- 4 Şubat 2021
- 490
- 308
- 33
Cevapladiginiz icin cok tesekkur ederim,bende yumurtlama catlama oluyor bence zaten catlatma ignesi de veriyor doktor...biz bu ay caksir ictik ama mecitefendi diye bir marka bulduk o da iyi midir acaba?Ben bira her gece intarnetten çok araştırıyorum gece gündüz YouTube den Gülbahar die bı hanım vardı onun videosuna denk geldim ondada pko varmış çok şey denemiş en son çakşır kökü suyu denemiş onunla gebe kalmış bende hem kendim hem eşim kullnadim eşimin ileri hız düşüktü 2 ay çakşır kökü suyu çoban çökerten keten tohumu yağı keçi boynuzu özü kullandı ben regil bitmeden 1 gün önce çakşır suyu içmeye başladım yumurtlama görene kadar devam ettim yumurtlama görünce hemen havuç suyu tükettim katı meyve sıkacağı da siktim ilk ay böyle ikinci ayda aynı uyguladim ama bu sefer çakşır suyunu akzer marka aldım o bize daha yoğun daha ağır geldi geçen aya göre 2 gün daha erken yumurtladim dedik bu daha yoğun daha etkili geldi bize Gülbahar hanım dedgim kişide çok takip etti beni testlerine baktı hep Allah razı olsun yani benim sorunum yumurta büyümüyor catlamiyordu pkodan dolayı
Yok iğne için gidecektim çok aşırı yağıyor hava çıkamadım birde rahatsızım bağırsaklarım bozuldu midem rahatsızlaştı yağarken çıkarsam hep hasta olurum diye yatıyorum şuan ben çok kötü oldum ya gaz gazz yedi beni üşüttüm sanırsam. Güvenip çıkamadım halsizlik uykum çok oldu uyandım uyudum uyandım uyudum :) saat geç olmuş biraz da ondan gitmedim. Bugünü böyle geçirdim. Gidersem olası durum olursa haber ederim seniCanım test yaptın mı merak ettim seni
Teşekkür ederim kuzum çok şükür rabbimeAyyy super canim cok sevindimtebrik ederim doğum günü hediyesi olmuş sana
Çok geçmiş olsun dikkat etYok iğne için gidecektim çok aşırı yağıyor hava çıkamadım birde rahatsızım bağırsaklarım bozuldu midem rahatsızlaştı yağarken çıkarsam hep hasta olurum diye yatıyorum şuan ben çok kötü oldum ya gaz gazz yedi beni üşüttüm sanırsam. Güvenip çıkamadım halsizlik uykum çok oldu uyandım uyudum uyandım uyudum :) saat geç olmuş biraz da ondan gitmedim. Bugünü böyle geçirdim. Gidersem olası durum olursa haber ederim seni
Aynen canım görünmez 5. Haftada kese görünüyor hakkında hayırlısı inşallahBilemedim canım bende daha adetim 2 gün gecikti erkenden doktor muayenesi ne gitmek istemedim çok yeni çünkü birşey dahi gözükmez diye
Sağolasın teşekkür ederimÇok geçmiş olsun dikkat et
Ayyy canimm evet dogru yaaSıkma canınııı bizim düğünler aynı aydaydı seninle bak hala olmadı bizim de . Çalışmalara devam pes etmek yok, daha çok başındayız her şeyin
Var ikinci çizgi hayırlı olsunUyuya kalmışım gece kalkıp idrara sıkışık olunca yaptım testimi ilk 5 dakikada çıktı çok çok silik çizgi hemen var diyemeyiz belki test yanlış gösterdi markası labaquick 2 gün sonra tekrar yaparım bata 4 gün var bakalım kısmet diyorum
Benden başka gören var mı çizgi
Insallah vardir canim cok belirtin var seninde bosa cikmaz umarim. Sen bize gore tecrubelisinYapmıyorum vazgeçtim .Dediğiniz gibi sabredip bekleyeceğim biraz daha..
Ben geçen ay başka marka kullandım ama bu ay akzer aldım bu bize daha yoğun geldi daha agirdi biz dedik bu biraz daha etkili galiba die dediğim kadinda akzer marka kullanmışCevapladiginiz icin cok tesekkur ederim,bende yumurtlama catlama oluyor bence zaten catlatma ignesi de veriyor doktor...biz bu ay caksir ictik ama mecitefendi diye bir marka bulduk o da iyi midir acaba?
Rabbim kucagimiza almayı nasip etsin inşallahCanım benim rabbim doğum günü hediyesi olarak nasip etti gerçektenamin inşallah rabbim size de nasip etsin inşallah
Ben dayanamadım eczaneye gittim de erken gebelik kalmamış sürelab normal test aldımSağolasın teşekkür ederim
Yaaa belki öyle değildir gerçi sen kendini bilirsin o ayrı birşey adet belirtini.An itibari ile regl belirtilerim başladı yorgunluk ve hafif sancım var ayakta uyuma başladı5 günüm kaldı sanırım pazartesi mart grubuna gidiyorum
Hay maşallah size ne bereketli bigün oldu böyle.
valla bu ay valla listeye baktım çok hamile kalanlar olmuş ya
erken bence yapma moralin bozulabilirBen dayanamadım eczaneye gittim de erken gebelik kalmamış sürelab normal test aldımşuan yapmam doğru olmaz sanırsam değil mi hem ilk idrar değil hem erken çıkmama ihtimali yüksek bat 21 ne düşünüyorsun bu konu da canım
Geçmiş olsun çokSağolasın teşekkür ederim
Haklısın hem çıkmaz olsa bile yoksada adete yakın yapmam daha doğru teste yazık olur.erken bence yapma moralin bozulabilir