evet test yenileme durumun var mı?Bende çok belli belirsiz diye biliyorum kuruma çizgisini ama bu baya bariz gözüküyor
İlk yaptığımda hafif vardı çizgi ama bekledikçe koyulaştı baya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet test yenileme durumun var mı?Bende çok belli belirsiz diye biliyorum kuruma çizgisini ama bu baya bariz gözüküyor
İlk yaptığımda hafif vardı çizgi ama bekledikçe koyulaştı baya
evet test yenileme durumun var mı?
Belli olur bence sonucunu bize yazmayı unutma inşallah güzel haberler alırsınBu akşam kan vermeye gidicem daha bekleyemiycem sanırım kafam rahat etsin en azından bu konuda diye aşılama gününü sayarsak bugün 14 saymazsakta 13. Gün artık belli olur diye düşünüyorum
Çünkü tüm testlerde yaptıklarımda 2. Çizgi hep var
Amin inşallah canım muhakkak yazıcamBelli olur bence sonucunu bize yazmayı unutma inşallah güzel haberler alırsın![]()
Ahaha bunu hiç hesaplamamışım gerçekten şuan hesapladım 8 Mart Dünya Kadınlar günüNe zaman 10. Günün
Yani kuruma çizgidi değil Bencede eğer çatlatma iğnesi kullanmadıysanız ya da 12 gün geçmişse üstünden bence hamile olabilirsinizEn sağlıklısı testleri eczaneden almak maalesef internetten alınanlar sahte çıkabiliyor
Bu testi de öğleden önce yaptım ve bu çizgi kuruma çizgisi olamaz diye düşünüyorum bu kadar net kuruma çizgisi görmüşmüydünüz acaba daha önce
Yaptırdım testi ama sonuç 1.20 yani negatifYani kuruma çizgidi değil Bencede eğer çatlatma iğnesi kullanmadıysanız ya da 12 gün geçmişse üstünden bence hamile olabilirsinizay hadi İNŞAALLAH
![]()
Yaptırdım testi sonuç 1.20 evdeki idrar testlerinde çizgi çıkıo amaBelli olur bence sonucunu bize yazmayı unutma inşallah güzel haberler alırsın![]()
Yaa çok üzüldüm. Sağlık olsun. Bu ara çok okumaya başladım idrar pozitif kan negatif diye yazılar. Testler sanırım sorunlu. Canınız sağolsun ne diyimYaptırdım testi sonuç 1.20 evdeki idrar testlerinde çizgi çıkıo ama![]()
Yaa çok üzüldüm. Sağlık olsun. Bu ara çok okumaya başladım idrar pozitif kan negatif diye yazılar. Testler sanırım sorunlu. Canınız sağolsun ne diyim
Çatlatma iğnesini kullanmış mıydınız. Burada 12 günden sonra atılıyor vücuttan diye okumuştum ama doktorum 15 gün geçmeden test yapma demişti. Bende herkes 11 ve 12. günden sonra geçiyor etki dedikleri için 12 dedimÖyle elden başka birşey gelmiyor ama biri hatalı ikisi hatalı hergün düzenli yapıyorum ve çizgi çıkıyor bugün 2 farklı markada yaptım ikisinde de çizgi vardı
Benim negatif. 6 gün regl gecikmesine rağmen hem de :/Bu ay bitmesine bugünü sayarsak 2 gün var burdaki toplam kaç kişi aşılama yaptı ve kaç pozitif var ben merak ettim doğrusu?
Kız bari senin tutsun 1 kişinin tutsun bari yaBende prodoctor ile bakıyorum ve evet kuruma çizgisi yapmıyor yıllardır kullanıyorum bu zamana kadar bu çizgiyi bile görmedim hiç
Testteki o ilk andaki kırmızılık dağılınca çıkıyor ortaya
Offf çok üzüldüm inan.. böyle umutlanıp kanda negatif görmek çok can sıkıcı oluyor seni çok iyi anlıyorum. Ben 6 gün geciktim sonuç 1,44 görünce öyle şok oldum ki… şimdi hâlâ girip bakıyorum enabıza yanlış mı gördüm diye. Tekrar teste gidesim geliyor inanamıyorum. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Nasip, bu son şansımız değildi. Bu sabah tüp bebek merkezini aradım, bir ay dinlendikten sonra gelebilirsiniz dediler.Yaptırdım testi ama sonuç 1.20 yani negatif
Anlamadığım idrar testlerinde neden çizgi çıktığı
Kafayı yemek üzereyim
Kan testinin yanlış olma ihtimali yok mu ya?Öyle elden başka birşey gelmiyor ama biri hatalı ikisi hatalı hergün düzenli yapıyorum ve çizgi çıkıyor bugün 2 farklı markada yaptım ikisinde de çizgi vardı
Tüp bebek tedavisini nerde olacaksınız. Bende aşılama tutmazsa tüp bebek tedavisine başlayacm üni hastanesinde 80bin civarı alınıyormuş sanırımOfff çok üzüldüm inan.. böyle umutlanıp kanda negatif görmek çok can sıkıcı oluyor seni çok iyi anlıyorum. Ben 6 gün geciktim sonuç 1,44 görünce öyle şok oldum ki… şimdi hâlâ girip bakıyorum enabıza yanlış mı gördüm diye. Tekrar teste gidesim geliyor inanamıyorum. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Nasip, bu son şansımız değildi. Bu sabah tüp bebek merkezini aradım, bir ay dinlendikten sonra gelebilirsiniz dediler.
Evet kullandım ama 12 sini 13 üne bağlayan gece 00:30 da etkisi kalmamıştır diye düşünüyorumÇatlatma iğnesini kullanmış mıydınız. Burada 12 günden sonra atılıyor vücuttan diye okumuştum ama doktorum 15 gün geçmeden test yapma demişti. Bende herkes 11 ve 12. günden sonra geçiyor etki dedikleri için 12 dedim![]()
Çok umutlanmıştım ama maalesefKız bari senin tutsun 1 kişinin tutsun bari ya
Benim doktorumda eğer olmazsa regli olur olmaz gel tüp bebek başlarız demiştiOfff çok üzüldüm inan.. böyle umutlanıp kanda negatif görmek çok can sıkıcı oluyor seni çok iyi anlıyorum. Ben 6 gün geciktim sonuç 1,44 görünce öyle şok oldum ki… şimdi hâlâ girip bakıyorum enabıza yanlış mı gördüm diye. Tekrar teste gidesim geliyor inanamıyorum. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Nasip, bu son şansımız değildi. Bu sabah tüp bebek merkezini aradım, bir ay dinlendikten sonra gelebilirsiniz dediler.
İnan hiç bilmiyorum yaa bakalım pazar gününe kadar evde teste devam edicem nolucakKan testinin yanlış olma ihtimali yok mu ya?