Şubat 2025 aşılama yapanlar toplaşalım 🌸

İnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun

Ayyy çok sevindiiimmmm allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize bol bol dua et en kısa zamanda bizimde mutluluk gözyaşlarımız olsun

Bakayım o zaman tüp memorial a karar verdim online bir randevu alıp bu dediğini bir sorayım ona göre deneyeyim canım
Bencede bir sor ben beylikdüzü medicana ile görüşmüştüm geçen ay tüp bebek için 150bin tl civarı dediler tabi artı masraf çıkar mı bişey diyemiyorum ama fikir edinmek istersen tutarlar hakkında bilgin olsun diye yazmak istedim inşallah gönlümüze göre olur herşey

Ben istanbuldayım çam sakurada işlemlerimi yaptırıyorum sürece girene kadar bir sürü işlem yapıyolar klomen femera kullanımı eğer devlette olmadıysa tekrar kullandırıyor özelin yaptığı hiç bir işlemi kabul etmedi bu yüzden kendiside 5 kere kullandırdı bana sonra aşılamaya geçtik iğneler için rapor çıkarıyolar 1500tl gibi bir rakam ödedim iki tane gonalf 450 iğne ve duphaston için işlem ücreti almıyolar zaten

Sorma bu aşılamada 10 milyon spermdi sayı hani biri mi tutmaz diyor insan
Ya ben bu spermiyogram okumasını beceremiyorum sanırım bir yazı yazıyodu sadece ona bakmıştım anormal sperm gözüküyordu sorun olsa yapmazlardı herhalde diye düşündüm ama gene hüsran zaten benimde sonucum

İnşaAllah güzel haberi alırsınız canım bende ayın 3. De oldum bugün verdim tahlili hamile olduğumu öğrendim şükürler olsun
Ayyy çok sevindim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bende 3.de oldum ama henüz kan vermeye korkuyorum gidemiyorum bilmiyorum ne yapsam sürekli regl olcakmışım gibi ağrım var hafif lekelenmemde oldu bugün gidesimde gelmedi açıkçası akşam gitsem mi diyorum bana dua et lütfen pozitif sonuç alabiliyim

2 aşılama sonrası evlilik senesine göre tüpe geçiyormuş devlet
Devlette ucretlı yaptırdım canım her ıkısınıde.O yuzden bugun konustum ücretli oldugu için 3.yude deneyebılıyormusum.bu ay ara vercem.olmazsa bayram sonrası aşılamayı yaptırırım

Kızlar ikinci aşılama için tedavi başlamıştık doktorum pazartesiden sonra çatlatma iğnesini vururuz aşılamayı yaparız demişti. Bugün kontrole gittim ve aşılamam iptal edildi. Çünkü yumurtam kendiliğinden çatlamış hafta sonu cumartesi sabahı ilişki olmuştu bugün de ilişkiye gir dedi. Hayırlısı bakalım. Tekrar adet olunca gideceğim.

Devlet 3.aşılamayıda yapıyor mu yoksa dırek tüp bebege mı gecıyor
Valla canım benim bildiğim 2 iğneliden sonra tüpe geçiliyor. Yani dr hapla tedavi verirse 3te olabilir. İğneli mi haplı mı tedavi doktora mı yoksa kişinin değerine göre mi değişiyor bilemiyorum.Benim ikiside iğneli oldu. Pazartesi günü kan vericem eğer tutmazsa tüp dedi bana mesela

Yaaa çok sevindim hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah, ben bişey sormak istiyorum akıntı ve ağrı oldu mu sizde kasıkta belde falan aşılamadan sonra hatırlıyo musunuz, bende 2 gündür kasık ve bel ağrısı var çünkü, dünden beri de akıntım var, acaba belirti mi diye düşünmeden edemiyorum

Çok sevindim gözünüz aydın sağlıkla kucağınıza alın inşallah
teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Amin canım Allah razı olsun Rabbim inşaAllah hayırlı sonuçlar almanızı nasip etsin güzel haberi sizde alın inşaAllah

Teşekkür ederim canım Amin Allah razı olsun canım akıntı vardı evet kasık bel ağrısı vardı bence çok düşünmeyin gerçekten stres çok önemli ben geçen ay aşılama oldum tutmadı bu 2. Aşılamam bunu hiç düşünmeden başka şeylerle uğraştım hiç ümidim yoktu pozitif olucağına şok oldum

Devlette ucretlı yaptırdım canım her ıkısınıde.O yuzden bugun konustum ücretli oldugu için 3.yude deneyebılıyormusum.bu ay ara vercem.olmazsa bayram sonrası aşılamayı yaptırırım
Kendin istediğin için mi ücretli yaptırdın acaba ben direk tüp bebek yapıcam diyince bana ödemesini yaparsan eğer tüp bebeğe geçersin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…