• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

selam canim bende subat ayinda ankaada tedavime basliycam,aslinda ben simdiden basladim ama subat ayinda ankaraya gelcem orda maya tüp bebek merkezinde tedavim tamamlancak cünkü benimki uzun pro.....

merhaba asuman, ben de şubat başında mayada olucak benim zaman sorunu deneni ile kısa protokol olcak bu defa.. inşallah orada da görüşürüz:) listeye ekliyorum hemen :)

merhabalar benimde dhea yüksek cıkıyor bu arastırılıyor kan verdim sonucu ayın 18. de cııkıyor bu süreye kadar kullanmam için dogum kntrol hapı verdiler. onu kullanıyorum benide listeye ekleyin..

inşallah sorn çıkmaz canım seni de hamiş listesine ekleriz bir ay sonra :) şimdiki listeye ekliyorum hemen..

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LıSTESı

:Saruboceq: BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıM :Saruboceq:

ıDıL.............................................................1 ŞUBAT
SEVAL021..................................................22 OCAK
PATRıCıA....................................................ŞUBAT
SıLAM.........................................................ŞUBAT
DıDEMKRT..................................................OCAK
BEBıŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT

Son düzenleme:
selam kızlar
7 yıllık evliyim 4 aşılama geçirdim tüp için bende şubatı düşünüyorum haftaya gidip randevu alıcam medical park b.evleri düşünüyorum
benim sorunum bi sorunun olmaması yani açıklanamayan infertilite grubundayım herşey mükemmel ama malesef olmuyor bir kez kendiliğinden hamile kalmıştım ama onunda kalp atışı duyulmadı ve kürtaj oldum
inşallah şubat emektarları emeklerinin karşılığını alırlar

merhaba asuman, ben de şubat başında mayada olucak benim zaman sorunu deneni ile kısa protokol olcak bu defa.. inşallah orada da görüşürüz:) listeye ekliyorum hemen :)

ayyy canim insallah bir birimize destek oluruz,tabiki ekle listene hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz sonucta......

ayyy canim insallah bir birimize destek oluruz,tabiki ekle listene hepimiz ayni kaderi paylasiyoruz sonucta......

ekledim canım.. inşallah bi aksilik çıkmaz da mayada buluşuruz seninle.. benim tek diş problemim var. malesef 20 lik dişlerim iyice sıkıntı veriyo şu aralar onları hallederek gelmeliyim. yaş 30 ama 20 liklerden henüz kurtulamadım :) aksilik olur da zamanımız değişmez umarım

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq: BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:

İDİL.............................................................1 ŞUBAT
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT
DİDEMKRT..................................................OCAK
BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT

merhaba benıde eklermısınız. 26sında regl olursam hemen iğnelere baslıcaz... bakalım subat ıcınde olucak kısmetse

ıns ugurlu gelırız bırbırımıze arkadaslar

ekledim canım.. inşallah bi aksilik çıkmaz da mayada buluşuruz seninle.. benim tek diş problemim var. malesef 20 lik dişlerim iyice sıkıntı veriyo şu aralar onları hallederek gelmeliyim. yaş 30 ama 20 liklerden henüz kurtulamadım :) aksilik olur da zamanımız değişmez umarım

canim benim bendede var ayni sorun bende percembe günü cektircem ya tabiki insallah orda görüsürüz özelden telerimizi verelim ozaman kesin görüsürüz...zemuszemus

merhaba benıde eklermısınız. 26sında regl olursam hemen iğnelere baslıcaz... bakalım subat ıcınde olucak kısmetse

ıns ugurlu gelırız bırbırımıze arkadaslar

hoşgeldin canım ekliyorum hemen uğurlu olsun hepimize bu liste inşallah...sonra tarihlerimiz netleşince yazarız tarihleri ve son durumlarımızı da :)

canim benim bendede var ayni sorun bende percembe günü cektircem ya tabiki insallah orda görüsürüz özelden telerimizi verelim ozaman kesin görüsürüz...zemuszemus

tabiki canım, neden olmasın zevkli hale getiririz hem, hem de destek oluruz birbirimize.. netleşsin tarihler inşallah denk glicek gibiyiz:)

BAFO..........................................................ŞUBAT

merhaba arkadaslar bende 23 ocakta basliyorum ignelerime kisa protokol olucak bu sefer ins rabbim hepimizin dularini kabul etsin
bide kizlar transfer sonrasinda neler kullaniagimizi yazalim birbirimize yardimci olalim
bu arada benim 3. denemem olucak ins son olur hayirli olur ve bebegim benimle olur aminnnnn

GUNSEN.....................................................ŞUBAT
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT
BAFO..........................................................ŞUBAT

merhaba arkadaslar bende 23 ocakta basliyorum ignelerime kisa protokol olucak bu sefer ins rabbim hepimizin dularini kabul etsin
bide kizlar transfer sonrasinda neler kullaniagimizi yazalim birbirimize yardimci olalim
bu arada benim 3. denemem olucak ins son olur hayirli olur ve bebegim benimle olur aminnnnn

slm canım hoşgeldin.. tedaviler hakkında eklemek istediğiniz biş olursa yazın ekliyim listeye, merkez, denemeler, durum.. gibi.. allah yardımcımız olsun inşallah bu ay çook kişinin yüzü güler :)

tarihlere bakılırsa ilk ben başlıyorum galiba benden önce başlayan yok mu acaba heycanla bekliyorum valla bu arada 2. denemem arkadaşlar ve umarım son olur inş.

h. b canim sagolins hepimizin yuzu guler bu arada benim 3. denemem olacak denemeleride ekleyelim isterseniz kendinize iyi bakin optum

slm kizlar benim bi topigim var ama orda genel paylasim var ama bende subatta tedavide oldugum icin burayada girmek istiyorum yazin benidie listeye birbirimizden haberdar olalim ocakta uzun ignelere basliyorum subatta devam sonunda sonuc belli olur galiba

Back