Nisan 2025 Aşılama yaptıracaklar toplaşalım 🥰

Kızlar bende cuma günü mikroçip aşılama yaptırıcam sağda 2 tane 19 solda 1 tane 21 mm yumurta olmuş çok heyecanlıyım bana önerileriniz var mı 🥰

Kızlar bende cuma günü mikroçip aşılama yaptırıcam sağda 2 tane 19 solda 1 tane 21 mm yumurta olmuş çok heyecanlıyım bana önerileriniz var mı 🥰
Aşılama yapıldıktan sonra masada dinlendirecekler seni, ayaklarını yukarı getirerek dinlendirsinler ki aşılanan spermler dışarı akmasın, sonrasında da kendini 3 4 gün bol bol dinlendir

Aşılama yapıldıktan sonra masada dinlendirecekler seni, ayaklarını yukarı getirerek dinlendirsinler ki aşılanan spermler dışarı akmasın, sonrasında da kendini 3 4 gün bol bol dinlendir
Ay benim o kadar çok tuvaletim geldi ki ben 15 dakka zor dayandım hemen tuvalete koştum işlem yapılırken çok sıkışıktım çünkü

İşleme tuvalete sıkısık gitmeniz gerekiyor, aşılamadan sonra 30 dakika kadar dizlerinizi kendinize çekerek dinleniyorsunuz. Benim doktorum aşılama günü dinlenmemi ev işi vb yapmamamı ama ertesi gün normal hayata kendini çok yormadan dönebilirsin demişti. Haftaya bende 2.aşılamamı yaptıracağım, siz nerde yaptırıyorsunuz? İyi haberler alırız insallah 🌸

Bugün gece çatlatma iğnesini yapıcam umarım hepimiz güzel haberler alırız bu arada çatlatma iğnesini şimdiden arayın asla bulamıyorsunuz

Kızlar çatlatma iğnesini işleme başlar başlamaz yazdırın doktorunuza o süreçte bulursunuz ve daha stressiz olur son güne bırakmayın

Back
X