• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

Aman sizi hatırladım tüpleriniz kapalı zorla aşılama yaptırmak istiyorlardır doğru mu
Aynen canm bi yerde yine denk gelmiştik senle ☺️
Mecbur tuttular 2 aşılama yapmam gerekiyor 😒 her yeri aradım sağlık Bakanlığı'nı, sgkyi sordum net bilgi alamadım sonra hastanedeki sekreter aradı bi de o sordu 2 aşılama gerekiyormuş ne kadar mantıksız ya boşuna olduğunu bile bile yapıyoruz işte devletin anlamsız işleri....

Aynen canm bi yerde yine denk gelmiştik senle ☺️
Mecbur tuttular 2 aşılama yapmam gerekiyor 😒 her yeri aradım sağlık Bakanlığı'nı, sgkyi sordum net bilgi alamadım sonra hastanedeki sekreter aradı bi de o sordu 2 aşılama gerekiyormuş ne kadar mantıksız ya boşuna olduğunu bile bile yapıyoruz işte devletin anlamsız işleri....
İnan ki süreç zaten o kadar zor ki birde böyle zorlaştırılıyor sadece size zaman kaybettiriyorlar dilerim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin daha önce çocuğunuz oldu mu

İnan ki süreç zaten o kadar zor ki birde böyle zorlaştırılıyor sadece size zaman kaybettiriyorlar dilerim Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin daha önce çocuğunuz oldu mu
Yok canm çocuğum yok 4 yıllık evliyim 4 yıldır uğraşıyorum 🤲 Rabbim hayırlı vakitte nasip eder inşallah ☺️

Öyle iş olsun torba dolsun resmen 😅
Aynen öyle valla 😆
Allah'tan doktorum anlayışlı en düşük dozda ganol f başlattı fazla zarara uğratmayaym seni dedi yarında aşılama olacak, 2.asilamayi da ara vermeden yapayım raporu biran önce çıkartaym diyorum 🤲 inşallah raporum kolaylıkla çıkar

Aynen öyle valla 😆
Allah'tan doktorum anlayışlı en düşük dozda ganol f başlattı fazla zarara uğratmayaym seni dedi yarında aşılama olacak, 2.asilamayi da ara vermeden yapayım raporu biran önce çıkartaym diyorum 🤲 inşallah raporum kolaylıkla çıkar
Çok güzel iyi bakalım hemen bitse de asıl tedavine başlasan beraber hamiş olduğumuz günleri de yazarız nasip etsin Rabbim 🤲🥹💕

Back