- 10 Nisan 2014
- 3.759
- 10.144
rizePeki nerde kalıyorsunuz ordu da mı rizede mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rizePeki nerde kalıyorsunuz ordu da mı rizede mi
İnşallah öyle olur canım .Birkaç gün daha bekleyeyim ..Benim de erken testte geçen gün çıkmadı 7 gün vardı adete 5 gün olsada çıkmazdı belkide normal kasette 4 gün kala bile çok çok az çıktı bence moral bozma hala umut vardır çok duydum erken de çıkmamış kasette çıkmış
İyi bakalım
Haklısın canım devamlı bir ağrımda yok batıyor çıkıyor bir sağa bir sola emin olamadım :)Olmadıysa bekle canım testlerde ister istemez hata payı oluyor her zaman herkeste doğru çıkmıyor yaşamasam bu kadar net konuşmazdım 14 günü tamamlanınca kan ver aklında kalmasın. Ben hep bekliyorum artık regl gününü
Kalk bacım kalk sen ağa ben ağa inekleri kim sağa diye bir laf var ya hıh işte tam bize göre bugünde dışarıdan söyleyiverin boşver dinlen. iyiyim canım çok şükür ağladım kendimi dağıttım evi temizledim yemek duş derken kendime geldim iyiyim şimdiTakıl takıl hiç önemli değil evde yemek yok hiç iş yapasım yok yataktan çıkmadım bugün ihtiyaçlar hariç. Nasılsın iyi misin bu arada
Hakkında hayırlısı inşallah canımHaklısın canım devamlı bir ağrımda yok batıyor çıkıyor bir sağa bir sola emin olamadım :)
üzülme lütfen daha günlerin var bende aynı duyguları yaşadım neyse ki gazımı aldım :) bazı arkadaşlar da sağ olsun destek oldu ne yapmam konusunda. Nasip ve hayırlısı diyelim her şeyden önce sağlıklı bir gebelik istiyoruz regl gününü bekle test yapma bir daha canım inşallah kırmızıları görmiceksinYa engel olamadım canım merakima.Belirtim çok olunca .Bir de üzülmem daha çok var dedim ama kaset testte böyle uzulmemistim .Bu erken test olunca olsa çıkar mıydı acaba diye üzüldüm ister istemezKısmet artık ..
Hayırlı olsun canim cok sevindimAmin inşallah canım benim
Benimde adetime 6 gün önce negatif çıktı adetime 2 saat kala idrar testim pozitif cikti üzülme sakın canım biraz daha bekle..Ben merakima engel olamadım .Erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç negatif ..
Ne güzel yazmışsın canım ..Çok teşekkür ederim.Moral oldun..Umarım öyle olur ..üzülme lütfen daha günlerin var bende aynı duyguları yaşadım neyse ki gazımı aldım :) bazı arkadaşlar da sağ olsun destek oldu ne yapmam konusunda. Nasip ve hayırlısı diyelim her şeyden önce sağlıklı bir gebelik istiyoruz regl gününü bekle test yapma bir daha canım inşallah kırmızıları görmiceksin
İki gün kala mi çıktı canım ???Benimde adetime 6 gün önce negatif çıktı adetime 2 saat kala idrar testim pozitif cikti üzülme sakın canım biraz daha bekle..
Adetime 2 saat kala 2 subattı ya batım benim.. 12 yi geçmeden idrar testi yaptım pozitif çıktı canım.. Sonra gittim kan verdim 98 le öğrendim..İki gün kala mi çıktı canım ???
6 gün önce erken gebelik testim negatif kanda verdim sonra 5 gun kalada oda 1.20 çıktı adetime 1 gun kala idrar testim pozitif cikti 3 gun sonra kanım 98 çıktıİki gün kala mi çıktı canım ???
Canım benim rica ederim ne demek senin bir tanecik kuzucuğun var öpüp kokladığın bende gideyim de bari kocamı seveyim ne yapayım evde bebiş yokNe güzel yazmışsın canım ..Çok teşekkür ederim.Moral oldun..Umarım öyle olur ..
Ahhh biz kadınlar olmasak hayat çekilmez kalktım ya yemek koydum evi süpürdüm markete gittim geldim hızlıyım da istemeyince o gıc kalkmıyor napalım hergün aynı şeyler püfff.Kalk bacım kalk sen ağa ben ağa inekleri kim sağa diye bir laf var ya hıh işte tam bize göre bugünde dışarıdan söyleyiverin boşver dinlen. iyiyim canım çok şükür ağladım kendimi dağıttım evi temizledim yemek duş derken kendime geldim iyiyim şimdi
Hayırlı olsun canim cok sevindim
Hayırlı olsun canim cok sevindim
Amin inşallahTeşekkür ederim inşallah yanıltmaz darısı isteyenlere olsun