• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

O değerlere bakılmadı benim :/
Bakılır söylenmemiştir:)

Ben de rezerv azlığı var ilk gün 17 idi ikinci gün değer yok çünkü her gün çağırmıyorlar zaten. dördüncü gün gittim 176 idi sonrasını dosyayı alıp da görmedim ama yolunda dendi kurcalamadım. Artışlar anlamlı oluyor bildiğim kadarıyla.

Bu surecte e2 hormon degerınız kactı? 1. Gun 2. Gun? Toplanmadan once vb?
Diğer arkadaşı alıntılarken yazdım. İki tane var gördüğüm öncesinde depişken zaten. Fsh düşünce bu artıyor fsh artınca bu düşüyor. Ters orantılı imiş. Geçen bir kaç seneden de hatırlıyorum 35 çıkmıştı. E beş ay önce öylesinee baktırdım 179 çıkmıştı. Hepsi de reglin ikinci günü ama değişken..

Iyi aksamlar kizlar bana yardimci olurmusunuz.bugun transferimin 9.gunundeyim gogus agrisindan baska hic bi belirtim yok bu normalmi
Bir de pazartesi gunu kan testi yapmam gerekiyo.ben bugun dayanamadim idrar testi yaptim hic bisey cikmadi benim gibi olan varmi yazarsanz sevinirim

Iyi aksamlar kizlar bana yardimci olurmusunuz.bugun transferimin 9.gunundeyim gogus agrisindan baska hic bi belirtim yok bu normalmi
Bir de pazartesi gunu kan testi yapmam gerekiyo.ben bugun dayanamadim idrar testi yaptim hic bisey cikmadi benim gibi olan varmi yazarsanz sevinirim
Kasiklarina kramp giriyor mu? Çok uyku ve sık idrara çıkma? Bende öyle olmuştu ama düştü sonra nedense..her zaman hissetmezsin. Kasiklarina hareketlenme olur. Yani bir hisseder bir hissetmezsin bu bende olanlar. Birde transferden 3-5 gün arasında şiddetli bel kasık ağrısı olmuştu. Tutunma denir mi bilmiyorum.

Bence bekle,sakın stres yapma,testte yapma olur mu.elini karnina koy dua et

Benimde bir sorum var.. 5. Gün muayene sonrasında gonalf 150 den daha düşüğe gecen oldu mu? Yani Dr artık şu ml kullanmalısın diyen oldu mu? Femera kullandınız mi

Kasiklarina kramp giriyor mu? Çok uyku ve sık idrara çıkma? Bende öyle olmuştu ama düştü sonra nedense..her zaman hissetmezsin. Kasiklarina hareketlenme olur. Yani bir hisseder bir hissetmezsin bu bende olanlar. Birde transferden 3-5 gün arasında şiddetli bel kasık ağrısı olmuştu. Tutunma denir mi bilmiyorum.
Transferimin ilk 5 gunu adet olcakmisim gibi agri vardi kasiklarima bicak saplaniyodu ama 10.cu gunumdeyim hic bi belirti yok.korkmadim degil

Mrb arkadaşlar bende 4.denemedeyim 3 kez farklı merkezlerde taze transfer oldum ama tutmadı.İlkkez donduruldu şubatta transferim pko var bende ekimde histeroskopi de oldum umarım bu kez benimde tutar.11 yıldır mücadele ediyorum.İzmirde irenbe de ümit incebozun hastasıyım.İrenbe de tedavi olan varmı acaba?inşallah şubatta hepimizin tutar allahın izniyle... :dua: :nazar:
Merhbalar umit hanim ne gibi testler istiyor bagisiklik sistemi ile ilgili test istiyormu mesela

Back