Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Bende geçen ay predictor aldım. Adetime iki gün kala yaptım. Sadece klomen kullanmıştım ve 3. Dk ikinci çizgiyi baya net gördüm. Başta çok heyecanlandım ama ikinci testi yapmadım diğer gün yapayım daha belirgin olur dedim. Ertesi gün yaptığında negatif olduğunu gördüm iyi ki eşim dahil kimseye söylememiştim. Zaten bir gün sornada adet olmuştum. Bende iyi marka diye biliyordum ama yanlış gösterdi belki intertten aldığım için orijinal değildir. Bilemedim.

En sağlıklısı testleri eczaneden almak maalesef internetten alınanlar sahte çıkabiliyor
Bu testi de öğleden önce yaptım ve bu çizgi kuruma çizgisi olamaz diye düşünüyorum bu kadar net kuruma çizgisi görmüşmüydünüz acaba daha önce

Eklentiler

• B0D1FEFC-69C6-413A-A3B9-C64631FD57DE.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 6
Ama doktor bana 10 gün sonra kontrole gel iğne 8 günde atılıyor dedi

Kaçıncı dk da çıktı ki bu bence çok bariz bir çizgi kuruma çizgisi daha ince daha belirsiz olmaz mı. Ay hadi inşallah hamilesindir

Ama doktor bana 10 gün sonra kontrole gel iğne 8 günde atılıyor dedi
Benim iğnenin 11. Günü aşılamanın 9. Günü sabahki testim negatifti bi süre sonra hafif bi gölge belirdi prodoctor markası testin iğne etkisi olabilir yada kuruma çizgisi diye düşündüm

Kaçıncı dk da çıktı ki bu bence çok bariz bir çizgi kuruma çizgisi daha ince daha belirsiz olmaz mı. Ay hadi inşallah hamilesindir
Bende çok belli belirsiz diye biliyorum kuruma çizgisini ama bu baya bariz gözüküyor

İlk yaptığımda hafif vardı çizgi ama bekledikçe koyulaştı baya

Benim iğnenin 11. Günü aşılamanın 9. Günü sabahki testim negatifti bi süre sonra hafif bi gölge belirdi prodoctor markası testin iğne etkisi olabilir yada kuruma çizgisi diye düşündüm
Yani düşünüyorum beni niye 10 gün sonra çağırdı o zaman kişiden kişiye farklılık gösterir mi emin değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…