takip ediyorum canım seni, hadi hayırlısı :)))Alıntı yapamadım hamile arkadaşlarım hepinizi tebrik ederim2-3 gündür yüzümüz gülüyor. Bize de nasip olur inşallah. Benim bat yarın, evde test yok özellikle almadım yarın ya da öbür gün yapacağım regl olmazsam. Güzel haberlerimiz çoğalarak devam etsin
Surelab hamilelik testimdi ebru Ceylan'ın kendi markası olan çubukları kullandımHadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah bişi soracam sürelab markası ile denedin değişimi bir gebenim günlüğü sayfasından ?
Bu şekilde çubuklar kullandımHadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah bişi soracam sürelab markası ile denedin değişimi bir gebenim günlüğü sayfasından ?
Hayır canım yarın bat günüm yarını bekliyorum. Ben buraya silik gibi test atmış ve fotoyla biraz oynadığımı söylemiştim ya, dün bir arkadaşım aynı fotoyu negatif renge getirdi (ben negatif yapamıyordum) hiç çizgi çıkmadı... ben ise normal koyulaştırıp biraz da rengini açınca çıkmıştı. O yüzden aklım karıştı çünkü negatif renkte illa çıkıyor tüm silikler... en iyisi batı bekleyeyim dedim.Canım sen tekrar test yaptın mi
Herkes testi battan önce yaptı kuzum sadece sen ve ben kaldık bekleyenbenimki 30 ocaktı, bugün de olmadım. 2 gün gecikti yani.. Test mi yapsam bilemiyorum :)
Test yapan arkadaşlar testi ne kadar süre sonra yaptınız?
Sağol caniTebrik ediyorum :)))
Sen bilirsin ama ben duramazdım :) benim 9 gün vardı yaptımbenimki 30 ocaktı, bugün de olmadım. 2 gün gecikti yani.. Test mi yapsam bilemiyorum :)
Test yapan arkadaşlar testi ne kadar süre sonra yaptınız?
Şubat'ın 25 i ise daha yeni adetin bitmiş demek ve ovulasyon testinde köyü çıkmıştı nasıl oluyor anlamadım ya.adet dingin kaç gün sürüyor kiCanim damla damla akintili oldu pembemsi adetim subatin 25 şi neden sizde
Var gerçekten tebriklerBana gebelik testinin arkasına bak diyenler oldu 6 gun kala yapınca belki siliklik var diye. Fotoları atsam bir bakar mısınız arkasını açtım bende.Ama ortadaki çizgi katlanma çizgisi ok ile gösterilen yerde var bir siliklik. O sayilir mi acabaEki Görüntüle 2773307 Eki Görüntüle 2773309 Eki Görüntüle 2773303
Anladım canım ins vardır yaa umudunu kaybetme yarın ola hayrolaHayır canım yarın bat günüm yarını bekliyorum. Ben buraya silik gibi test atmış ve fotoyla biraz oynadığımı söylemiştim ya, dün bir arkadaşım aynı fotoyu negatif renge getirdi (ben negatif yapamıyordum) hiç çizgi çıkmadı... ben ise normal koyulaştırıp biraz da rengini açınca çıkmıştı. O yüzden aklım karıştı çünkü negatif renkte illa çıkıyor tüm silikler... en iyisi batı bekleyeyim dedim.
Yatin sabah yapicam inşallah bana da nasıp olurYap istersen sagol canım benimEvet benimki. Normal olan erken genelik degil
yarın sabah yapıcam, çok gaza geldim :)))Yapsana canım test insaallah vardır
sen de yap o zaman :)Herkes testi battan önce yaptı kuzum sadece sen ve ben kaldık bekleyen
Ben bekliyorum ve sabırsızlanıyorum aynı zamandaKzlar bat 5 Şubat olup test yapan var mıı?
Yarın sabah regl olmazsam kesin yapıcam daha fazla dayanamam
İyi dayandın ya batımız aynı ben çoktan yaptımYarın sabah regl olmazsam kesin yapıcam daha fazla dayanamam