- 6 Aralık 2014
- 224
- 224
Teşekkür ederim inşallah yanıltmaz darısı isteyenlere olsunVar ikinci çizgi hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallah yanıltmaz darısı isteyenlere olsunVar ikinci çizgi hayırlı olsun
Ben merakima engel olamadım ve erken gebelik testi yaptım .Sonuç negatif kizlar .Ümidimi kesmeli miyim sizce???Insallah vardir canim cok belirtin var seninde bosa cikmaz umarim. Sen bize gore tecrubelisin ama bazen gec dollenme olabiliyor ya cikmayabiliyor canim sonra moral bozuklugu olmasin diye dusundum senin icin guzel haberler ver bizlere
Ben merakima engel olamadım .Erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç negatif ..Haklısın hem çıkmaz olsa bile yoksada adete yakın yapmam daha doğru teste yazık olur. Bekleyeyim...
Sağolun. Ne olduğunu anlamıyorum bir ateş buhran basıyor bir üşüme. Çok şükür aşırı birşeyim yok lakin iniş çıkışlı durumum ateşim inip çıkıyor daha çook.Geçmiş olsun çok
Olur canım geçen ay 10 gün önce başlamıştı çok ağırdı bu ay yine sakin en çokta uykum var o yüzden dedim genelde yakın dönemde uykum olur bakalım her şey nasip kısmetYaaa belki öyle değildir gerçi sen kendini bilirsin o ayrı birşey adet belirtini. O kadar erken belirtiniz oluyor mu adet için.
Bat kaçtı sürekli belki aynı şeyleri soruyoruz ama ben unutuyorum k. Bkma canımBen merakima engel olamadım .Erken gebelik testi aldım yaptım ve sonuç negatif ..
Merak ve stres yapmış olabilir canım. İnşallah hamilelik habercisidir o ateş basmalarıSağolun. Ne olduğunu anlamıyorum bir ateş buhran basıyor bir üşüme. Çok şükür aşırı birşeyim yok lakin iniş çıkışlı durumum ateşim inip çıkıyor daha çook.
5 günün vardı sanırım bence bekle benim 3 gün kala negatifti ama hamileydimBen merakima engel olamadım ve erken gebelik testi yaptım .Sonuç negatif kizlar .Ümidimi kesmeli miyim sizce???
Allah Allah o da kötü 10 gün önce benim hiç belirtim olmuyor adet geliyor olup bitiyor gidiyor o yüzden olacak mıyım olmayacak mıyım hiç bilememOlur canım geçen ay 10 gün önce başlamıştı çok ağırdı bu ay yine sakin en çokta uykum var o yüzden dedim genelde yakın dönemde uykum olur bakalım her şey nasip kısmet
İnşallah her ne ise geçer gider biran önceMerak ve stres yapmış olabilir canım. İnşallah hamilelik habercisidir o ateş basmaları
Ya işin kötüsü ben 4 kere hamile kaldım hepsinde aynı şeyler oldu hatta hepsinde adet oldum sandım o derece bulantı ile falan anladım benim işimde zor ama bu seferki sanki sadece reggl sancısı pazartesi haber ederim zaten bakalımAllah Allah o da kötü 10 gün önce benim hiç belirtim olmuyor adet geliyor olup bitiyor gidiyor o yüzden olacak mıyım olmayacak mıyım hiç bilemem
İnşallah inşallahİnşallah her ne ise geçer gider biran önce
Allah yardım etsin cümleten bizlere.Ya işin kötüsü ben 4 kere hamile kaldım hepsinde aynı şeyler oldu hatta hepsinde adet oldum sandım o derece bulantı ile falan anladım benim işimde zor ama bu seferki sanki sadece reggl sancısı pazartesi haber ederim zaten bakalım
Çok mu içerdin siğarayı bende arada sırada içerdim buldukça içmemek çok iyi hele de bizim gibi bebek isteyenler için inşallah aşarsın bu durumu biraz zorlanırsın ama değer sağlık için.kızlar 2 saat önce sigarayı bırakma kararı aldım. Bol bol bana da dua edin nolur
Maşallah sağlıkla gelirsin inşallah küçük melek...5 Hafta 3 günlükmüşüz.. Doktordan geliyoruz herşeyi normal dedi.. 18 haftaya kadar kilo almıyoruz dedi sağlıklı besleniyoruz.. Allah isteyen herkese nasip etsin..
Canım ama bu erken test.5 günün vardı sanırım bence bekle benim 3 gün kala negatifti ama hamileydim
20 Şubat canım teldeki takvime göre ..Bat kaçtı sürekli belki aynı şeyleri soruyoruz ama ben unutuyorum k. Bkma canım
Günde 1 paketÇok mu içerdin siğarayı bende arada sırada içerdim buldukça içmemek çok iyi hele de bizim gibi bebek isteyenler için inşallah aşarsın bu durumu biraz zorlanırsın ama değer sağlık için.
Baya içermişsin yazık inşallah bırakırsın.Günde 1 paket