- 4 Aralık 2024
- 437
- 263
- 18
- 36
Aman sizi hatırladım tüpleriniz kapalı zorla aşılama yaptırmak istiyorlardır doğru muAllah bilir ama tüplerim kapalı benim canm o yüzden olacağını sanmıyorum prosedür gereği yapmak zorundayım işte yarın aşılama olacam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman sizi hatırladım tüpleriniz kapalı zorla aşılama yaptırmak istiyorlardır doğru muAllah bilir ama tüplerim kapalı benim canm o yüzden olacağını sanmıyorum prosedür gereği yapmak zorundayım işte yarın aşılama olacam
Ne güzel dua ettiniz Allah razı olsun rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasınRabbim yüzünüze baksın güzel sağlıklı kaliteli yumurtalarınız toplansın inşallah sonrada sağlıklı altın embriyon olsun Amin
Olur açın gelirim hemenYeni bir sayfa grup açsak
Tüpler kapalı olunca direk rapor veriyorlar aşılama zorunluluğu yok diye duymuştum yine burda konuları okurkenAllah bilir ama tüplerim kapalı benim canm o yüzden olacağını sanmıyorum prosedür gereği yapmak zorundayım işte yarın aşılama olacam
Amin inşallahNe güzel dua ettiniz Allah razı olsun rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın
Grup nasıl açılıyor normal konu açar gibi miOlur açın gelirim hemen
Aynen canm bi yerde yine denk gelmiştik senleAman sizi hatırladım tüpleriniz kapalı zorla aşılama yaptırmak istiyorlardır doğru mu
Evet konu açGrup nasıl açılıyor normal konu açar gibi mi
Valla çok uğraştım da mecburen 2 aşılama şartı var dediler bizde yaptiralim artk ddkTüpler kapalı olunca direk rapor veriyorlar aşılama zorunluluğu yok diye duymuştum yine burda konuları okurken
Vardır bi hayırValla çok uğraştım da mecburen 2 aşılama şartı var dediler bizde yaptiralim artk ddk
İnan ki süreç zaten o kadar zor ki birde böyle zorlaştırılıyor sadece size zaman kaybettiriyorlar dilerim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin daha önce çocuğunuz oldu muAynen canm bi yerde yine denk gelmiştik senle
Mecbur tuttular 2 aşılama yapmam gerekiyor her yeri aradım sağlık Bakanlığı'nı, sgkyi sordum net bilgi alamadım sonra hastanedeki sekreter aradı bi de o sordu 2 aşılama gerekiyormuş ne kadar mantıksız ya boşuna olduğunu bile bile yapıyoruz işte devletin anlamsız işleri....
Öyle iş olsun torba dolsun resmenValla çok uğraştım da mecburen 2 aşılama şartı var dediler bizde yaptiralim artk ddk
Yok canm çocuğum yok 4 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyorum Rabbim hayırlı vakitte nasip eder inşallahİnan ki süreç zaten o kadar zor ki birde böyle zorlaştırılıyor sadece size zaman kaybettiriyorlar dilerim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin daha önce çocuğunuz oldu mu
Aynen öyle vallaÖyle iş olsun torba dolsun resmen
Nice güzel sağlıklı huzurlu mutlu yıllara inşallah bebişine beraber o günleri göresin Amin EcmainYok canm çocuğum yok 4 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyorum Rabbim hayırlı vakitte nasip eder inşallah
Çok güzel iyi bakalım hemen bitse de asıl tedavine başlasan beraber hamiş olduğumuz günleri de yazarız nasip etsin RabbimAynen öyle valla
Allah'tan doktorum anlayışlı en düşük dozda ganol f başlattı fazla zarara uğratmayaym seni dedi yarında aşılama olacak, 2.asilamayi da ara vermeden yapayım raporu biran önce çıkartaym diyorum inşallah raporum kolaylıkla çıkar