masallah idilcim liste baya uzamis insallah subat ayi bize urlu gelir....
inşallah canımmm :) bugün ilaçlar için rapor çıkarttım. ilaçlarımı alıcam sanırım önümüzdeki hafta başlıycam hayırlısı ile.. allah hepimize yardım etsin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah idilcim liste baya uzamis insallah subat ayi bize urlu gelir....
kızlar listeye benide alın 28 ocakta adet olucam ve tekrar tedavim başlıycak bu 3.denemem ilk denemede 7 haftalık bebeğimi kaybettim. ikinci denemede ikizlerimi 10. haftada kaybettim bakalım bu sefer üçüzü bulucakmıyım yerimseniben ben iki denememi bursada pembe mavide yapmıştım.3.denemeyi izmir şifa hastanesinde prof.dr erol tavamer ile yapıcam ayrıca 6 ocakta hiperoskopi yapıldı rahim ağzı açıklığım varmış hamileliğimin 12.haftasında (sarkaj)rahim ağzı dikişi yapılacak korkuyorum inşallah bu sefer bebeklerimi alırım kucağıma ben ikizlerime dutlarım derdim ve dutlarımı geri istiyorummmmmm:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar ben bugün uzun protokol ortasında adet oldum yaaaa....
doktora gtiim uzun protokolu iptal etti bi daha adet olunca kısa protoklre başlıcak keşke en baştan ööle yapsaydı bekle bi ay dahaaa.
harika canim cok sevindim seninki uzun pro mu olcak? hangi ilaclari verdiler sana?bende cuma günü lucrin inesine basliycam insallah
arkadaşlar benide ekleyin bende şubatta yaptıracam ilk denemem olacak çok korkuyorum hemde içimde derinlerde bir heycan var allahım hepimizin yardımcısı olsun tedvi sürecini anlatırsanız çok sevinirim
kızlar ben bugün uzun protokol ortasında adet oldum yaaaa....
doktora gtiim uzun protokolu iptal etti bi daha adet olunca kısa protoklre başlıcak keşke en baştan ööle yapsaydı bekle bi ay dahaaa.
OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ
:Saruboceq:BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:
İDİL.............................................................ŞUBAT /2.DENEME/MAYA TÜP B
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B.
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DİDEMKRT..................................................OCAK
BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................ŞUBAT
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELİMAVİ....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVİELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/İZMİR ŞİFA
GÜLGÜZELİ1769...........................................ŞUBAT/
RENO...........................................................ŞUBAT/1.DENEME
kıssslarrrr kimse yok mu bu akşam ya
OCAK-ŞUBAT AYI TÜP BEBEK LİSTESİ
:Saruboceq:BİSMİLLAHİRAHMANİRAHİM :Saruboceq:
İDİL.............................................................ŞUBAT /2.DENEME/MAYA TÜP B
SEVAL021.................................................. OCAK / 2.DENEME/ VENİ VİDİ TÜP B.
PATRİCİA....................................................ŞUBAT
SİLAM.........................................................ŞUBAT/7.DENEME/YURT DIŞI
DİDEMKRT..................................................OCAK
BEBİŞ ASUMAN..........................................ŞUBAT /MAYA TÜP B
TURTEM......................................................ŞUBAT
NURRSEN...................................................ŞUBAT
GUNSEN.....................................................OCAK/ UMUT TÜP BEBEK
KAYMAKLIM................................................ŞUBAT /3.DENEME
BAFO..........................................................ŞUBAT/1.DENEME/AMERİKAN
TOK........................................................... .ŞUBAT
ARKAMAHALLE...........................................ŞUBAT/4.DENEME/YURT DIŞI
MEHSİLOPİ..................................................ŞUBAT/1.DENEME/ MAYA TÜP B
APPLE23.....................................................ŞUBAT/3.DENEME/
ARTRİT........................................................ŞUBAT/2.DENEME/KIZILAY HAST KONYA
WİNTERSUN................................................ŞUBAT/1.DENEME/VENİ VİDİ TÜP B
GÜGÜ.........................................................ŞUBAT/2.DENEME/ UMUT TÜP BEBEK
DELİMAVİ....................................................ŞUBAT/2.DENEME
TURKUAZ_TURKUAZ9..................................ŞUBAT/2.DENEME
MAVİELLE...................................................ŞUBAT/3.DENEME/İZMİR ŞİFA
GÜLGÜZELİ1769...........................................ŞUBAT/
RENO...........................................................ŞUBAT/1.DENEME
ben geldim canim ...
Nasilsinizz bakalim ...
Tedavisi baslayan arkadaslarima hayirli tedaviler diliyorum ...
Listemiz bol bebisli olsun ins.
hayırlısı olsun ben arkadaşım, unutma her şerrin ardı hayırdır..demek vücudun hazırlanamadı iyiki tepki verdi yoksa belki de olmayacaktı.. geç olsun güç olmasın.. hem kısada daha az ilaç iğne var.. lucrin yok mesela en az 300 lira lucrin. bu arada ilaçların ne kadar tuttu. neleri hesaplattın. raporla mı alcan?