gügücüm slm canım hayırlı olsun inş bu sefer pozitif olur.:Saruboceq:
saol sevalcim.amin inş.Rabbim dualarını kabul etsin inş.hem benim için hem kendin hem de herkes için cnm:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gügücüm slm canım hayırlı olsun inş bu sefer pozitif olur.:Saruboceq:
mavielle canım bu son olur inş. bu sefer kucağına alırsın bebişlerini inş. :Saruboceq:
inş canım heycanla bekliyorum ogünleri azkaldı zafer bizim olacak inş.:Saruboceq:
senin ilk denemenmi cnm
listemiz uzasınnnn ve isimlerimizin karşısına hamileeeeeeeee yazsın rabbim hepimizin gönlüne göre versin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
selam kıslar bende şubat mart arasındayım,ama büyük ihtimalle şubat 12gibi başlayacğıs..
hoşgeldin canımmm.. listemize hemen ekliyorum :) allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahh
idil merhaba aynı merkezde hemen hemen aynı tarihlerde aynı özlemin heyecanını yaşacağız allahım hepimizin yanında olsun sonuçlarımız hep pozitif olsun inşallah.
hoşbuldum cnm umarım güzel günlerimiz olur 2010 yılında bakalım listenin ilk hamilesi kim olacak heyecanlandım ben