Devlet 3.aşılamayıda yapıyor mu yoksa dırek tüp bebege mı gecıyorCamım ben 2 kez oldum devlette. Hsg özelde çektirmiştim 8bine. İlaçlara 2300 tl ödedim sadece
Tüpe geçiyor diye biliyorumDevlet 3.aşılamayıda yapıyor mu yoksa dırek tüp bebege mı gecıyor
İnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsunKızlar 5 şubatta aşılamam oldu. Yarın kan vereceğim inşallah. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Kucağımızı çocuksuz bırakmasın. Çok heyecanlıyım. Gögüs hassasiyeti var şuan bi de yoğun akıntım var. Adet oldum sanıyorum bakıyorum meğerse akıntıymış
Ayyy çok sevindiiimmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize bol bol dua et en kısa zamanda bizimde mutluluk gözyaşlarımız olsunKızlar merhaba, ben de 30 Ocakta ilk aşılamamı olmuştum geçmişte bir dış gebelik hikayem var ve sağ tüpüm alındı tek tüp ile aşılama yapıldı. Cuma günü kan verdim pozitif çıktıAllah buradaki herkese bu duygu yaşatsın ben keseyi falan görmeden ve kalp atışı duymadan hamileyim diyemiyorum. Bir sürü sıkıntılar çekiyoruz hem ruhen hem bedenen çevresel faktörlerde yanında ( Kaç senedir evlisin çocuk olmuyor mu diye gözünün içine bakılmalar vs. ) bizi bir tek biz anlarız. Ben şehir hastanesinde aşılama oldum gönlümüz ferah olsun inancımızı hiç bir zaman kaybetmeyelim. 3,5 yıllık evliyim ve 1,5 yıldırda deniyorum olmuyordu hiç pozitifi göremeyeceğim sanıyordum ama bir gün geldi çift çizgiyi gördüm, Allahım hepinize nasip etsin.
Bencede bir sor ben beylikdüzü medicana ile görüşmüştüm geçen ay tüp bebek için 150bin tl civarı dediler tabi artı masraf çıkar mı bişey diyemiyorum ama fikir edinmek istersen tutarlar hakkında bilgin olsun diye yazmak istedim inşallah gönlümüze göre olur herşeyBakayım o zaman tüp memorial a karar verdim online bir randevu alıp bu dediğini bir sorayım ona göre deneyeyim canım
Sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım çok sevindimİnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun
Ben istanbuldayım çam sakurada işlemlerimi yaptırıyorum sürece girene kadar bir sürü işlem yapıyolar klomen femera kullanımı eğer devlette olmadıysa tekrar kullandırıyor özelin yaptığı hiç bir işlemi kabul etmedi bu yüzden kendiside 5 kere kullandırdı bana sonra aşılamaya geçtik iğneler için rapor çıkarıyolar 1500tl gibi bir rakam ödedim iki tane gonalf 450 iğne ve duphaston için işlem ücreti almıyolar zatenMerhabalar Birşey sorcam ben özelde aşılama yaptım yaklaşık 60 bin gitti bizim ilaç ve doktora vereceğimiz parayla beraber ..Develette yaparsak ilaçları iğneleri develet karşılıyor mu maksimum ne kadar ücret yatırdınız onun hakkında bilgi alabilir miyim
Çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallahİnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun
Ya ben bu spermiyogram okumasını beceremiyorum sanırım bir yazı yazıyodu sadece ona bakmıştım anormal sperm gözüküyordu sorun olsa yapmazlardı herhalde diye düşündüm ama gene hüsran zaten benimde sonucumSorma bu aşılamada 10 milyon spermdi sayı hani biri mi tutmaz diyor insan
2 aşılama sonrası evlilik senesine göre tüpe geçiyormuş devletDevlet 3.aşılamayıda yapıyor mu yoksa dırek tüp bebege mı gecıyor
Ayyy çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun
konustum bugun hemsıre aradı sonuc ıcın.3.yude yapabılıomusum benımkı ucretlı oldugu ıcınTüpe geçiyor diye biliyorum
Devlette ucretlı yaptırdım canım her ıkısınıde.O yuzden bugun konustum ücretli oldugu için 3.yude deneyebılıyormusum.bu ay ara vercem.olmazsa bayram sonrası aşılamayı yaptırırım2 aşılama sonrası evlilik senesine göre tüpe geçiyormuş devlet
Valla canım benim bildiğim 2 iğneliden sonra tüpe geçiliyor. Yani dr hapla tedavi verirse 3te olabilir. İğneli mi haplı mı tedavi doktora mı yoksa kişinin değerine göre mi değişiyor bilemiyorum.Benim ikiside iğneli oldu. Pazartesi günü kan vericem eğer tutmazsa tüp dedi bana meselaDevlet 3.aşılamayıda yapıyor mu yoksa dırek tüp bebege mı gecıyor
Yaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah, ben bişey sormak istiyorum akıntı ve ağrı oldu mu sizde kasıkta belde falan aşılamadan sonra hatırlıyo musunuz, bende 2 gündür kasık ve bel ağrısı var çünkü, dünden beri de akıntım var, acaba belirti mi diye düşünmeden edemiyorumİnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun
İnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsunKızlar 5 şubatta aşılamam oldu. Yarın kan vereceğim inşallah. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin. Kucağımızı çocuksuz bırakmasın. Çok heyecanlıyım. Gögüs hassasiyeti var şuan bi de yoğun akıntım var. Adet oldum sanıyorum bakıyorum meğerse akıntıymış
teşekkür ederim canım Allah razı olsunÇok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Amin canım Allah razı olsun Rabbim inşaAllah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin güzel haberi sizde alın inşaAllahAyyy çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbende 3.de oldum ama henüz kan vermeye korkuyorum gidemiyorum bilmiyorum ne yapsam sürekli regl olcakmışım gibi ağrım var hafif lekelenmemde oldu bugün gidesimde gelmedi açıkçası akşam gitsem mi diyorum bana dua et lütfen pozitif sonuç alabiliyim
Teşekkür ederim canım Amin Allah razı olsun canımYaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah, ben bişey sormak istiyorum akıntı ve ağrı oldu mu sizde kasıkta belde falan aşılamadan sonra hatırlıyo musunuz, bende 2 gündür kasık ve bel ağrısı var çünkü, dünden beri de akıntım var, acaba belirti mi diye düşünmeden edemiyorum
Kendin istediğin için mi ücretli yaptırdın acaba ben direk tüp bebek yapıcam diyince bana ödemesini yaparsan eğer tüp bebeğe geçersin demiştiDevlette ucretlı yaptırdım canım her ıkısınıde.O yuzden bugun konustum ücretli oldugu için 3.yude deneyebılıyormusum.bu ay ara vercem.olmazsa bayram sonrası aşılamayı yaptırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?