Hayırlısı olsun değerler konusunda pek fikrim yok umarım pozitif olur11.20 geçe oldum.kasıklarda ağrı var onun dışınd yürüken büyük adım atmıyorum progestron verdi 2 kutu vajinal onu kullanacağım.10 gün sonra kontrol.en tepeye bıraktım başarılı oldu dedi ama farkındayım yüzde 15 20 sansımın olduğunun eşimin değerlerini atayım
Evet amaç yumurtaya en yakın yere bırakmakCanım aşılama yaparken spermleri rahim içine mi bırakıyorlar
Ay gebeyken taşınmak zor olurdu zatenDun ter kokusu sonrası ben negatif olacagni hissetmistim.
Olan da vardır hayır.
Ev taşıyacaktım zaten.En azindan rahat rahat strese girmeden toplarım.
Bişi dicem sadece tahmin, hamile olabilir misinBenim test hala çok silikte olsa pozitif hatta bugünkü düne göre biraz daha görünür dedim acaba ondan olabilir mi
Bana bu konuda da hiçbir şey söylemedilerEvet amaç yumurtaya en yakın yere bırakmak
Bişi dicem sadece tahmin, hamile olabilir misin
Devlete mi gidiyorsunuz devlette bazı doktorlar hiç açıklama yapmıyor bende devlete gidiyorumBana bu konuda da hiçbir şey söylemediler
Hmm anladımEvet amaç yumurtaya en yakın yere bırakmak
Ben de devlet.. hiç konuşmuyor doktor muayene edip çıkıyor odadanDevlete mi gidiyorsunuz devlette bazı doktorlar hiç açıklama yapmıyor bende devlete gidiyorum
İlk aşılama doktorum çok ilgiliydi ama bu asilamada aşılamayı yapan doktoru ilk defa bugün gördüm düşünün araştırarak öğreniyoruz mecburenBen de devlet.. hiç konuşmuyor doktor muayene edip çıkıyor odadan
Erken yapmışsınız. 14. günü beklerseniz içiniz rahat eder acizane fikrimPerşembe günü 12. Gündü ama dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Yarını bekleyemedim ben de biraz önce kan verdim hiç umudum kalmadı ama netleşsin de önüme bakayım istedim.
Benimki vajinal muayene yapıp hemşireye bişiler diyip gidiyo shdjdjdjjd çok üzülüyorum öyle olunca ama doktor çok güzel bir kadındı ya üfffİlk aşılama doktorum çok ilgiliydi ama bu asilamada aşılamayı yapan doktoru ilk defa bugün gördüm düşünün araştırarak öğreniyoruz mecburen
Hangi sehirdesiniz acaba hangi hastaneye gidiyorsunuzBenimki vajinal muayene yapıp hemşireye bişiler diyip gidiyo shdjdjdjjd çok üzülüyorum öyle olunca ama doktor çok güzel bir kadındı ya üfff
Hastane sistemine daha cabuk duser.Hastanedeki sonucum hala e nabiza yuklenmemis.Ben bu gün 13.30 gibi kan verdim hâlâ sonuç yok ya :/ çıkmamış
En erken 14.gun test yapmalısınız bence ben ilk aşılamam da kan vermeden önce yapmıştım çok çok silikti kan verince emin olmuştum ama çok yeniydi o yüzden ne kadqr geç o kadar iyi bencePerşembe günü 12. Gündü ama dayanamadım sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Yarını bekleyemedim ben de biraz önce kan verdim hiç umudum kalmadı ama netleşsin de önüme bakayım istedim.
Elazığdayım benHangi sehirdesiniz acaba hangi hastaneye gidiyorsunuzBen 2.asilamamda hep farklı doktorlara denk geldim hepsi asistandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?