- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
canım ben hsg cektırecegım yerı aradım ve adet günümü sordu ona göre randevu vermiştiKizlarrr aranızda hsg (rahim filmi) çektiren varsa bir bakabilirmi..?
Doktor kanaman bitince git çektir dedi bugün 10.gunum kanama yok ama sarı leke akıntı karışımı var.. sorum şu tamamen lekesiz mi olmam lazım yoksa bu durumda gidebilirmiyim.. sizce.. yoğun akıntı karışımi ve sarı renk var.. şuan...
Bugünden aramam lazimki yarın gidebileyimm. Bilenler bir akıl verebilirse..
@Dilos6342 canım sen de bir bakarmisin kuzum
@Amiinee canimm
canım bu deger arada bır deger ama 0.10 falan degıl bıraz bekle bakalım3.21 çıkmış canım yok yani
yaaa kuzum okudumda yazılarını beta neden yukselıyor acaba onu arastırılması lazım 1.70 ıle yukselıp gebelık yasayanlar var. 3.21 demek demekkı beta salgılanmıs kımyasal mı nedır onu arastır canımAma ben zaten bu ay çok heveslenmedim geçen ayda boyle olduğu için geçen ay baya kendimi hamile sandım ki bikac günlük de olsa hamilelik belirtilerini yasiyorum resmen yani oluyo biseyler ama hayırlısı bakalim
Gecen ayda oldu işte bi gariplik var güzel bi doktor bulmam lazımyaaa kuzum okudumda yazılarını beta neden yukselıyor acaba onu arastırılması lazım 1.70 ıle yukselıp gebelık yasayanlar var. 3.21 demek demekkı beta salgılanmıs kımyasal mı nedır onu arastır canım
evet kuzum ya, ınsallaahh saglıkla nasıp olsunGecen ayda oldu işte bi gariplik var güzel bi doktor bulmam lazım
Inşallah hepimizeevet kuzum ya, ınsallaahh saglıkla nasıp olsun
Kaç çıktı degerinNegatif çıktı yine
Ah kuzum yaa. Neden gecikme oluyo en azından görün bi doktora iyice bi incelesinYok canım yazıyo 0.200 gerek yok meşgul etmeye
En iyisi iyi bir kadin dogum uzmanina gitmen canim tamamen bi baksin ne var ne yok. Beta sadece adete yakin mi yukseliyor yoksa ne bileyim döngü ortasi falan bi baksan mi nasil cikiyor diye.Gecen ayda oldu işte bi gariplik var güzel bi doktor bulmam lazım
Ah kuzum yaa. Neden gecikme oluyo en azından görün bi doktora iyice bi inceleseydiYok canım yazıyo 0.200 gerek yok meşgul etmeye
Seni çok iyi anlıyorum çopl hepimiz aynı yoldan aynı düşünce ve heveslerden geçiyoruzAma ben zaten bu ay çok heveslenmedim geçen ayda boyle olduğu için geçen ay baya kendimi hamile sandım ki bikac günlük de olsa hamilelik belirtilerini yasiyorum resmen yani oluyo biseyler ama hayırlısı bakalim
0.200Kaç çıktı degerin
Bu saatten sonra bişey olmaz artık hava değişimi diyip kendiliğinden olmasını beklicem.Tarlusal dedi kendi doktorum ama ilaç kullanmak istemiyorum müdahalesiz Regl olmak istiyorumAh kuzum yaa. Neden gecikme oluyo en azından görün bi doktora iyice bi inceleseydi
Kaç gün geçti son adet tarihi neydi acabaBu saatten sonra bişey olmaz artık hava değişimi diyip kendiliğinden olmasını beklicem.Tarlusal dedi kendi doktorum ama ilaç kullanmak istemiyorum müdahalesiz Regl olmak istiyorum
18 şubatta olmam gerekiyodu olmadım işte.Yurtdışına gittiğimde de reglimin 2.günüydü aniden kesilmişti.Nası bi etkisi varsa artık böyle…Kaç gün geçti son adet tarihi neydi acaba
clear blue nerden aldınız kac lıra ?Arkadaşlar ben test yaptım benim testler gelmedi clear blue aldım yine gölgeli çıktı varsa daha belirgin çıkması gerekiyordu sanırım benimde bir sıkıntım var bakalım 4 martta belli olacak artık akşam diğer test gelirse yine ondan da yapar size bilgi veririm clear blue 2 saat sıvı keserek yaptım
Canım bilmiyorum ki kimyasal olabilir mi tecrübeli kızlaea sormak lazımEvet zaten karnım agriyo 2 aydır boyle hafif bi yükselip sonra düşüyo bhcg niye acaba ya başına gelen var mı tam olarak kimyasal gebelik de sayılmaz sanki bu
Doğan suyu iç kuzum inşallah bi daha ki aya rabbim gönlüne göre versinBu saatten sonra bişey olmaz artık hava değişimi diyip kendiliğinden olmasını beklicem.Tarlusal dedi kendi doktorum ama ilaç kullanmak istemiyorum müdahalesiz Regl olmak istiyorum
SoğanDoğan suyu iç kuzum inşallah bi daha ki aya rabbim gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?