• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

anne adaylari...dualarim sizlerle...isteyen bu yolda emek veren herkesle....
insallah subat ayi hepinize ugurlu gelir sizlerinde gobusleri,kucaklari dolu dolu olur...
tedavi suresi emek,sabir,umut isteyen bi surec...Allah hepinizin yardimcisi olsun...yuzlerinizi guldursun inslholumunekankayizsmile

Son düzenleme:
canım benim dogum kntrole başlamama 1 hafta var .tahmini 14 şubattada tedaviye baslayacagım inşallah kısmetse senin baslama suren ne

canim ben 15 gun sonra basliyorum ignelere

anne adaylari...dualarim sizlerle...isteyen bu yolda emek veren herkesle....
insallah subat ayi hepinize ugurlu gelir sizlerinde gobusleri,kucaklari dolu dolu olur...
tedavi suresi emek,sabir,umut isteyen bi surec...Allah hepinizin yardimcisi olsun...yuzlerinizi guldursun inslholumunekankayizsmile

amin canim tesekkurler

selam kızlar bende uzun protokolle başladım transferim büyük ihtimalle şubatta gerçekleşecek sayalım günleri hepberaberde çabuk bitsinnnnn...:))))

bu arada ilk denemem genesisten doktorum kontrol edecek en son aşama yatma süresi vene vidi olacak biraz karışık oldu ama...

wintersun merhaba canım bende venividi de olacam ne zaman başlıyorsun dr. un kim canım bu arada hayırlı olsun ilk ve son olur inş.

sevalcim beni tüpe genesis ten niyazi bey hazırlıyacak ama transfer işlemler vene vidi de olacak hep..
sen başladın mı

benm uzun protokol olacak şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum 7 gün sonra o bitecek lucrine başlıycam o da bi 15 gün sonra adet sonra asıl iğnelerrrr
ölmmez sağ kalırsak tabi:)))

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq:BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:

İDİL.............................................................ŞUBAT /2.DENEME/MAYA
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B.
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DİDEMKRT..................................................OCAK
BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................ŞUBAT
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B.

rapor için başvuru yaptım.ben de raporum çıkar çıkmaz başlıyorum.sanırım şubatta olcak.inş.bu liste hepimize uğurlu gelir de birer birer hepimiz hamiş oluruz.bu arada bu benim 2. denemem olcak.1.si negatifti.

Back