Anladım bakalım ne olacak20 Şubat canım teldeki takvime göre ..
Benimki de erken testi canım ama çıkmadıCanım ama bu erken test.
Yaa canımm yapma dedim bende cumartesi günü yaptım engel olamadım kendime. Şimdi regl bekliyorum hala olmadım olana kadar bir umut işte :) moral bozma ve ümidini kesme çünkü daha günün var geç döllenme olursa değişir bu durum. Negatif görüp regl günü kaset testte pozitif gören çok varmış canım.Ben merakima engel olamadım ve erken gebelik testi yaptım .Sonuç negatif kizlar .Ümidimi kesmeli miyim sizce???
İşte bende c.tesi 3 gün kaldı diye yaptım erken gb. testini negatif gördüm hala adet olamadım bir umut işte :) benim aklıma şu durum takıldı 3 gün yumurtlama 4.gün çatlama oldu tamda 4 şubata denk geldi. Çatlama olalı 11 gün oldu acaba geç döllenme olabilir mi ki?5 günün vardı sanırım bence bekle benim 3 gün kala negatifti ama hamileydim
Yaaa erken gebelik testini regline 3 gün kala yaptın ve çıkmadı mı? Peki regl geçince mi öğrendin? Ne zaman, nasıl öğrendinBenimki de erken testi canım ama çıkmadı
Geçmiş olsun canım nerelerdesin sennnAnladım bakalım ne olacakbekleyelim ne olacaksa hayır olan olsun.
Ya engel olamadım canım merakima.Belirtim çok olunca .Bir de üzülmem daha çok var dedim ama kaset testte böyle uzulmemistim .Bu erken test olunca olsa çıkar mıydı acaba diye üzüldüm ister istemezYaa canımm yapma dedim bende cumartesi günü yaptım engel olamadım kendime. Şimdi regl bekliyorum hala olmadım olana kadar bir umut işte :) moral bozma ve ümidini kesme çünkü daha günün var geç döllenme olursa değişir bu durum. Negatif görüp regl günü kaset testte pozitif gören çok varmış canım.
Şuan neredeyim söyle bakalımGeçmiş olsun canım nerelerdesin sennnyerin belli oluyor bak forumda kendine dikkat et
Ayy biraz içim rahatladı ...Zaten 2 tane almıştım .Diğerini de 2 gün sonra yaparım artıkBenimki de erken testi canım ama çıkmadı
Kuzum sen garantiye al cumartesi yapAyy biraz içim rahatladı ...Zaten 2 tane almıştım .Diğerini de 2 gün sonra yaparım artık
Aynen öyle ve geç döllenme değildi.Valla canım adet günü leke başladı bende oldum dedim tamam baktım devamı gelmiyor ertesi gün iş çıkışı test alıp yaptım pozitifYaaa erken gebelik testini regline 3 gün kala yaptın ve çıkmadı mı? Peki regl geçince mi öğrendin? Ne zaman, nasıl öğrendin
Olmadıysa bekle canım testlerde ister istemez hata payı oluyor her zaman herkeste doğru çıkmıyor yaşamasam bu kadar net konuşmazdım 14 günü tamamlanınca kan ver aklında kalmasın. Ben hep bekliyorum artık regl gününüİşte bende c.tesi 3 gün kaldı diye yaptım erken gb. testini negatif gördüm hala adet olamadım bir umut işte :) benim aklıma şu durum takıldı 3 gün yumurtlama 4.gün çatlama oldu tamda 4 şubata denk geldi. Çatlama olalı 11 gün oldu acaba geç döllenme olabilir mi ki?
Gebelik belirtisi olabilir miSağolun. Ne olduğunu anlamıyorum bir ateş buhran basıyor bir üşüme.Çok şükür aşırı birşeyim yok lakin iniş çıkışlı durumum ateşim inip çıkıyor daha çook.
Benim de erken testte geçen gün çıkmadı 7 gün vardı adete 5 gün olsada çıkmazdı belkide normal kasette 4 gün kala bile çok çok az çıktı bence moral bozma hala umut vardır çok duydum erken de çıkmamış kasette çıkmışYa engel olamadım canım merakima.Belirtim çok olunca .Bir de üzülmem daha çok var dedim ama kaset testte böyle uzulmemistim .Bu erken test olunca olsa çıkar mıydı acaba diye üzüldüm ister istemezKısmet artık ..
takılıyorum yaaŞuan neredeyim söyle bakalımnerde olacağım canım evdeyim yatıyorum yağıyor nerde diyor beni ki ben bir yere gitmedim
Bilmiyorum ki dün gece oldum böyle ayaklarım buz ellerimle tenim yanıyor ateş gibiydi.aynı bugun de öyle oldum hasta olacam sanıyorum üşüttüm şimdi mesela iyiyimGebelik belirtisi olabilir mi
Takıl takıl hiç önemli değiltakılıyorum yaageçmiş olsun canım
İnşallah yerleşmedir ..Bugün sözde regl oldum sanıyorum ama gelmesi ve şu saatlere kadar kesilmesini ne demeli?? Aile hekimliği hemşireni aradım ve bunun yerleşme yada oluşmuş gebeliğin sonlanması olabileceğini söyledi. Hemen yarın kan tahlili vermelisin dedi. Anlayamadım ki bu nedir? Ayrıca küçük embriyoya benzeyen parça geldi pedime
Ayy durabilirsem.oyle yapayımKuzum sen garantiye al cumartesi yapçünkü cumartesi de yapmak isteyeceksin yasak var elinde test kaldın