• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Hayırlı olsun canım bende bugün oldum eve geldim dinlemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun👏🤲
Merhaba , ben de dun transfer oldun, 2 tane 5. Gun embriyosu. Hakkimizda hayirlisi olsun. Nasil geciriyorsunuz gununuzu , surekli uzanarak mi? Benim 4. Transferim hicbirinde yatip dinlenmedim ama bu sefer dinlenicem dedim fakat cok sıkılıyorum henuz 24 saat bile olmadi 🤔

Merhaba , ben de dun transfer oldun, 2 tane 5. Gun embriyosu. Hakkimizda hayirlisi olsun. Nasil geciriyorsunuz gununuzu , surekli uzanarak mi? Benim 4. Transferim hicbirinde yatip dinlenmedim ama bu sefer dinlenicem dedim fakat cok sıkılıyorum henuz 24 saat bile olmadi 🤔
Hayırlı olsun transferiniz inşallah bu sefer yüzünüz güler 💖

Valla ben yatamiyorum evin içinde ufak tefek işleri yapıyorum diğer türlü vakit geçmiyor.

Size de sorayım. Merkezinize ücret öderken veya yapılan işlemlere dair hiçbir belge almayan var mı benim gibi. İstemedim o an opu stresiyle sonra tuhaf geldi, ödeme yapıyorsun tamam sağolun iyi günler yumurtan alınıyo geçmiş olsun iyi günler. Kendilerini garantiye aldıkları onamları bir bir imzalıyosun ama eve gelirken senin elinde hiçbir yazılı belge bilgi olmuyor baya saçma geldi bu bana. Sizde de böyle mi oldu? Embriyo oluşursa eğer, dondurunca da böyle mi olacak '"tamam var bizde üç tane saklıyoruz bunu" ben de tamam diyip oradan ayrılacak mıyım? Yoksa bana şu kadar embriyonuz merkezimizde şu şekilde saklanmaktadır, ücretinizin tamamı alınmış olup transferiiniz daha sonra gerçekleşecektir gibi açık seçik beyan edilmiş bir kağıt vermeleri gerektiği konusunda ısrarcı olmalı mıyım içime kurt düştü..

ödemeler için fatura kesiyorlar
bana embriyolarla ilgili bilgi içeren hiçbir yazılı belge verilmedi bu zamana kadar
bir önceki tedavimde hastaneden talep ettim böyle bir rapor varsa bana vermelerini
onun yerine embriyologları arayıp şifayen bilgilendirdi
sonrasında ben de üzerinde durmadım
yani istemekten bıktım diyeyim
baktım duyan yok vazgeçtim
siz merkezinizle bir görüşün isterseniz size bir epikriz raporu göndermelerini talep edin

ben ilk transferimde yatmamıştım tutmadı
ikincisinde hep evdeydim ve çok dinlenik geçirdim yine tutmadı
bence normal hayata devam etmek gerekiyor
ağır, ani ve sürece zarar verecek hareketleri zaten üç aşağı beş yukarı tahmin edebilirsiniz
onlara dikkat etmek yeterli olur diye düşünüyorum,

gebeliğiniz tuttuktan sonra kanamanız olursa zaten doktorunuz yatıp dinlenmeniz konusunda sizi uyarıyor

ödemeler için fatura kesiyorlar
bana embriyolarla ilgili bilgi içeren hiçbir yazılı belge verilmedi bu zamana kadar
bir önceki tedavimde hastaneden talep ettim böyle bir rapor varsa bana vermelerini
onun yerine embriyologları arayıp şifayen bilgilendirdi
sonrasında ben de üzerinde durmadım
yani istemekten bıktım diyeyim
baktım duyan yok vazgeçtim
siz merkezinizle bir görüşün isterseniz size bir epikriz raporu göndermelerini talep edin
Değil mi ama ya aşırı garip geldi bana bu. Papaz olmak veya o sırada strese girmek istemediğim için uğraşmadım. Bir de benden tam ücret aldılar geldiğnizde transfer dahil olacak dediler ama sifahen hep dediğiniz gibi. Gittiğimde altı ay sonra yok çözdürme parası vereceksin bin dolar derse mal gibi kalacak mıyım. Anca transfer yaptık diyosanız madem bana belge gösterin derim. Hele o muhasebedeki insan tüm parayı alıp kağıt bile vermezken diyo ki embryo dondurma parası da bugün belli olır zaten yollarsanız? Lan bir durun ameliyata gireyim bi çıkayım beş güne gelsin kaç tane donacak belki dondurmaua değmez denicek. Allahım havale nosunu elime verdi çıktım..

Bugün nasılsınız? Benim üç güne kadar kanama ve idrarda ağrı oldu alt karnımda:/ yarın da net bilgi veriicekler.

Değil mi ama ya aşırı garip geldi bana bu. Papaz olmak veya o sırada strese girmek istemediğim için uğraşmadım. Bir de benden tam ücret aldılar geldiğnizde transfer dahil olacak dediler ama sifahen hep dediğiniz gibi. Gittiğimde altı ay sonra yok çözdürme parası vereceksin bin dolar derse mal gibi kalacak mıyım. Anca transfer yaptık diyosanız madem bana belge gösterin derim. Hele o muhasebedeki insan tüm parayı alıp kağıt bile vermezken diyo ki embryo dondurma parası da bugün belli olır zaten yollarsanız? Lan bir durun ameliyata gireyim bi çıkayım beş güne gelsin kaç tane donacak belki dondurmaua değmez denicek. Allahım havale nosunu elime verdi çıktım..

Bugün nasılsınız? Benim üç güne kadar kanama ve idrarda ağrı oldu alt karnımda:/ yarın da net bilgi veriicekler.

ben özelde yaptırdığımda ödemeleri aşama aşama almışlardı,
hepsini bir kerede aldıklarına şahit olmadım
aldıkları her ödemeye de fatura kestiler

ben iyiyim.. ara sıra gaz sancım oluyor. gece sağ tarafımda hep sancı vardı şimdi daha iyi
bugün hastaneden aradılar 6 embrio aynı şekilde devam ediyormuş
ptesi günü transfere çağırdılar ama ptesi günü 4. gün oluyor
4. gün transferlerinin çokta verimli olmadığını duymuştum

normalde bana transfer yaılmayıp geçici menapoz denmişt ama
ilk önce taze transfer yapılacakmış tutmazsa kalanlar döndurulup
menapoz işlemi gerçekleşecekmiş

ben özelde yaptırdığımda ödemeleri aşama aşama almışlardı,
hepsini bir kerede aldıklarına şahit olmadım
aldıkları her ödemeye de fatura kestiler

ben iyiyim.. ara sıra gaz sancım oluyor. gece sağ tarafımda hep sancı vardı şimdi daha iyi
bugün hastaneden aradılar 6 embrio aynı şekilde devam ediyormuş
ptesi günü transfere çağırdılar ama ptesi günü 4. gün oluyor
4. gün transferlerinin çokta verimli olmadığını duymuştum

normalde bana transfer yaılmayıp geçici menapoz denmişt ama
ilk önce taze transfer yapılacakmış tutmazsa kalanlar döndurulup
menapoz işlemi gerçekleşecekmiş
Aa bak seeen durduk yere bir heyecan oldu sana inş tutunur ama çok kaptırma biz bir deneyelim demişlerdir. Olursa ne alaaa inş olur. Maşallah bak benim bir kaliteli bir de gevşek geriden gelen var yedide iki anca belki de bir. Yarın netleşirmiş.

Pazartesi için sana iyi dileklerimi yollıcam.

Selamlar herkese. Umarım herkesin tedavisi hayırlısıyla olumlu sonuçlanır. Ben de 3 gün önce tedaviye başlafım. Merional 150 kullanıyorım. Ama aklıma takıldı bugün 3 saat geç vurabildim iğnemi bir de iğneyi çıkardıktan sonra fark ettim 7-8 damla kalmıştu içinde canım sıkıldı:Sss

Saat konusunda illa aynı saat dediler mi size? Ben hatırlamjyorum öyle bir uyarı:(

Selamlar herkese. Umarım herkesin tedavisi hayırlısıyla olumlu sonuçlanır. Ben de 3 gün önce tedaviye başlafım. Merional 150 kullanıyorım. Ama aklıma takıldı bugün 3 saat geç vurabildim iğnemi bir de iğneyi çıkardıktan sonra fark ettim 7-8 damla kalmıştu içinde canım sıkıldı:Sss

Saat konusunda illa aynı saat dediler mi size? Ben hatırlamjyorum öyle bir uyarı:(
hayırlı olsun çatlatma iğnesini tam dakikasında istıolar diğer iğneyi bana çok aksatmayın ama illa aynı saatte yapın die bişey yok demişlerdi ana bundan sonra yine aksatma cnm

Aa bak seeen durduk yere bir heyecan oldu sana inş tutunur ama çok kaptırma biz bir deneyelim demişlerdir. Olursa ne alaaa inş olur. Maşallah bak benim bir kaliteli bir de gevşek geriden gelen var yedide iki anca belki de bir. Yarın netleşirmiş.

Pazartesi için sana iyi dileklerimi yollıcam.

hayırlısı bakalım,
yarına kadar ne olur embriyolar hiç bilmiyorum.
bugün 3. günleri belki bugün dondurmuşlardır sağlıklıysa
yarına da dandirikleri bırakmışlardır belki içimde tutunur diye

senin için de çok güzel olsun herşey.. takipteyim

Saat konusunda illa aynı saat dediler mi size? Ben hatırlamjyorum öyle bir uyarı:KK43:

yumurta takibinde kullanılan iğnelerin saatleri konusunda kimi merkez çok hassas oluyor.
kimi ise çokta umursamıyor,
gün içerisinde vurulda ne zaman vurulursan vurul
bence bazen aksamalar olabilir bu tedaviyi etkilemez
ama saatli olmasına dikkat etmekte fayda var

ancak çatlatma iğnesini tam zamanında yapmalısın.

3.gunde keske riske atmayip transfer etseydi doktorunuz benimki mesala ole yapti riske gitmedi anne karninda cok daha iyi gelisir labrotuvar ortamina gore die
böyle bir uygulama olduğunu inanın bilmiyordum ama gelişimin zaten geriden geldiğini söylediler muhtemelen o nedenle yapmadılar doğrusu artık inancım da kalmadı hastane ve doktora. opu öncesi ve sonrası doğru düzgün konşmaya tenezzül etmeyen doktor tedavi başarısız olunca bülbül kesildi o kadar sinirim bozuldu ki soruyorum adama problem ne diye sperm ya da yumurtadan kaynaklı bir problem yok sebebi açıklanamayan bir şey diyor bence takdir i ilahi tabii allah böle yazmış buna inancım sonsuz ama bana dediki 5 kg fazlanız var onu verin dedi. ben zaten ilaç tedavisi sırasında aldım o 5 kiloyu yakın zamanda maddi manevi tekrar kaldırabileceğimi sanmıyorum tedaviyi. Bu tedavi yoluna giren herkese allah sabır versin çok zor stresli bir süreç ve hiç öle dışardan görüldüğü gibi kolay değilmiş. allah kimseyi bu yollarda oyalamasın tedavisi devam edenlere allah kolaylık versin

gerçekten çok zor bir süreç maddi manevi yıpratıcı doktorlar zaten o kadar alışmışki deneme tahtası oluyoruz resmen tamam kader diye bişey var elbette ama sorun sperm yada yumurta kalitesinde değilse o zaman labrotuvar kaynaklı problem var demekki ne diyim hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin

herkese selam
bugün transferim gerçekleşti
6 embriyo ağır bir şekilde gelişmeye devam ediyormuş
2 adet 4. gün ebriyosu yerleştirdiler
diğerleri yarınki duruma göre belli dondurulacak yada iptal olacak
4. gün olması biraz düşündürücü
umarım herşey yolunda gider

Back