Yaa hayırlısı olsun. İnşaallah bebişiniz daha fazla yorulmadan bekletmeden gelir. Sizin tanınız neydi acaba. Bende bu ay çatlatma iğnesi oldum adet olunca rahim filmi ve aşılama yapacağım 1 seferlik sonrasında bende vakit kaybetmeden başlayacağım tüp bebeğe
Amin inşallah yaaa bu sefer çok umutluyumAy sanki ben başlıyormuşum gibi heyecanlandım İnşaallah her şey güzel olacak
Merhaba, Bende bu ay aşılama sürecine başlamak istiyorum 6 aylık özeldeki tedavim neticesinde gebelik oluşmadı. Üni hastanesinde tüp bebek bölümü ayrı mı oluyor. Ben bölümlre baktığımda randevu için sadece kadın hastalıkları ve doğum polikliniği var. Ordaki bir profesöre aldım randevumu yanlış mı oldu ki? Siz biraz sğrecinizden bahseder misiniz ücretlerle birlikte, umarım gebelik oluşmuştur sizdee1 sene korunmasız ilişkide hiç hamile kalamadım sıkıntım olduğunu biliyodum zaten normal muayenelerimden dolayı olmayınca direk üniversite hastanesinde tüp bebek bölümüne randevu aldım gittim eşimin benim testlerimiz yapıldı sma sperm testleri rahim filmi vs. eşimde hiçbir sıkıntı çıkmadı şükürler olsun bende var sadece sonra karar verildi rapor çıkartıldı ve asılama yapıldı
Canım infetilite bölümüne alman gerekıyorMerhaba, Bende bu ay aşılama sürecine başlamak istiyorum 6 aylık özeldeki tedavim neticesinde gebelik oluşmadı. Üni hastanesinde tüp bebek bölümü ayrı mı oluyor. Ben bölümlre baktığımda randevu için sadece kadın hastalıkları ve doğum polikliniği var. Ordaki bir profesöre aldım randevumu yanlış mı oldu ki? Siz biraz sğrecinizden bahseder misiniz ücretlerle birlikte, umarım gebelik oluşmuştur sizdee
Tamam canım teşekkür ederim Atatürk şehir hastanesinin infertilite ve tüp bebek bölümüne aldım :))Canım infetilite bölümüne alman gerekıyor
Hmgi ilaçları verdi canımKızlar bugün doktordaydım ve tüp bebek sürecine başlıyoruz ilaçlarımı bugün kullanmaya başlayacağım… dua edin benim için
Canım hangi hastane hangi süreçlerden geçtin nasıl bir tedavi söyledirler?Benim amh değerim 0.62 ve eşimdede varikosel var ama onunkisi çok başlangıç seviyesi şuan için tüm değerleri normal
2 yıldır deniyoruz ama ne yazıkki olmuyor
Amh değerim düşük olduğu için direk tüp bebeğe yönlendirdiler
Hangi hastahanedeKızlar ben de şimdi muayeneden çıktım yarın çatlatma cuma günü aşılama yapılacak yine bi heyecan sardı beni
Maalesef gebelik oluşmadı ikinci aşılama için bekliyorumMerhaba, Bende bu ay aşılama sürecine başlamak istiyorum 6 aylık özeldeki tedavim neticesinde gebelik oluşmadı. Üni hastanesinde tüp bebek bölümü ayrı mı oluyor. Ben bölümlre baktığımda randevu için sadece kadın hastalıkları ve doğum polikliniği var. Ordaki bir profesöre aldım randevumu yanlış mı oldu ki? Siz biraz sğrecinizden bahseder misiniz ücretlerle birlikte, umarım gebelik oluşmuştur sizdee
Antalya eğitim araştırmaHangi hastahanede
Hmgi ilaçları verdi canım
Canım hangi hastane hangi süreçlerden geçtin nasıl bir tedavi söyledirler?
Ruca ederım canımTamam canım teşekkür ederim Atatürk şehir hastanesinin infertilite ve tüp bebek bölümüne aldım :))
Bende gonal-f 450 lik 75 ml uyguladım 8 gün.şuan aşılamanın 7 iğnenin 9.günüCanım gonal f 300 vuruluyorum hergün ve meriofert 150 lik te 2 tane kullanıyorum cuma kontrolüm var bakalım ne diycek
Bende gonal-f 450 lik 75 ml uyguladım 8 gün.şuan aşılamanın 7 iğnenin 9.günü
Amin emek veren isteyen herkese inşaAllahAşılama için 75 gonal f normal bir doz canım inşallah olumlu sonuçlanır sürecinde bebişini alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?