• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar ben bu akşam 11 de çatlatma iğnesi yapıcam ama ilişki de istedi doktor iğneden önce mi ilişki olacak yoksa sonra mı

Bana iğne verdiği gün kesinlikle ilişki yok 36 saat sonra gün aşırı ilişki demişti. Ama benim iğneden bir gün öncede ilişki olmuştu belki o yüzden demiştir.
Kızlar ben bu akşam 11 de çatlatma iğnesi yapıcam ama ilişki de istedi doktor iğneden önce mi ilişki olacak yoksa sonra mı

Tek yumurta için oluşacak 2 yumurtayı riske atmak istememiştir
O çatlamış sanırım iki tane 17 kalmş bugün baktılar. Çatlatma ipnesi yapıldı 24 saat sonra aşılamayı yaocak doktor. Lh 14 den 10 düşmüş bugün. Çatlayan yumurta diğerlerini etkilemiyor dimi diğer 17 ile devam edebilşyoruz sormayı unuttum doktora

O çatlamış sanırım iki tane 17 kalmş bugün baktılar. Çatlatma ipnesi yapıldı 24 saat sonra aşılamayı yaocak doktor. Lh 14 den 10 düşmüş bugün. Çatlayan yumurta diğerlerini etkilemiyor dimi diğer 17 ile devam edebilşyoruz sormayı unuttum doktora
Yok canım etkilemez diğer yumurtalarını

Kızlar progestan sonrası adet gecikmesi normalmiş. Ama ne kadar süre gecikme mesela? Normal döngüme göre 7 gün geciktim, progestanı bırakalı 3 gün oldu.

Bana iğne verdiği gün kesinlikle ilişki yok 36 saat sonra gün aşırı ilişki demişti. Ama benim iğneden bir gün öncede ilişki olmuştu belki o yüzden demiştir.
Bana da aşılama yaptı gündüz 11.20 geçe .bu akşam ilişki ve günaşırı ilişki demişti

Merhaba arkadaşlar pazartesi aşılamam oldu gonal f iğne kullandım bu 2. Aşılamam ama pazartesinden önceden göğüs hassasiyetim başladı ve hala devam ediyor ve kasıklarımda buruk bi ağrı oluyor aynı adet olacakmışım gibi normalde de zaten adet öncesi böyle belirtim olurdu adetten 1 hafta 10 gün önce başlardı adete şuanda takvime göre tam 15 gün var sizce tutmuş mudur ondan mıdır bu ağrı

Ilaclar beni de cok kotu yapti.Ilk defa regl iken kramp,bas agrisi,bas donmesi yasiyorum.Kanamamda cok fazla ve koyu renkli pihtili.Nasil hormonlar aliyorsak🙄
Ben dün regl oldum 7 gün gecikmeyle. Kanamam biraz artmış hafif ağrım da oldu ama çok da kötü olmadım. Şehir hastanesinde tedavi görüyorum, acaba 3 aşılama mı olur tüpe mi geçerler

Back