- Konu Sahibi gabriel1234
Yarın sabah son 1 tane yapıcam başka yapmicam, çünkü kan testine de psikolojim hazır gitmek istiyorum açıkçasıartık biraz sabırlı ol bence cumartesiye az kaldı canım benim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah son 1 tane yapıcam başka yapmicam, çünkü kan testine de psikolojim hazır gitmek istiyorum açıkçasıartık biraz sabırlı ol bence cumartesiye az kaldı canım benim![]()
Canım biliyorum çok zor çok heyecanlı aynı duygular içerisindeyim. Sabretttt bence bebişin seninle inşallahTest yapamadım ki bozuk çktıfotoyu koyuyorum ama gülün diye
cumartesi günü kan testine gidicem 11.gün oluyo
İnşallah inşallah yaaaCanım biliyorum çok zor çok heyecanlı aynı duygular içerisindeyim. Sabretttt bence bebişin seninle inşallah![]()
Aşılama yapıldıktan sonra masada dinlendirecekler seni, ayaklarını yukarı getirerek dinlendirsinler ki aşılanan spermler dışarı akmasın, sonrasında da kendini 3 4 gün bol bol dinlendirKızlar bende cuma günü mikroçip aşılama yaptırıcam sağda 2 tane 19 solda 1 tane 21 mm yumurta olmuş çok heyecanlıyım bana önerileriniz var mı![]()
Ay benim o kadar çok tuvaletim geldi ki ben 15 dakka zor dayandım hemen tuvalete koştum işlem yapılırken çok sıkışıktım çünküAşılama yapıldıktan sonra masada dinlendirecekler seni, ayaklarını yukarı getirerek dinlendirsinler ki aşılanan spermler dışarı akmasın, sonrasında da kendini 3 4 gün bol bol dinlendir
Yarın yapma da cuma yap o zaman yaYarın sabah son 1 tane yapıcam başka yapmicam, çünkü kan testine de psikolojim hazır gitmek istiyorum açıkçası
İşleme tuvalete sıkısık gitmeniz gerekiyor, aşılamadan sonra 30 dakika kadar dizlerinizi kendinize çekerek dinleniyorsunuz. Benim doktorum aşılama günü dinlenmemi ev işi vb yapmamamı ama ertesi gün normal hayata kendini çok yormadan dönebilirsin demişti. Haftaya bende 2.aşılamamı yaptıracağım, siz nerde yaptırıyorsunuz? İyi haberler alırız insallahKızlar bende cuma günü mikroçip aşılama yaptırıcam sağda 2 tane 19 solda 1 tane 21 mm yumurta olmuş çok heyecanlıyım bana önerileriniz var mı![]()
Yaptın mı testAşılama yapıldıktan sonra masada dinlendirecekler seni, ayaklarını yukarı getirerek dinlendirsinler ki aşılanan spermler dışarı akmasın, sonrasında da kendini 3 4 gün bol bol dinlendir
Yaptım, negatif...Yaptın mı test![]()
Canım dur bi moralini bozma test günün cumartesi miYaptım, negatif...
Cumartesi aşılamadan 11.gün olucak, 14.gün salı ama doktor 10.dan sonra istediğin zaman gel dediCanım dur bi moralini bozma test günün cumartesi mi
cumartesi kan ver içiinide ferah tut aşılamadan sonra testte çok az kişinin pozitif çıkıyo zaten sende biliyosunCumartesi aşılamadan 11.gün olucak, 14.gün salı ama doktor 10.dan sonra istediğin zaman gel dedi
Biliyorum canım biliyorum, 3.aşılamamdı bu, cumartesi testten sonra negatif çıkarsa şayet, tüp bebeğe geçiyoruz bizcumartesi kan ver içiinide ferah tut aşılamadan sonra testte çok az kişinin pozitif çıkıyo zaten sende biliyosun
canım hakkımızda hayırlısı neyse o olcak. sende progestan iğnesi vurdurdun mu beni onlar mahfediyor onlar olmasa peş peşe yaptırırmBiliyorum canım biliyorum, 3.aşılamamdı bu, cumartesi testten sonra negatif çıkarsa şayet, tüp bebeğe geçiyoruz biz
Yok canım ben hiç iğne vurmadım, hap verdi bana hepcanım hakkımızda hayırlısı neyse o olcak. sende progestan iğnesi vurdurdun mu beni onlar mahfediyor onlar olmasa peş peşe yaptırırm
Yaaaa bana iğne ve fitil veriyor onlar yüzünden 2 hafta oturamaz hale geldim keşke bana da hap verseYok canım ben hiç iğne vurmadım, hap verdi bana hep
İlk denemeyi hapla yaptı benim doktorum, etkisi olmazsa iğneye geçicez demişti çok şükür etki ettiYaaaa bana iğne ve fitil veriyor onlar yüzünden 2 hafta oturamaz hale geldim keşke bana da hap verse