Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

Ya kızlar bişi dicem acaba ilaçlı olan aşılama yani klomen femera bunlara kıyasla iğneli olanda daha mı pozitif ihtimali yüksek acaba?
Zannetmiyorum amaç ikisinde de yumurtayı belirli bi orana kadar büyütmek. Mesele benim ilkinde de iğneliydi 6gün kullandım 8.gün aşılama yapıldı. 2. Aşılamada 12 gün kullandım anca büyüdü hepsi iğneli olmasına rağmen

Kendini çok dinleme fkfkfkfk akışına bırakmak lazım ya bilemiyorum ben mızmız biriyim bana bakma üzülürsün shshdhdj şaka bir yana kasık ağrısı yok gibi ama bu gün yürümedim pek. Meme ağrısı hafif var ama dikkat çekmiyor. Sanırım fark etmeden nasılsa tutmayacak diye bir düşünceye kapıldım, ama yukarıda okudum bir arkadaşın ki tutmuş. Demek ki gayet de tutabiliyor

Ya kızlar bişi dicem acaba ilaçlı olan aşılama yani klomen femera bunlara kıyasla iğneli olanda daha mı pozitif ihtimali yüksek acaba?
Oransal olarak bilemem, ama Türkiye’de devlet hastanelerinde tüp bebek hakkı kazanmak için iki defa iğneli aşılama yapmak gerekiyor. İlaçlı aşılamayı kabul etmiyorlar. Ama şöyle bir şey olmuştu, benim sigorta primleri eksik olduğu için iğneyi parayla almıştım 10.000 TL falan vermiştim. Doktorum bunu öğrendiğinde hemşirelere kızmıştı, neden haber vermediniz ben ilaçla büyütürdüm yumurtayı diye

Ya aslında benim aşılamam çok kötü geçti tansiyonum düşmüştü. Hatta o günden sonra bi baş dönmesi musallat oldu. Bir yorgunluk sana anlatamam. Ama geçen haftada full misafirim vardı kendime çok dikkat edemedim sanırım o halsizlik ondan. Ama bıraksalar 7/24 uyurum yani

İnşaAllah canım inşaAllah

Ben kan verdim akşam negatif canım ben elendim bu ay

Benım doktorumda synısını soyledı ben ıgne olsa olur mu dedı aynı sey dedı vede uzman bır doktordu onemlı olan yumurtwnın buyumesı demıstı

Hakkımızda hayırlısı olsun bende regl olunca gideceğim hastaneye bakalım asistan tüp yapar dedi ama ne yapacak bilmiyorum

Benımkı aynı bu sekılde soyledı ucretlı alacagın ıcın masraftan baska bıseyın olmaz gerek yok femarayla da gayet büyüyor demişti . Paracı bır doktor degıl benim doktorum da

Hakkımızda hayırlısı olsun bende regl olunca gideceğim hastaneye bakalım asistan tüp yapar dedi ama ne yapacak bilmiyorum
belki geç döllenme olur hala regl olmadıysak bende aynı durumdayım bugün 2 oldu gecikme,progestan kullanıyo muydunuz bıraktınız mı merak ettim ben fitil kullanıyorum

Ben kan verdim akşam negatif canım ben elendim bu ay
Hakkımızda hayırlısı canım sakın stres yapma. Sen daha değerlisin her şeyden vardır vakti zamanı her şeyin. Bende pcos var mesela kilo verdim beslenmeme dikkat ettim çoğu değerim düzeldi. Demek ki oluyormuş her şey zamanla. Hiç umudunu yitirme

Doğru diyorsunuz valla kızlar, hakkımızda hayılirlı olsun. Şuan Memorial ile görüşüyorum bide aklımda bahçeci var . Varsa önerilere açığım tüp bebek için İstanbul Avrupa yakası için

Benimde kilo vermem lazım çok fazla kilom var her gören doktor ver diyo pcos var diye maalesef zor zaten vermek ama bidahaki tedaviye kadar iyice vermem gerekiyor artık inat ettim yani bu sefer. Vardır bir zamanı allahın izniyle hepimiz küçük mucizelerimize kavuşacağız

Doğru diyorsunuz valla kızlar, hakkımızda hayılirlı olsun. Şuan Memorial ile görüşüyorum bide aklımda bahçeci var . Varsa önerilere açığım tüp bebek için İstanbul Avrupa yakası için
Ben devlette yaptıracağım için şuan bir araştırmam yok inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlar alırız

belki geç döllenme olur hala regl olmadıysak bende aynı durumdayım bugün 2 oldu gecikme,progestan kullanıyo muydunuz bıraktınız mı merak ettim ben fitil kullanıyorum
Duphaston verdi bana sadece bitince regl olursun dedi ama 4 gün geçti daha olmadım bekliyorum bakalım inşallah öyledir canım ilkinde değilde bu sefer çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…