Bildiğim kadarıyla o tehlikeli bir şey, canından kıymetli mi Allah korusun ya sana bir şey olsaMerhaba kızlar ben de normalde aşılama olacaktım ama olamadım ohss riski var diye çok mutsuzum
Evet bende yok ama hamile kalırsan olacak dediBildiğim kadarıyla o tehlikeli bir şey, canından kıymetli mi Allah korusun ya sana bir şey olsa
Tertemiz negatif. Bu sabah ki nasibimizi de aldık yarından devamVar mı hanımlar pozitif haberi
Teşekkür ederim ilk aşılamamız evet tek kaygım yaş benim.37 yaşındayım geç evlendim onun stresini yaşıyorum. Dün çok kötüydüm şimdi toparlandım. Yapacak bir şey yok mart ayından devam ederiz :)Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah ilk asilamaysa bir daha deneyebilirsiniz
Reglim 6 gün gecikti ve negatif…Var mı hanımlar pozitif haberi
Amin inşallah canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın tüm güzellikler hepimizle olsunKızlar ben elendim leke geldi bugün bir de minik pıhtı vardı o yüzden yerleşme midir acaba düşüncesi de gitti. Biraz önce medikal park ı aradım tüp bebek için. Allah çabalarımızın hediyesini kısa sürede versin inşallah
Son iğne evet biraz öyle oluyor diğerlerinden bir tık yanma batma yapıyorMerhaba kızlar Allah İnşaallah hepimize hayırlı sağlıklı kolay evlatlar nasip eder. Ben bugün ilk defa saat 13.00 çatlatma iğnesi oldum.göbekten yaptım. İğneyi yaptığım taraftan aynı tarafın kasığına doğru hafif yanma sızı ve karıncalanma hissi olmaya başladı yarım saat sonra sizde de oldu mu yoksa yanlış mı uyguladım zaten ilacı zor bulduk zayi etmekten korkuyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ter kokusu bir kriter miBen negatif olacagni hissetmistim.Dun ter kokusu sonrası.Olan da vardır hayır.
Ev taşıyacaktım zaten.En azindan rahat rahat strese girmeden toplarım.
Aslında rahime bırakmak ve en tepeye bırakmak spermin alacağı yolu kısaltmak ve enerjisini bitirmemek için şılamada fayda yönünden etkisi var sanırım.Bana bu konuda da hiçbir şey söylemediler
Kaçıncı dk görüntüsü bu? Ben sabah 7de yaptım kuruma çizgisi var prodoctor kuruma çizgisi yapmıyor diye okumuştum yalanmış bu da kuruma çizgisi yapıyor sizin testenizin markası ne?Kızlar ben delirmedim dimi orda ikinci bi çizgi görebiliomusunuz sizde
18şubatta aşılamam yapıldı bekliyorum hala 4mart tahlil vercem nasipseBu ay bitmesine bugünü sayarsak 2 gün var burdaki toplam kaç kişi aşılama yaptı ve kaç pozitif var ben merak ettim doğrusu?
Bende çıktı dün yaptığımda da kuruma çizgisi . En iyisi bu diyebileceğiniz marka hangisi adet olursam internetten sipariş etcem çoklu alım uyguna geliyor eczaneye göreBende prodoctor ile bakıyorum ve evet kuruma çizgisi yapmıyor yıllardır kullanıyorum bu zamana kadar bu çizgiyi bile görmedim hiç
Testteki o ilk andaki kırmızılık dağılınca çıkıyor ortaya
Kuruma çizgisi değildir canım o hala iğnenin etkisidir 18 inde aşılaman yapılmış bugün 9. GününBende çıktı dün yaptığımda da kuruma çizgisi . En iyisi bu diyebileceğiniz marka hangisi adet olursam internetten sipariş etcem çoklu alım uyguna geliyor eczaneye göre
Teşekkür ederim ben predictor alayım bi sonrakineKuruma çizgisi değildir canım o hala iğnenin etkisidir 18 inde aşılaman yapılmış bugün 9. Günün
Net sonucu 12. Günden sonra alabilirsin bi ihtimal testte şuan yaparsan seni yanıltır ama iğne etkisi ne zaman geçecek diye yapıyorsanda hergün yapıp takip etmelisin 16. Günde testte ancak pozitifi görenler bile var
En iyi markalardan birisi prodoctor
Piyasanın en iyiside predictor
Amin inşallah canım yarın test günüm benimde bakalım ne olacakTeşekkür ederim ben predictor alayım bi sonrakineevet iğnenin etkisi geçmiş mi diye yapıyorum 4.günüm bugün ilk iki gün kaset test yaptım silik çıktı iki gündürde bu testi yapıyorum doğru söylüyorsunuz belki de iğnenin etkisi geçmek üzere o yüzden çıkıyordur ikinci çizgi. Takip e devam edecem inşallah bu güzel günlerin hatrına isteyen herkes yavrusuna kavuşur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?