• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat ayında tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar..Hadi birlikte liste yapalım :)

evet canım haklısın yaa iiki tepki verdi oluyormuş gibi yapmadı yanizemuszemus
canım 3000 ünite puregon bi de çatlatma iğnesi raporla alıyorum devlet ödedikten sonra bana düşen fiyat 1900kafamçokkarıştı

cnım 3000 çok değil mi sonra elinde kalmasın ben de bugün hesaplattım 3000 ünite.. seninkinde bi hata var bi eczane 1200 dedi biri de 1280 sonuçta ilaç fiyatlarıı aynı heryerde

canım ben şimdi kaçıyım yarın devam ederiz. bu arada iki gündür işteki internetim bozuk akşama girebiliyorum ancak :) herkese iyi gecelerr

canım pardon seni beklettim biraz
biz tek bir yere sorduk öölesine o da ööle dedi ben aşılamada yumurta oluşlmamasından 25 gün iğne yedim biliyomusun aynı doktor vücudumu ii tanıyo ama uzun prototkole cevap vermemem hoş olmadı

olsun boşver.. uzun olazsa kısa olur seninki de.. ama iyi araştır orada çok derlerse buradan da yollarım ben sana.. hatta artarsa onu da yollarım benimkiler.. hakkımızda hayırlısı.. öptüm çook

saol canımmm
ben bi araştırayım o zman farklı eczanelerde bu kadar fark ediyosa
işalllah tutar canım senin ki de bana yollmasan da olur bende öptümmm iii gecelerrr

iyiyim canım malum gün sayıyorum 1 haftam kalmadı bile başlamaya.. sen nasılsın ne durumdasın:)

ben uğradım ama kimse yoktu diye ende çıktım. listede bihayli uzamış bu arada

işte internet bozuldu gündğz uğrayamıyorum ben.. evet listemiz epey oldu inşallah bi ay sonra karşılarınaa hamiş logolarını yapıştırcaz :):CüvCüv:

nasilsiniz kizlar tedaviye baslayan varmi aramizda gun gectikce heyecanda artiyor allahim yuzumuzu guldursun aminnnn

kısslaar ne güzel başladınız sizler tedaviye benim ise daha rapor çıkcak da adet olcam da ooooo daha çokk var yaaaaaaaaaaasenağlama

ilk önce didem ve seval başlıycak sanırım benim tedavim haftaya kısmetse başlıyo :)

kısslaar ne güzel başladınız sizler tedaviye benim ise daha rapor çıkcak da adet olcam da ooooo daha çokk var yaaaaaaaaaaasenağlama

canım göz açıp kapayıncaya kadar geçer hiç merak etme.. allah hayırlı sonuçlar nasip etsin de :)

Back