• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

idil merhaba aynı merkezde hemen hemen aynı tarihlerde aynı özlemin heyecanını yaşacağız allahım hepimizin yanında olsun sonuçlarımız hep pozitif olsun inşallah.

merhaba,bende ekim ayında başladığım tedavimden olumsuz sonuç almıştım.umudum kısmetse şubat ayında dondurulmuş embriyolarla başarıya ulaşmak:Saruboceq:

kızlar listeye benide alın 28 ocakta adet olucam ve tekrar tedavim başlıycak bu 3.denemem ilk denemede 7 haftalık bebeğimi kaybettim. ikinci denemede ikizlerimi 10. haftada kaybettim bakalım bu sefer üçüzü bulucakmıyım yerimseniben ben iki denememi bursada pembe mavide yapmıştım.3.denemeyi izmir şifa hastanesinde prof.dr erol tavamer ile yapıcam ayrıca 6 ocakta hiperoskopi yapıldı rahim ağzı açıklığım varmış hamileliğimin 12.haftasında (sarkaj)rahim ağzı dikişi yapılacak korkuyorum inşallah bu sefer bebeklerimi alırım kucağıma ben ikizlerime dutlarım derdim ve dutlarımı geri istiyorummmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

mavielle canım bu son olur inş. bu sefer kucağına alırsın bebişlerini inş. :Saruboceq:

listemiz uzasınnnn ve isimlerimizin karşısına hamileeeeeeeee yazsın rabbim hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

listemiz uzasınnnn ve isimlerimizin karşısına hamileeeeeeeee yazsın rabbim hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hoşgeldin canımmm.. listemize hemen ekliyorum :) allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh

selam kıslar bende şubat mart arasındayım,ama büyük ihtimalle şubat 12gibi başlayacğıs..

ben ilk iki denememi pembemavide yaptırmıştım bursada şimdi izmir şifada yaptırcam sende bursadasın hangi merkezde yapılcak tedavin ve inşallah müjdeli haberlerini alırız herşey gönlünce olsun

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq:BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:

İDİL.............................................................ŞUBAT /2.DENEME/MAYA
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B.
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DİDEMKRT..................................................OCAK
BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................ŞUBAT
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELİMAVİ....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVİELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/İZMİR ŞİFA
GÜLGÜZELİ1769...........................................ŞUBAT/

idil merhaba aynı merkezde hemen hemen aynı tarihlerde aynı özlemin heyecanını yaşacağız allahım hepimizin yanında olsun sonuçlarımız hep pozitif olsun inşallah.

evet canım ne güzel birbirimize destek oluruz :) bi arkadaş daha vra asuman o da gelicek inşallah.. pozitif oluruz ve pozitif sonuçlar alırız hepimiz inşallahhhh

hoşbuldum cnm umarım güzel günlerimiz olur 2010 yılında bakalım listenin ilk hamilesi kim olacak heyecanlandım ben

aminn canım bol hamilemiz olsun.. pozitif olsun herkes.. şansımız yüksek artık tıp dorukta.. kimse umutsuz olmasın asla.. umuttt doluyum. olmazsa da yeniden denerim allahın taktiri der çabalarım. dünyanı sonu değil çok şükür.. ççok hamiş yazıcaz bu listeyeeee :)

masallah idilcim liste baya uzamis insallah subat ayi bize urlu gelir....

Back