- 17 Kasım 2022
- 49
- 5
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben bu akşam 11 de çatlatma iğnesi yapıcam ama ilişki de istedi doktor iğneden önce mi ilişki olacak yoksa sonra mı
Kızlar ben bu akşam 11 de çatlatma iğnesi yapıcam ama ilişki de istedi doktor iğneden önce mi ilişki olacak yoksa sonra mı
O çatlamış sanırım iki tane 17 kalmş bugün baktılar. Çatlatma ipnesi yapıldı 24 saat sonra aşılamayı yaocak doktor. Lh 14 den 10 düşmüş bugün. Çatlayan yumurta diğerlerini etkilemiyor dimi diğer 17 ile devam edebilşyoruz sormayı unuttum doktoraTek yumurta için oluşacak 2 yumurtayı riske atmak istememiştir
Yok canım etkilemez diğer yumurtalarınıO çatlamış sanırım iki tane 17 kalmş bugün baktılar. Çatlatma ipnesi yapıldı 24 saat sonra aşılamayı yaocak doktor. Lh 14 den 10 düşmüş bugün. Çatlayan yumurta diğerlerini etkilemiyor dimi diğer 17 ile devam edebilşyoruz sormayı unuttum doktora
Ben hala olamadım ya, 16 gün geçti aşılamanın üstünden. Karnım öyle şiş kiBen regli oldum bugun. Asilamanim 17. Gununde.Rahatladim sukur.Gogus hassasiyetm azaldi![]()
3-7 gün arası adet olmamız gerekiyor bende 3 gün sonra oldu ama tam adet günüme denk gelmiş oldu yineKızlar progestan sonrası adet gecikmesi normalmiş. Ama ne kadar süre gecikme mesela? Normal döngüme göre 7 gün geciktim, progestanı bırakalı 3 gün oldu.
Ilaclar beni de cok kotu yapti.Ilk defa regl iken kramp,bas agrisi,bas donmesi yasiyorum.Kanamamda cok fazla ve koyu renkli pihtili.Nasil hormonlar aliyorsakBen hala olamadım ya, 16 gün geçti aşılamanın üstünden. Karnım öyle şiş ki
Bana da aşılama yaptı gündüz 11.20 geçe .bu akşam ilişki ve günaşırı ilişki demiştiBana iğne verdiği gün kesinlikle ilişki yok 36 saat sonra gün aşırı ilişki demişti. Ama benim iğneden bir gün öncede ilişki olmuştu belki o yüzden demiştir.
Ben perşembe gece kullandım en son progestanı bugünde regli oldum şuan itibariyleKızlar progestan sonrası adet gecikmesi normalmiş. Ama ne kadar süre gecikme mesela? Normal döngüme göre 7 gün geciktim, progestanı bırakalı 3 gün oldu.
herkese farklı şekilde farklı tedaviler öneriyorlar. Vardır bi bildikleri diye ne derlerse artık sorgulamadan yapıyorum sjsjsjsBana da aşılama yaptı gündüz 11.20 geçe .bu akşam ilişki ve günaşırı ilişki demişti
Ben dün regl oldum 7 gün gecikmeyle. Kanamam biraz artmış hafif ağrım da oldu ama çok da kötü olmadım. Şehir hastanesinde tedavi görüyorum, acaba 3 aşılama mı olur tüpe mi geçerlerIlaclar beni de cok kotu yapti.Ilk defa regl iken kramp,bas agrisi,bas donmesi yasiyorum.Kanamamda cok fazla ve koyu renkli pihtili.Nasil hormonlar aliyorsak![]()