Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar bugün aşılamanın 9. günü ve ben regl olduğumdaki kasık ağrılarımı hissediyorum ve buda moralimi bozuyor sanırım gene olmadı diye canım çok sıkıldı :110:
Hiç canını sıkma, Allahtan hayırlısı de, olanda da olmayanda da vardır bir hayır de , içini rahatlatmaya çalış, bikaç günün kalmış teste zaten, bol bol dua et, ben de ederim senin için ❤️

Valla bende kendimi çok umutlandırmak istemiyorum çünkü aşılamanın tek artısı eşinin spermlerinin ayrılarak en kalitesini koymaları. Başka hiç bi artısı yok bence 🤣 hani 1,5 yılda hiç mi denk gelmedi diye düşünüyorum 🤣olacak olsa öyle olurdu 🤣 ben direk tüp yapmıyorlar diye aşılamaları kabul ettim 🤣 bana bıraksalar direk tüp isterdim yani 🤣 asıl bence uyutulmak en iyisi hooop uyuyorsun hooop uyanıyorsun 🤣 aşılamada herşeyi görüyorsun. Biz normal insanlar olarak çok alışkın olmadığımız için öyle işlem odalarına falan o bile tedirgin ediyor beni 😵‍💫
🤣🤣🤣 O kadar haklısın ki ben 7 yıllık evliyim 5 yıldır tedavi görüyorum aşılamaya zorla geçtik diyebilirim denk gelse gelirdi zaten olmuyor demek ki neyini zorluyosun be adam 🤣 tüp bebekle olacak gibi ama bakalım genede umudumuzu kesmemek gerek en kolayıyla olsun inşallah :KK200:

Valla ya sorma 🤣 bide bilmiyorlar ya bizim vücudumuzla ilgili çoğu şeyi. Bidaha bidaha o nasıl oluyor bu neydi falan 🤣 tekrar tekrar anlat işin yoksa o ikna olana kadar 🤣
🤣🤣🤣 resmen aynı şeyleri yaşıyoruz bide söylerken ne diyo bu der gibi bakıyolar ya çok komikler gerçekten 🤣

Hiç canını sıkma, Allahtan hayırlısı de, olanda da olmayanda da vardır bir hayır de , içini rahatlatmaya çalış, bikaç günün kalmış teste zaten, bol bol dua et, ben de ederim senin için ❤️
Doğru diyorsun gerçekten öyle vardır bir hayır bekleyelim görelim. Herkese ayrı ayrı dua ediyorum allah kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah

🤣🤣🤣 O kadar haklısın ki ben 7 yıllık evliyim 5 yıldır tedavi görüyorum aşılamaya zorla geçtik diyebilirim denk gelse gelirdi zaten olmuyor demek ki neyini zorluyosun be adam 🤣 tüp bebekle olacak gibi ama bakalım genede umudumuzu kesmemek gerek en kolayıyla olsun inşallah :KK200:
Amin canım inşallah 💕

Valla ya sorma 🤣 bide bilmiyorlar ya bizim vücudumuzla ilgili çoğu şeyi. Bidaha bidaha o nasıl oluyor bu neydi falan 🤣 tekrar tekrar anlat işin yoksa o ikna olana kadar 🤣
Valla canım bilmeleri en iyisi ki anlasınlar duygu durumlarınıda, eğer uzun zamandır deniyorsanız sizin gibi bilmeli bence benim düşüncem bu şekilde olduğundan eşim aşılama tüp bebek yumurta büyüklüğü hormon her konuya hakim bu yüzden benim açımdan süreç daha güzel gitti diyebilirim

Valla canım bilmeleri en iyisi ki anlasınlar duygu durumlarınıda, eğer uzun zamandır deniyorsanız sizin gibi bilmeli bence benim düşüncem bu şekilde olduğundan eşim aşılama tüp bebek yumurta büyüklüğü hormon her konuya hakim bu yüzden benim açımdan süreç daha güzel gitti diyebilirim
Ay benimkine anlat anlat hala anlamadı bi arkadaşımıza aşı yaptırma gidiyoruz dedi aşılamaya gittiğimiz gün ssddkfff😂

Back