Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

acaba sizi gidi beceriksizler deyip hırsla mı yapıyorlar ikinci aşılamayı 🤣 bana 24ü dedi test için. Seninle aynı gün olduk sanırım sonuçlarımızı paylaşalım 💕
Yemin ederim ben de aynı şeyi düşündüm 🤣 çünkü ilk aşılamada şen şakrak olan doktorum ikinci aşılamada son derece ciddiydi 🤣 bana 22 si dedi test için ama evet paylaşalım, güzel haberler veririz inşallah ❤️

Baktıkları ekranı göremiyor musun ben devlette yaptırdım yan tarafımda bana hafif dönüktü ben gördüm spekulum taktıklarında zorladı sadece en büyüğünü taktılar diye sonra hiç bıraktığını hissetmedim ama kalkınca banada aktı gibi geldi ama baktığımda hiç gelmemişti piskolojik idrara sıkışık olduğumuz için öyle hissetmiş olabilirsin bence sende
Hayır ekrana bakma vs yoktu gelen dokyor zaten şlk defa yapıyordu belli direk geldi benı yatırdıgı çatıda sadece sırıngayla gonderdı gectı.rahme kadar uzanan vs bır alet takıp gondermedı yanı

Benimde 4buçuk yaşındaki kızım 3. Klomen+çatlatmasiğnesiyle oldu. 3 aydır deniyoruz yine ilaçları olmadı bu hafta aşılama yapacaz. Allah isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar versin🤲🏻
Amin inş sizede inşaAllah benım ilk cocugum ılkte olmustu nasip artık

Canım çok ince kıl gibi bir boruydu benimki. Yani cidden boru gibiydi bildiğin ama çok çok ince. Merak etme spermler çok hızlı zaten giden gitmiştir 😄
Malesef bızde oyle bıseyle gondermedıler🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️direk sırıngaya alıp ucundan gonderdı ilte🤦🏻‍♀️aynen nasıp olsaydı hersekılde olurdu

Canım o akan şey jel ve meni sperm 20 saniyede gideceği yere gidiyor zaten hemende kalksan 10 dk yatsan olacagi varsa inan ki oluyor ben 31 ocakta aşılama oldum aşılama olduğun günden itabaren sayilcak 11.gunum bekliyorum göğüs ucu hassayetim var sol kasim krampli ağrı girio çıkıyor karın alt bölgem 3 gündür ağrıyor gaz yanma var sarı akıntı var ins hayırlısı olsun benim 2. Asilamam düşükle sonuçlanmıştı bu tüp bebek olacaktı aslında ama devlet 2 iğneli aşılama sonrası tüp bebek hakkı veriyor benim 1. Hapla 2.igne ile olmuştu bu son iğneli sonra tüp bebek
Aynen nasıp olsaydı her sekılde olurdu sizin ıcınde hayırlısı olsun inş🙏

Kızlar bu arada benim yaşım 33 ve 1,5 yıllık evliyiz amh değerimde 1,63 dr. Tam sınırdasın dedi. Hatta ben aşılamaya girmeden önce sordum Buda tutmazsa 3. Aşılama yapılacak mı diye yok tüp yapılır çünkü 2side iğneli olmuş sizin dedi. Sizde sordunuz mu tutmazsa 3. Olacak mı diye
Ben sormadım ama ovitrella bir tane fazladan bulmuştum zor buldum diye dedim reçete yazarmısın alıyım onuda diye bidaha ihtiyacın olmayacak tüp bebek yapar hoca zaten dedi ikisinide iğneli oldum o yüzden söyledi sanırım

Hayır ekrana bakma vs yoktu gelen dokyor zaten şlk defa yapıyordu belli direk geldi benı yatırdıgı çatıda sadece sırıngayla gonderdı gectı.rahme kadar uzanan vs bır alet takıp gondermedı yanı
Ama o alet olmazsa nasıl yumurtaya ulaşacak ki hissetmemiş olabilirmisin acaba

Malesef bızde oyle bıseyle gondermedıler🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️direk sırıngaya alıp ucundan gonderdı ilte🤦🏻‍♀️aynen nasıp olsaydı hersekılde olurdu
Katater denen ince bir boru ile göndermesi gerekiyor, çünkü sağlıklı yumurtaya en yakın yere bırakması gerek ki yumurta döllensin, rahim ağzından normal yolla göndermesi çok doğru gibime gelmedi açıkçası, farketmemiş olabilir misin o anın heyecanıyla?

Kızlar bugün aşılamanın 9. günü ve ben regl olduğumdaki kasık ağrılarımı hissediyorum ve buda moralimi bozuyor sanırım gene olmadı diye canım çok sıkıldı :110:

Ben sormadım ama ovitrella bir tane fazladan bulmuştum zor buldum diye dedim reçete yazarmısın alıyım onuda diye bidaha ihtiyacın olmayacak tüp bebek yapar hoca zaten dedi ikisinide iğneli oldum o yüzden söyledi sanırım
Hmm ozaman doğru demek. Çünkü benim aklımada şey takıldı ama onu sormayı unuttum. Evrak hazırlarken aşılama ve tüp bebek kağıdı aynı kağıtta yazıyordu bende okumuştum öylesine. Tüp bebek için 3 yıl şartı yazıyordu. Ama 2 iğneliden sonra direk tüp diye duyduğumdan sordum bi sonraki tüp mü olacak diye hemşireye, ama o 3 yıl aranıyor mu diye sormayı unuttum.

Hmm ozaman doğru demek. Çünkü benim aklımada şey takıldı ama onu sormayı unuttum. Evrak hazırlarken aşılama ve tüp bebek kağıdı aynı kağıtta yazıyordu bende okumuştum öylesine. Tüp bebek için 3 yıl şartı yazıyordu. Ama 2 iğneliden sonra direk tüp diye duyduğumdan sordum bi sonraki tüp mü olacak diye hemşireye, ama o 3 yıl aranıyor mu diye sormayı unuttum.
Bildiğim kadarıyla aranıyor sadece iğneli aşılama yaptıkları için sorduğumda kaç yıllık evlisin diye sordu ilk sonrasında tüp bebek yapar dedi ihtiyacın olmayacak dedi inşallah bu sonuçlar güzel olurda gerek kalmaz tüp bebeğe ben anestezi muhabbetinden korkuyorum açıkçası uyutulmak istemediğimden aşılamayla kurtulayım istiyorum

Bildiğim kadarıyla aranıyor sadece iğneli aşılama yaptıkları için sorduğumda kaç yıllık evlisin diye sordu ilk sonrasında tüp bebek yapar dedi ihtiyacın olmayacak dedi inşallah bu sonuçlar güzel olurda gerek kalmaz tüp bebeğe ben anestezi muhabbetinden korkuyorum açıkçası uyutulmak istemediğimden aşılamayla kurtulayım istiyorum
Valla bende kendimi çok umutlandırmak istemiyorum çünkü aşılamanın tek artısı eşinin spermlerinin ayrılarak en kalitesini koymaları. Başka hiç bi artısı yok bence 🤣 hani 1,5 yılda hiç mi denk gelmedi diye düşünüyorum 🤣olacak olsa öyle olurdu 🤣 ben direk tüp yapmıyorlar diye aşılamaları kabul ettim 🤣 bana bıraksalar direk tüp isterdim yani 🤣 asıl bence uyutulmak en iyisi hooop uyuyorsun hooop uyanıyorsun 🤣 aşılamada herşeyi görüyorsun. Biz normal insanlar olarak çok alışkın olmadığımız için öyle işlem odalarına falan o bile tedirgin ediyor beni 😵‍💫

Eşlerimiz bizden meraklılar beklesek daha almadılar diye düşünüyolar girsek çıkmasak neden hala çıkmadılar diye düşünüyolar 🤣🤣🤣
Valla ya sorma 🤣 bide bilmiyorlar ya bizim vücudumuzla ilgili çoğu şeyi. Bidaha bidaha o nasıl oluyor bu neydi falan 🤣 tekrar tekrar anlat işin yoksa o ikna olana kadar 🤣

Back