- Konu Sahibi seniseviyorum-
Ayın 10 nunda kontrole çağırdı nasıl ilerliyor bu tedavi bilen varmı idrar sıkışık gel dediİlaç bittikten sonra kontrole çağırmadı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayın 10 nunda kontrole çağırdı nasıl ilerliyor bu tedavi bilen varmı idrar sıkışık gel dediİlaç bittikten sonra kontrole çağırmadı mı
Yumurta takibi yapacak alttan muane ediyor haberin olsunAyın 10 nunda kontrole çağırdı nasıl ilerliyor bu tedavi bilen varmı idrar sıkışık gel dedi
Canım naber nasılsın yaptın mı testYumurta takibi yapacak alttan muane ediyor haberin olsun
O gün erken gebelik yaptım negatif çıktı canım 3 gün varken malesef bgun günüydü gelmedi ama belirtiler başladı gelırCanım naber nasılsın yaptın mı test
Sağlık olsunn canım en baştan başlarız yine üzülmeO gün erken gebelik yaptım negatif çıktı canım 3 gün varken malesef bgun günüydü gelmedi ama belirtiler başladı gelır
Seninde mi olmadı cnmBende yine aranıza gelicem kızlar![]()
Nasip camım bakalım beklıyorum daha hayırlısı artıkSağlık olsunn canım en baştan başlarız yine üzülme
Senin durumlar ne canım yaptınmı test kaç gün olduBende yine aranıza gelicem kızlar![]()
13. Gün yarın 14 ama 11. Gün negatif gördüm sanırım olmadıSenin durumlar ne canım yaptınmı test kaç gün oldu
11. Gün negatifti sanırım dönmezSeninde mi olmadı cnm
Kız sacmalama döner benim ilk gebelik 14. Günde test yaptım negatif dşye bıraktım sonra çok çok az bi silik cızgı ile ögrendım ilk 10 dk ıcınde negatıf di13. Gün yarın 14 ama 11. Gün negatif gördüm sanırım olmadı
Hadi yaKız sacmalama döner benim ilk gebelik 14. Günde test yaptım negatif dşye bıraktım sonra çok çok az bi silik cızgı ile ögrendım ilk 10 dk ıcınde negatıf di
Bat ne zaman camım senın tek çizgi artık silinir yanına biii çizgi daha gelirHadi yayarın sabah yapacağım inşalllah vardır ya
![]()
8 i bat canım amin inşallah hepimiz görelim 2 gündür ara ara regl sancısı gelip hopp gidiyor birde fazla akıntı varBat ne zaman camım senın tek çizgi artık silinir yanına biii çizgi daha gelir![]()
Benimde ic camasrım ıslanıyor sürekli benimde 5 marttı yarında olmazsam test yapıcam8 i bat canım amin inşallah hepimiz görelim 2 gündür ara ara regl sancısı gelip hopp gidiyor birde fazla akıntı var
Adet gelmeyince umut vardır cnm11. Gün negatifti sanırım dönmez![]()
Hadi yaa kaybedenler kulübü olduk resmen kimsede yokBenimde bu ay çatlatma iğnesi yapmistim olmadı 2gun gecikti yinede regl geldi![]()