- 15 Mayıs 2010
- 6.693
- 5.821
Sağolasın arkadaşım yüreğine sağlıkYakin olsaydin sana ovulasyon testlermi gonderirdim. Cok kaldi elimde
Ben bilemedim onu yarın sabah tekrar yapın bence içiniz rahat olsunBana gebelik testinin arkasına bak diyenler oldu 6 gun kala yapınca belki siliklik var diye. Fotoları atsam bir bakar mısınız arkasını açtım bende.Ama ortadaki çizgi katlanma çizgisi ok ile gösterilen yerde var bir siliklik. O sayilir mi acabaEki Görüntüle 2773307 Eki Görüntüle 2773309 Eki Görüntüle 2773303
Aynen vala net beli oluyor anlamdigim kadarıyla bu normal gebelik testi bende yapsam çıkar mo acaba bende erkenn gebelik testi de varEksik olma sagolTestle canım 3haftalık daha benım idrarıma hemen işliyo sanırım kızımıda 3haftalık ogrenmiştim.darısı sana ve tüm arkadaslara
Asagı ekledim ama bu ilk yaptıgım andaki hali yapalı 10dk olmustu suan test kurudugu için daha belli
Canim damla damla akintili oldu pembemsi adetim subatin 25 şi neden sizdeOvulasyon testimi yine de değerlendir bugünü
Canim testinin arkasına baksana bievet hassasmış. benim de umudum bu ay kalmadı ama 1haftadır adet olacakmış gibi ağrı çekiyorum. umutlanmıştım en iyi yaşayan anlıyo işte şuan aynı durumu yaşıyoruz
Yumurtlama dönemi olurmuş arada doktorum endişe etme demisti banaCanim damla damla akintili oldu pembemsi adetim subatin 25 şi neden sizde
Korktum acikcasi aradim yumurtlama surecinde normal dedi hani adet tarihim erken olsa dicem ona baglardim ama histroskopi ile polip aldirdim subatin 26/27 olucam o ameliyati olan kisi 30 gun sonra adet oluyo bende bian endiselendim bgun bu sekilde degerlendirebilirmiyiz ki acaba ??Yumurtlama dönemi olurmuş arada doktorum endişe etme demisti bana
Bikaç gün daha bekleyip bende yapayım o zaman güzel sonuçlar alırım bende inşallahBeeen .9 gün var adete yaptım sabah pozitif cıktı sukur
Koyu çıkınca mı değerlendirmek lazım silikleşmeye başlayınca mı daha uygun zaman oluyo canım Bilgin var mıİnsallahh cnm ilkkez dun koyuyu yakaladim bugunde esasen koyu cikar dedim ama catlamis gbimi ne cikmis dunku yakaladigim koyuda asagada kizlar
Yap istersen sagol canım benimAynen vala net beli oluyor anlamdigim kadarıyla bu normal gebelik testi bende yapsam çıkar mo acaba bende erkenn gebelik testi de varsağlıkla kucağına al inşallah rabim biz isteyenlere de nasip etsin
Doktorun da normal demiş strese girme bence bakKorktum acikcasi aradim yumurtlama surecinde normal dedi hani adet tarihim erken olsa dicem ona baglardim ama histroskopi ile polip aldirdim subatin 26/27 olucam o ameliyati olan kisi 30 gun sonra adet oluyo bende bian endiselendim bgun bu sekilde degerlendirebilirmiyiz ki acaba ??
Tesekkurler amiin insallah nasip olsun sizedeBikaç gün daha bekleyip bende yapayım o zaman güzel sonuçlar alırım bende inşallahhayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza alın sizde
Yumurtlama dönemi olurmuş arada doktorum endişe etme demisti bana
Bian modum dustuDoktorun da normal demiş strese girme bence bak
Evet evet 1 gun aralıklı sürmüştü sonra gecti hattaBian modum dustuameliyat olmasam kesin adet dicektim kalin uzayan akintiyla geldi oncesi bi iki damla sulu damladi korktum oan sanadami doktorun oyle dedi kuzum
İyi akşamlar kzlar bende katılmak istiyorum bat 5 Şubat bol hamişli günler olsun bu topikteİlaç ocean mommy kullanıyorum 1 buçuk seneyi geçti bu süreçte çatlatma iğnesinden tutun herşeyi denedim sadece hsg çekinmedim onun dışında kürler vs herşeyi denedim.. hayır olsun inş bu ay da umudum var her zaman ki gibi :) uzun zamandr yazmıyordum uzak kalırsam unutursam diye yeniden geldim..
Rahim ters olan kişiler olunca öyle deniyorlar sanırım benim rahmim normal olduğu için öyle bişey denemedimPeki Ebru Ceylan bazı pozisyonlarda gebelik şansı yüksek diyor böyle bir şey denediniz mi mesela TERS RAHİM pozisyonu diye bişey var sayfasında yani öyle bişey uyguladiniz mi?
ayyy ben onu attım tek çizgiyi görünce. tühCanim testinin arkasına baksana bi
Planlı hamilelikten 2-3 ay önce başlanması gerekiyor diyor doktorlar.. şimdiden başlamalısın yaniArkadaslar merhaba hamile kalmayı düsünüyorum ama kaç ay önce folik asite başlamalıyım? Nisan gibi düsünüyorum ama nisan topiği bulamadığımdan buraya yazmıs bulundum