Yaaa bunu bilmiyordum offfHastane sistemine daha cabuk duser.Hastanedeki sonucum hala e nabiza yuklenmemis.Saat kacta ogrendim halbuki.Bir barkod verdiler mi size sonucunuzu ogrenemek icin.
Teşekkür ederim bugün hastaneden geldim 5+4 girdik. Keseyi gördük dış gebelik iptal oldu çok şükür. Bir sürü şeyler yaşadık doktor bile sarıldı kalktı sarıldı onlarda 2. bir dış gebeliğe çok üzülmüşlerdi
teşekkür ederimYaaa cok sukurr..Saglikla,afiyetle,kolaylikla kucaginiza almayi nasip etsin ins
Asilamadan kac gun sonra regl olunuyor acaba?Bilginiz var mı?Gogsum sis ve cok aciyorYaaa bunu bilmiyordum offfhastane kapanmadan arar sorardım bilseydim seninki daha düşmediyse benimki zaten düşmez ben de diyorum Nazenin 3 saatte öğrenmiş benim 4 saat oldu barkod falan da vermediler valla.. Enabızdan öğrenirsin dediler
Merhaba hangi üniversite hastanesi acaba rahm filmi cektirdiğinz istanbulmu1 sene korunmasız ilişkide hiç hamile kalamadım sıkıntım olduğunu biliyodum zaten normal muayenelerimden dolayı olmayınca direk üniversite hastanesinde tüp bebek bölümüne randevu aldım gittim eşimin benim testlerimiz yapıldı sma sperm testleri rahim filmi vs. eşimde hiçbir sıkıntı çıkmadı şükürler olsun bende var sadece sonra karar verildi rapor çıkartıldı ve asılama yapıldı
Normal döngüye göre olur bence.. bilemedim şu an :/Asilamadan kac gun sonra regl olunuyor acaba?Bilginiz var mı?Gogsum sis ve cok aciyor.Regl olsam rahatlayacgm fiziksel olarak
Ben aşılamada progestan kullanıyordum ilk aşılamam da tutmadı doktor bıraktırdı ertesi gün hasta oldumAsilamadan kac gun sonra regl olunuyor acaba?Bilginiz var mı?Gogsum sis ve cok aciyor.Regl olsam rahatlayacgm fiziksel olarak
Progestan 5 gun kullan dedi sadece doktorum.Asilamanin 5 gunu kullandim sadeceBen aşılamada progestan kullanıyordum ilk aşılamam da tutmadı doktor bıraktırdı ertesi gün hasta oldum
Merhaba trakya üniversitesinde ama rahim filmini İstanbul da özelde çektirdim anesteziliMerhaba hangi üniversite hastanesi acaba rahm filmi cektirdiğinz istanbulmu
Gebelik oluşana kadar kullanacaksın dedi şuanda gebeyim yine kullanıyorum biraz zaman daha kullanıcam galibaProgestan 5 gun kullan dedi sadece doktorum.Asilamanin 5 gunu kullandim sadece
Umut her daim oluyor ya.Allah yuzumuzu guldursun ins en kisa zamanda
Merhaba hangi üniversite hastanesi acaba rahm filmi cektirdiğinz istanbulmu1 sene korunmasız ilişkide hiç hamile kalamadım sıkıntım olduğunu biliyodum zaten normal muayenelerimden dolayı olmayınca direk üniversite hastanesinde tüp bebek bölümüne randevu aldım gittim eşimin benim testlerimiz yapıldı sma sperm testleri rahim filmi vs. eşimde hiçbir sıkıntı çıkmadı şükürler olsun bende var sadece sonra karar verildi rapor çıkartıldı ve asılama yapıldı
teşkkür ederimMerhaba trakya üniversitesinde ama rahim filmini İstanbul da özelde çektirdim anestezili
0.05 çıktı 14. Günde de bir şey değişmez benceEn erken 14.gun test yapmalısınız bence ben ilk aşılamam da kan vermeden önce yapmıştım çok çok silikti kan verince emin olmuştum ama çok yeniydi o yüzden ne kadqr geç o kadar iyi bence
Hayırlısı olsun hakkınızda inşallah ilk asilamaysa bir daha deneyebilirsiniz0.05 çıktı 14. Günde de bir şey değişmez bence
Canım çok sıkıldı ya beklemiyordum. Reglim gecikmese böyle olmazdı ama çok geciktiUmut her daim oluyor ya.Allah yuzumuzu guldursun ins en kisa zamanda
Canım çok sıkıldı ya beklemiyordum. Reglim gecikmese böyle olmazdı ama çok gecikti
Bende çok üzgünüm...Kramplarm oldugu icin umutlanmistim bende.Normalde olmaz cunku bende.Canım çok sıkıldı ya beklemiyordum. Reglim gecikmese böyle olmazdı ama çok gecikti
Aa bunu bana söylemediler.. yarın sorayım. Bu sabah yapamadım progestan şimdi kullanayım mı uyurken bilemedim . Bilmiyorum canım sıkıldı ya umutlandım diye sanırım:/ teşekkür ederimÇok üzüldüm canım inşallah rabbim en kısa zamanda en güzelini ve en hayırlısını nasip eder… üzme sende kendini demekki daha vakti var
Regli gecikmendeki sebep progestan olabilir
Benim doktorum kullanırken regli olmazsın 15 gün kullan test ver dedi negatifse kullanmayı bırak bi kaç güne regli olursun demişti pozitifsede kullanmaya devam et demişti
Benim de reglim gecikmez işte, o yüzden umutlanmışım resmen kesin gözle bakmışım ama hata etmişim. Hakkaten çok nadirmiş aşılaması tutanBende çok üzgünüm...Kramplarm oldugu icin umutlanmistim bende.Normalde olmaz cunku bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?