseydim ama 2. denemem. inşallah son denemem diyeceğim
bende ocakta dogum kontrolle şubattada 2. microya başlıyacağım kısmetse
benide eklerseniz sevinirim

hosgeldin ozlemcim bende burdayim hemen hemen seninlede ayni gunlere denk geliyor galiba
dr banada hep dogum kontrol hapi veriyordu bu sefer kullandirmadi
kacinci gunun

arkamahalle bizde esimin harektli spermleri cok düsük vede benim rahim sivisi spermleri kabul etmyior ama insallah bu tedavimde cok umutluyum ALLAH hepimizin yüzüne baksin...

bizde erkek inf sonra bende pkos oldugu ortaya cikti canim
yani sorun iki tane bizde ya sizde
ben suanda adetin 20. GUNUNU bekliyorum canim
yani onbes gun sonra ignelere basliyorum

hosgeldin ozlemcim bende burdayim hemen hemen seninlede ayni gunlere denk geliyor galiba
dr banada hep dogum kontrol hapi veriyordu bu sefer kullandirmadi
kacinci gunun

canım benim dogum kntrole başlamama 1 hafta var .tahmini 14 şubattada tedaviye baslayacagım inşallah kısmetse senin baslama suren ne

Back
X