Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Canım verdin mi kan tekrar?
canım verdim verdim ama canım çok sıkkın, sabah kalktım hastaneye gidicektim hava baya soğuktu, tekrar sağlık ocağına gittim. Doktor beni o kadar çok azarladı ki cuma günü kan vermişsin negatif işte neyi zorluyorsun illa hamile mi kalmak zorundasın herkesin çocuğu olmak zorunda mı falan ağlaya ağlaya çıktım. Çıkarkende girişini yaptım git ver kanını da gör tekrar negatifi dedi.

öyle zorlamayla çocuk olmaz. hamile kalmak ne kadar zor. olmuyorsa ne kadar zorlarsan zorla olmaz. falan filan neler neler. zaten duygusal dönemdeyim cevap bile veremedim ağlaya ağlaya çıktım.

öyle zorlamayla çocuk olmaz. hamile kalmak ne kadar zor. olmuyorsa ne kadar zorlarsan zorla olmaz. falan filan neler neler. zaten duygusal dönemdeyim cevap bile veremedim ağlaya ağlaya çıktım.
Aaa terbiyesize bak, sana mı düştü bunları söylemek, hiç canını sıkma sen, Allahın densizi, yaz cimere gelsin teftiş de görsün dünya kaç bucakmış. Sonra sağlıkta şiddete hayır, bunlar hakediyo ama onu napıcaz.. Terbiyesiz hadsiz yaa..

Aaa terbiyesize bak, sana mı düştü bunları söylemek, hiç canını sıkma sen, Allahın densizi, yaz cimere gelsin teftiş de görsün dünya kaç bucakmış. Sonra sağlıkta şiddete hayır, bunlar hakediyo ama onu napıcaz.. Terbiyesiz hadsiz yaa..
Ya şok oldum. Bide Adama yıllardır giderim sakin iyi bi doktordu ama Bugün ne diyeceğimi bilemedim ya

Ya ne olursa olsun, öyle davranmaya asla hakkı yok, kime sinirlendiysen git ondan çıkar sinirini, gebelik testine gelen kadının ne suçu var
ahh ya gerçekten öyle çok canım sıkıldı ama napim gerçekten bazen isyan ediyorum niye böyle bi sınavın içindeyim diye. çoğu zamanda pes etmek istiyorum

ahh ya gerçekten öyle çok canım sıkıldı ama napim gerçekten bazen isyan ediyorum niye böyle bi sınavın içindeyim diye. çoğu zamanda pes etmek istiyorum
Yok yok asla isyan etme, pes de etme, Allah biliyor içindeki o güzel niyeti, hem anneler öyle kolay kolay pes etmez, anne olucaz biz, yok öyle ilk düzlükte durmak ❤️

Kızlar pozitif çıktı inşallah sağlıklı bir şekilde artar 🥹🥹🥹

Eklentiler

• IMG_7071.webp
    IMG_7071.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 17
Kızlar size bir soru sorucam, ben dün öylesine erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi çok hafif çıktı, bugün aşılamanın 6.günü, sabah yine erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi daha belirgin çıktı, ben de iş yerinde kan testi yaptırayım dedim, değer <2 yazıyordu, ben anlamadım hamile miyim değil miyim çok erken yaptığım için mi kanda çıkmadı, fotoları koyuyorum bi bakar mısınız yaa,

Eklentiler

• 1000073699.webp
    1000073699.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000073775.webp
    1000073775.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar size bir soru sorucam, ben dün öylesine erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi çok hafif çıktı, bugün aşılamanın 6.günü, sabah yine erken gebelik testi yaptım, ikinci çizgi daha belirgin çıktı, ben de iş yerinde kan testi yaptırayım dedim, değer <2 yazıyordu, ben anlamadım hamile miyim değil miyim çok erken yaptığım için mi kanda çıkmadı, fotoları koyuyorum bi bakar mısınız yaa,
bence gebesinnnnnn :KK200::anneadayı: çizgi belirginleşmişşş

Canım testinde çizgi görünüyor bende de öyle silik çıkmıştı ama 10. Günde öyle çıktı 6 biraz erken geldi bana. Hangi çatlama iğnesini vuruldun?

Canım testinde çizgi görünüyor bende de öyle silik çıkmıştı ama 10. Günde öyle çıktı 6 biraz erken geldi bana. Hangi çatlama iğnesini vuruldun?
Çatlatma iğnesi kullanmadım canım, doktora kontrole diye gittim, bi baktık doktor yumurta kendiliğinden çatlamış, hemen bugün yapalım aşılamayı dedi yaptırdık, iğne kullanmadığım için erkenden test yapabilirim diye düşündüm açıkçası

Back
X