• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

harika canim cok sevindim seninki uzun pro mu olcak? hangi ilaclari verdiler sana?bende cuma günü lucrin inesine basliycam insallah

arkadaşlar benide ekleyin bende şubatta yaptıracam ilk denemem olacak çok korkuyorum hemde içimde derinlerde bir heycan var allahım hepimizin yardımcısı olsun tedvi sürecini anlatırsanız çok sevinirim

reno canim korkma heimizin basindan gececek bi olay yadabasimizdan gecmis bi olay rahat ol canim

kızlar ben bugün uzun protokol ortasında adet oldum yaaaa....:(
doktora gtiim uzun protokolu iptal etti bi daha adet olunca kısa protoklre başlıcak keşke en baştan ööle yapsaydı bekle bi ay dahaaa.

kızlar listeye benide alın 28 ocakta adet olucam ve tekrar tedavim başlıycak bu 3.denemem ilk denemede 7 haftalık bebeğimi kaybettim. ikinci denemede ikizlerimi 10. haftada kaybettim bakalım bu sefer üçüzü bulucakmıyım yerimseniben ben iki denememi bursada pembe mavide yapmıştım.3.denemeyi izmir şifa hastanesinde prof.dr erol tavamer ile yapıcam ayrıca 6 ocakta hiperoskopi yapıldı rahim ağzı açıklığım varmış hamileliğimin 12.haftasında (sarkaj)rahim ağzı dikişi yapılacak korkuyorum inşallah bu sefer bebeklerimi alırım kucağıma ben ikizlerime dutlarım derdim ve dutlarımı geri istiyorummmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ins bu sefer kucagina alirsin canim
doktora gtiim uzun protokolu iptal etti bi daha adet olunca kısa protoklre başlıcak keşke en baştan ööle yapsaydı bekle bi ay dahaaa.

o nasil oluyor canim ya detaya girermisin kacincic gunundu

walla bende çok anlamadım ki canım ya dün akşam kan geldi yasminde oluyo demişlerdi 16. gündü bugün öğleden sonra baya gelince korktum doktor muayene etti çıktım kısaya geçiyoruz öbür ay dedi bende tamam dedim çıktım nutkum tututldu yaaa neden bile diyemedimmm sadece ilaçları yazdı zamanı geldiğinde bu kadar kullanacaksın die

harika canim cok sevindim seninki uzun pro mu olcak? hangi ilaclari verdiler sana?bende cuma günü lucrin inesine basliycam insallah

bu defa kısa yapıcaz canım. geçen sefer uzun protokoldu ama bu kez kısa olacak ben o yüzden lucrin kullanmıycam. pregon kullanıcam sadece bi de cetrotide kullanıcam o da kısanın lucrini gibi bişe...galiba benim de haftaya başlıycak gibi bi aksilik olmazsa..

arkadaşlar benide ekleyin bende şubatta yaptıracam ilk denemem olacak çok korkuyorum hemde içimde derinlerde bir heycan var allahım hepimizin yardımcısı olsun tedvi sürecini anlatırsanız çok sevinirim

canım seni de hemen ekliyorum hayırlı olsun.. hiç korkma korkucak ya da can acıtıcak hiç bişey olmuyor zaten ben de ilk defa korktum iğnelerden opudan transferden ama korkmaya hiç gerek yokmuş.. allah gönlüne göre versin inşallah

hayırlısı olsun ben arkadaşım, unutma her şerrin ardı hayırdır..demek vücudun hazırlanamadı iyiki tepki verdi yoksa belki de olmayacaktı.. geç olsun güç olmasın.. hem kısada daha az ilaç iğne var.. lucrin yok mesela en az 300 lira lucrin. bu arada ilaçların ne kadar tuttu. neleri hesaplattın. raporla mı alcan?

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ

:Saruboceq:BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:

İDİL.............................................................ŞUBAT /2.DENEME/MAYA TÜP B
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B.
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DİDEMKRT..................................................OCAK
BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................ŞUBAT
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELİMAVİ....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVİELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/İZMİR ŞİFA
GÜLGÜZELİ1769...........................................ŞUBAT/
RENO...........................................................ŞUBAT/1.DENEME

İDİL.............................................................ŞUBAT /2.DENEME/MAYA TÜP B
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B.
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
GUNSEN.....................................................ŞUBAT
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
MAVİELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/İZMİR ŞİFA

canım beni düzeltirmisin ocak ayı umut tüp bebek merkezi

OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LıSTESı

:Saruboceq:BıSMıLLAHıRAHMANıRAHıM :Saruboceq:

ıDıL.............................................................ŞUBAT /2.DENEME/MAYA TÜP B
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENı VıDı TÜP B.
PATRıCıA....................................................ŞUBAT
SıLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DıDEMKRT..................................................OCAK
BEBıŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERıKAN
MEHSıLOPı..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B
ARTRıT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WıNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENı VıDı TÜP B
DELıMAVı....................................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVıELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/ıZMıR ŞıFA
GÜLGÜZELı1769...........................................ŞUBAT/

GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK

TEŞEKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRa.s.a.s.

GÜnsencım rıca ederım ne demek canım :)
sılamcım hoŞgeldınn lıstemız gıttıkÇe genıŞledı ınŞallahhh sonu da gÜsel olucak bol bebeıŞ gelır ınŞallahhh..benım tedavıme daha bı hafta var bı yandan Çabuk gelsın ıstıyorum bı yandan da tam tersı... Hepımız ıÇın zor gÜnler ama ınŞallah sonu tatlı olucakk :)

hayırlısı olsun ben arkadaşım, unutma her şerrin ardı hayırdır..demek vücudun hazırlanamadı iyiki tepki verdi yoksa belki de olmayacaktı.. geç olsun güç olmasın.. hem kısada daha az ilaç iğne var.. lucrin yok mesela en az 300 lira lucrin. bu arada ilaçların ne kadar tuttu. neleri hesaplattın. raporla mı alcan?

evet canım haklısın yaa iiki tepki verdi oluyormuş gibi yapmadı yanizemuszemus
canım 3000 ünite puregon bi de çatlatma iğnesi raporla alıyorum devlet ödedikten sonra bana düşen fiyat 1900kafamçokkarıştı

Back