• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

herkese selam
bugün transferim gerçekleşti
6 embriyo ağır bir şekilde gelişmeye devam ediyormuş
2 adet 4. gün ebriyosu yerleştirdiler
diğerleri yarınki duruma göre belli dondurulacak yada iptal olacak
4. gün olması biraz düşündürücü
umarım herşey yolunda gider
Hayirli olsun transferin canim. Stressiz sıkıntısız güzel haberi alırsın inşallah.

herkese selam
bugün transferim gerçekleşti
6 embriyo ağır bir şekilde gelişmeye devam ediyormuş
2 adet 4. gün ebriyosu yerleştirdiler
diğerleri yarınki duruma göre belli dondurulacak yada iptal olacak
4. gün olması biraz düşündürücü
umarım herşey yolunda gider
Hayırlı olsun size bakmaya gelmiştim. Napıyosunuz peki yatmayı mı düşünüyorsunuz birkaç gün? Dr lar ne dedi? Forumda bir sürü ananas vs takviye görüyorum bunları deniyor musunuz

Hayırlı olsun size bakmaya gelmiştim. Napıyosunuz peki yatmayı mı düşünüyorsunuz birkaç gün? Dr lar ne dedi? Forumda bir sürü ananas vs takviye görüyorum bunları deniyor musunuz

Merhaba
Ben bu tedavimi üniversite hastanesinde oldum. O kadar özensiz oldu ki herşey 🙈 o yüzden ben de çok abartı bir dikkat ya da yeme içme yapmayı düşünmüyorum.
Transferi yaptıkan sonra odaya yürüyerek gidiyorsun. İki oda 4 yatak var ama 10 larca hasta var bulduğun yere kıvrılıyorsun. Ben bi yer buldum uzandım hemşire geldi doktor benim için otursun demiş o yüzden kalktım oturdum. Şuan evdeyim ilaçlarımı kullanıyorum. İlk üç günü evde yatarak geçirmeyi düşünüyorum. Sonrasında iş hayatına devam şeklinde.

Benim de şubatta başladı geçen hafta toplandı 6 yumurta toplandı ama 2 si iyi gibi görünüyor, benim dondurulup diğer ay tekrar toplama yapılacak.Çikolata kistim var iki taraflı yumurtam az olduğu için stres oluyorum.Sizlerde az yumurtası olup dondurulan veya dondurulmuş yumurta ile transfer olacaklar var mı?Kaç dondurulmuşunuz var?

Benim de şubatta başladı geçen hafta toplandı 6 yumurta toplandı ama 2 si iyi gibi görünüyor, benim dondurulup diğer ay tekrar toplama yapılacak.Çikolata kistim var iki taraflı yumurtam az olduğu için stres oluyorum.Sizlerde az yumurtası olup dondurulan veya dondurulmuş yumurta ile transfer olacaklar var mı?Kaç dondurulmuşunuz var?
benim de çikolata kisti 3.deneme oldu bakalım bekliyorum yumurta sayısına hiç takılma cnm önemli olan kalitesi benim ilk denemede iki embryo olmuştu tuttu ama kaybettim ikinci denemede daha fazla embryo oluştu ama tutmadı o yüzden sayı hiç önemli deil

benim de çikolata kisti 3.deneme oldu bakalım bekliyorum yumurta sayısına hiç takılma cnm önemli olan kalitesi benim ilk denemede iki embryo olmuştu tuttu ama kaybettim ikinci denemede daha fazla embryo oluştu ama tutmadı o yüzden sayı hiç önemli deil
Sizin transfer oldu mu ?

Ben de dün toplattım yumurtaları. 3er folikül görmüştü 5 tane takip edildi ama 3 tane toplandı 2si küçük kaldı. Sabah embriyolog aradı. Olgun olan 1 tanesi döllenmiş diğer 2sini de takip ediyoruz olgunlaşırsa dölleyeceğiz dedi. Ben toplandıktan sonra olgunlaşma ihtimalini duymamıştım. Sonradan olgunlaşıp döllenen var mı hiç?

Toplatan transfer olan herkese hayırlı olsun şimdiden kalp atımını duymak nasip olsun ❤️

Merhabalar benimde dün yumurta toplama işlemim oldu 12 tane vardı 9 tane toplandı 4 tanesi döllenmiş bugun aradılar. Kaç tanesi devam edicek cok endişelerim var😣

Ben de dün toplattım yumurtaları. 3er folikül görmüştü 5 tane takip edildi ama 3 tane toplandı 2si küçük kaldı. Sabah embriyolog aradı. Olgun olan 1 tanesi döllenmiş diğer 2sini de takip ediyoruz olgunlaşırsa dölleyeceğiz dedi. Ben toplandıktan sonra olgunlaşma ihtimalini duymamıştım. Sonradan olgunlaşıp döllenen var mı hiç?

Toplatan transfer olan herkese hayırlı olsun şimdiden kalp atımını duymak nasip olsun ❤
Evet canım benim de bir yumurtam gözlenecek dediklerinde ondan umudum yoktu fakat sonradan döllendi hatta beşinci güne bile o geldi diğer ilk gün döllenen dört tanesinden ise sadece biri gelişti mesela. İyi ki de o gözlenen yumurta da eklendi sürece. Bol şans:)

Toplatan transfer olan herkese hayırlı olsun şimdiden kalp atımını duymak nasip olsun ❤
Bu surecte e2 hormon degerınız kactı? 1. Gun 2. Gun? Toplanmadan once vb?

Evet canım benim de bir yumurtam gözlenecek dediklerinde ondan umudum yoktu fakat sonradan döllendi hatta beşinci güne bile o geldi diğer ilk gün döllenen dört tanesinden ise sadece biri gelişti mesela. İyi ki de o gözlenen yumurta da eklendi sürece. Bol şans:)
Çok teşekkürler içim daha rahatladı ☺️ Yarın 1 tane transfer yapılacakmış. Diğerleri takip ediliyormuş hala:)

Back