Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimki 30 ocaktı, bugün de olmadım. 2 gün gecikti yani.. Test mi yapsam bilemiyorum :)Bat 9şubat benım sizin
Canım normal gösterge çizgisi ince ya, gebeliği gösteren de aynısı olması lazım. Yani testinin gösterge çizgisi kalınsa gebeliği gösteren de kalın, inceyse (sende olduğu gibi) yine aynısı olması lazım. Evet bir çizgi var ama hem tuhaf bir kalınlıkta hem de arkasıyla ne alakası oluyor ki? Meraktan soruyorum, ben de bileyimBana gebelik testinin arkasına bak diyenler oldu 6 gun kala yapınca belki siliklik var diye. Fotoları atsam bir bakar mısınız arkasını açtım bende.Ama ortadaki çizgi katlanma çizgisi ok ile gösterilen yerde var bir siliklik. O sayilir mi acabaEki Görüntüle 2773307 Eki Görüntüle 2773309 Eki Görüntüle 2773303
ayyy ben onu attım tek çizgiyi görünce. tüh merak ettim ben de şimdi olabilir mi kii
Bak benimkide böyle olmuş neyse attıysam dert etme yaparsın yine ikimizinde belirtileri var çünküayyy ben onu attım tek çizgiyi görünce. tüh merak ettim ben de şimdi olabilir mi kii
Cnm ben de seninle aynı durumdayım, clomen ve çatlatma kullandım, adet gecikir mi acaba bilen varsa yazsın :)))İnşAllah herkesin sağlıklı hayırlı evlatları olur uzun süredir burdaki tecrübeleri okuyorum yalnız değiliz çok sıkıntılar çekip aydınlığı göreceğiz Allahın izniyle benimde bir sorum olucak bu durumu yaşayan var mı
Ben bu ay ilk kez beş gün günde 2 kez klomen kullandım yumurtam 22 ml olmuştu gün aşırı 3 kere ilişki oldu 28 ocak regli günümdü hala olamadım 26 ocakta evde öğleden sonra idrar testi yaptım negatifti bu konuda danışmak istiyorum klomen geçiktirir mi normal de 27 gün en kötü 28.gün olurum ilk kez belirtilerim azaldı bir göğüsüm çok şiş arada sol kasıkta hafif bi his yüzümde 2 sivilce en son reglim 3 ocalta başladı bi bilgisi olan var mı
Canım emin misin, doktor bekle demiş, bir umut da olsa bekle bence.Benim de bat 1 subat geçen carsamba kan verdim negatif çıktı dr erken falan cikmayabilir dedi ama bn de biyologum az çok biliyorum olsa çıkardı bu ay da olmadı hamile arkadaşları tebrik ederim saglikla kucağınıza almak nasip olsun en kısa zamanda hayirlisiyla bizlere de nasip olsun inş yorulduğumu hissediyorum
çok iyimiş, tebrik ederim, kan vermeye gitmelisin bence :)))Adet gecikmesini. 2. Gününden beri ovulasyon testinde t çizgi çıkıyor 4. Gün t c kadar koyu bugün ise 5. Gün t daha koyu çıktı göğüs ağrım da var birkaç gündür iki gündür de kasıklarım ağrıyordu bı yapayım nasıl olsa çıkmayacak dedim şoktayım şimdi pozitif dimi ikinci çocuğum olacak çok garip sanki ilk kez çift çizgi görmüş gibi endiseliyim
evet inşallah pozitiftir ama ben galiba gecikmeyi beklicem. çünkü çıkmayabiliyomuş ya boşuna sürekli test yapıp strese girmemek daha doğru olacak sankiBak benimkide böyle olmuş neyse attıysam dert etme yaparsın yine ikimizinde belirtileri var çünkü
Ya bnde cok gri yoktur siyah ya da beyaz adete 5 gün kala varsa kesin çıkardı kanda nasip hayırlısı diye dua ediyoruz hep. Bu ay hayatimda ilk defa yumurtlamadan beri kasık ağrısı yaşadım ona dayanarak umutla kan verdim ancak sonu hüsran. Bu arada başka birine sormussun da klomen ovitrelleyi bn de iki aydır kullaniyorum bu ayi bilmiyom ama gecen ay yine günümde oldum geciktirmiyor yaniCanım emin misin, doktor bekle demiş, bir umut da olsa bekle bence.
Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin tabiki dayanamadım bugün gidip kan verdim yarın akşama belli olurmusçok iyimiş, tebrik ederim, kan vermeye gitmelisin bence :)))
Canım sen tekrar test yaptın miCanım normal gösterge çizgisi ince ya, gebeliği gösteren de aynısı olması lazım. Yani testinin gösterge çizgisi kalınsa gebeliği gösteren de kalın, inceyse (sende olduğu gibi) yine aynısı olması lazım. Evet bir çizgi var ama hem tuhaf bir kalınlıkta hem de arkasıyla ne alakası oluyor ki? Meraktan soruyorum, ben de bileyim
çok iyi, bekliyoruz pozitif testiO zaman bir haber de ben vereyim maşallah kızlar inşallah hepimiz görürüz çift çizgiyi pazartesi akşamı kan vercem iş çıkışı bekliyorum inşallah vardır
Yapsana canım test insaallah vardırbenimki 30 ocaktı, bugün de olmadım. 2 gün gecikti yani.. Test mi yapsam bilemiyorum :)
Test yapan arkadaşlar testi ne kadar süre sonra yaptınız?
yaptın mı cnm testi?Yarın yapsam mi diye düşünüyorum normal gebelik var elimde
Hadi hayırlı güzel haberler alırsın inşallah bişi soracam sürelab markası ile denedin değişimi bir gebenim günlüğü sayfasından ?Teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin tabiki dayanamadım bugün gidip kan verdim yarın akşama belli olurmus
Tebrik ediyorum :)))Kizlar catlama ignesinin 15 gunu bugün test yaptım pozitif
Maşallah ya herkes pozitifi görmüş tebriklerKızlar dün ve bugün yaptığım testler yarında adet günüm yeni olduğu için mi böyle silik çıkıyo sizcee