Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Kızlar birde Dr 36 saat sonra ilişki dedi yani yarın gece 01.00 denk geliyor ama benşm eşim akşam 17.30 da işe gidecek nöbetçi Dr ulaşamadık öncesinde saat 17.00 ilişki olsa olur mu bi bilginiz var mı. Sperm yaklaşık 2 gün canlı kalıyormuş yaşadınız mı böyle bir durum

Hayırlısı olsun değerler konusunda pek fikrim yok umarım pozitif olur

Perşembe günü 12. Gündü ama dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Yarını bekleyemedim ben de biraz önce kan verdim hiç umudum kalmadı ama netleşsin de önüme bakayım istedim.

Erken yapmışsınız. 14. günü beklerseniz içiniz rahat eder acizane fikrim

İlk aşılama doktorum çok ilgiliydi ama bu asilamada aşılamayı yapan doktoru ilk defa bugün gördüm düşünün araştırarak öğreniyoruz mecburen
Benimki vajinal muayene yapıp hemşireye bişiler diyip gidiyo shdjdjdjjd çok üzülüyorum öyle olunca ama doktor çok güzel bir kadındı ya üfff

Benimki vajinal muayene yapıp hemşireye bişiler diyip gidiyo shdjdjdjjd çok üzülüyorum öyle olunca ama doktor çok güzel bir kadındı ya üfff
Hangi sehirdesiniz acaba hangi hastaneye gidiyorsunuz Ben 2.asilamamda hep farklı doktorlara denk geldim hepsi asistandı

En erken 14.gun test yapmalısınız bence ben ilk aşılamam da kan vermeden önce yapmıştım çok çok silikti kan verince emin olmuştum ama çok yeniydi o yüzden ne kadqr geç o kadar iyi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…