Sen de mi aşılama yaptın. İnşallah ğüzel sonuçlar alırsınAmin inşallah canım yarın test günüm benimde bakalım ne olacak
Evet 14 ünde yapıldı benimdeSen de mi aşılama yaptın. İnşallah ğüzel sonuçlar alırsın
Evet geçmiştir güzel haberlerini bekliyoruz inşallahEvet 14 ünde yapıldı benimdeiğne etkisi artık tamamen geçmiştir bi ümit bakalım
Benimki de devlet canım araştırma hastanesi salı günü tekrar gonalf başladık yarın kontrolüm varBende aynı regl olmadım henüz doktoru aradm regl de gel muayene edelim dedi sadecedevlet hast. Senin
Bnm regl oncesi terim kokar.Normalde kokmaz.Oyle anliyorum regl olacagimiTer kokusu bir kriter mi
Aşılamadan 14 gün sonra regl olman lazım kuzumAsilamadan kac gun sonra regl olunuyor acaba?Bilginiz var mı?Gogsum sis ve cok aciyor.Regl olsam rahatlayacgm fiziksel olarak
16 gunum hala olmadim.Belirtileri var ama olamadim bir turlu. Doktordan ciktim simdi.Ne zmn regl olursun o belli olmuyor.1 hafta daha olmazsan gel dediAşılamadan 14 gün sonra regl olman lazım kuzum
Ay hadi pozitifi görürsünüz de olmazsınız inşallah ya16 gunum hala olmadim.Belirtileri var ama olamadim bir turlu. Doktordan ciktim simdi.Ne zmn regl olursun o belli olmuyor.1 hafta daha olmazsan gel dedi
InsAy hadi pozitifi görürsünüz de olmazsınız inşallah ya
Bende geçen ay predictor aldım. Adetime iki gün kala yaptım. Sadece klomen kullanmıştım ve 3. Dk ikinci çizgiyi baya net gördüm. Başta çok heyecanlandım ama ikinci testi yapmadım diğer gün yapayım daha belirgin olur dedim. Ertesi gün yaptığında negatif olduğunu gördüm iyi ki eşim dahil kimseye söylememiştim. Zaten bir gün sornada adet olmuştum. Bende iyi marka diye biliyordum ama yanlış gösterdi belki intertten aldığım için orijinal değildir. Bilemedim.Teşekkür ederim ben predictor alayım bi sonrakineevet iğnenin etkisi geçmiş mi diye yapıyorum 4.günüm bugün ilk iki gün kaset test yaptım silik çıktı iki gündürde bu testi yapıyorum doğru söylüyorsunuz belki de iğnenin etkisi geçmek üzere o yüzden çıkıyordur ikinci çizgi. Takip e devam edecem inşallah bu güzel günlerin hatrına isteyen herkes yavrusuna kavuşur
En sağlıklısı testleri eczaneden almak maalesef internetten alınanlar sahte çıkabiliyorBende geçen ay predictor aldım. Adetime iki gün kala yaptım. Sadece klomen kullanmıştım ve 3. Dk ikinci çizgiyi baya net gördüm. Başta çok heyecanlandım ama ikinci testi yapmadım diğer gün yapayım daha belirgin olur dedim. Ertesi gün yaptığında negatif olduğunu gördüm iyi ki eşim dahil kimseye söylememiştim. Zaten bir gün sornada adet olmuştum. Bende iyi marka diye biliyordum ama yanlış gösterdi belki intertten aldığım için orijinal değildir. Bilemedim.
Ama doktor bana 10 gün sonra kontrole gel iğne 8 günde atılıyor dediKuruma çizgisi değildir canım o hala iğnenin etkisidir 18 inde aşılaman yapılmış bugün 9. Günün
Net sonucu 12. Günden sonra alabilirsin bi ihtimal testte şuan yaparsan seni yanıltır ama iğne etkisi ne zaman geçecek diye yapıyorsanda hergün yapıp takip etmelisin 16. Günde testte ancak pozitifi görenler bile var
En iyi markalardan birisi prodoctor
Piyasanın en iyiside predictor
Kaçıncı dk da çıktı ki bu bence çok bariz bir çizgi kuruma çizgisi daha ince daha belirsiz olmaz mı. Ay hadi inşallah hamilesindirEn sağlıklısı testleri eczaneden almak maalesef internetten alınanlar sahte çıkabiliyor
Bu testi de öğleden önce yaptım ve bu çizgi kuruma çizgisi olamaz diye düşünüyorum bu kadar net kuruma çizgisi görmüşmüydünüz acaba daha önce
Benim iğnenin 11. Günü aşılamanın 9. Günü sabahki testim negatifti bi süre sonra hafif bi gölge belirdi prodoctor markası testin iğne etkisi olabilir yada kuruma çizgisi diye düşündümAma doktor bana 10 gün sonra kontrole gel iğne 8 günde atılıyor dedi
Ama doktor bana 10 gün sonra kontrole gel iğne 8 günde atılıyor dedi
Bende çok belli belirsiz diye biliyorum kuruma çizgisini ama bu baya bariz gözüküyorKaçıncı dk da çıktı ki bu bence çok bariz bir çizgi kuruma çizgisi daha ince daha belirsiz olmaz mı. Ay hadi inşallah hamilesindir
Yani düşünüyorum beni niye 10 gün sonra çağırdı o zaman kişiden kişiye farklılık gösterir mi emin değilimBenim iğnenin 11. Günü aşılamanın 9. Günü sabahki testim negatifti bi süre sonra hafif bi gölge belirdi prodoctor markası testin iğne etkisi olabilir yada kuruma çizgisi diye düşündüm
Muhakkak canım.ama tuttup tutmadığını belki bilir doktorBen iğnenin herkeste 8 günde atıldığını düşünmüyorum kişiden kişiye değişiyor bence 12 günde atanda var bünyesinden
Ne zaman 10. GününYani düşünüyorum beni niye 10 gün sonra çağırdı o zaman kişiden kişiye farklılık gösterir mi emin değilim
Kese gözükmeden hiçbişi anlayamazlarki ama kuzumMuhakkak canım.ama tuttup tutmadığını belki bilir doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?