- 20 Haziran 2018
- 953
- 691
- 30
3 ten sonra çıkar dediler ama aşırı bi yoğunluk vardı geç saatte çıkar muhtemelenDönebiliyor bekle bakalım duruma göre konuşmak kazım kaç ta çıkacak sonuç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 ten sonra çıkar dediler ama aşırı bi yoğunluk vardı geç saatte çıkar muhtemelenDönebiliyor bekle bakalım duruma göre konuşmak kazım kaç ta çıkacak sonuç
Ne güzel iştee bakBekleyeceğim canım Allh büyüktür Testlerim koyulaşıyor çok şükür
İnşallah canım hepimizHadi hayirlisiyla gör bu gidisinde keseyi insallah
Evet zaten karnım agriyo 2 aydır boyle hafif bi yükselip sonra düşüyo bhcg niye acaba ya başına gelen var mı tam olarak kimyasal gebelik de sayılmaz sanki buAdet tarihin gelmiş canım o zaman
Olsun beklemeye alıştık bakalım.anacığın hevesi belki uğurlu gelir nasıl heyecanlanmıştır benimki artık takılmıyor çünkü ilkinden sonra kimyasal dedikçe kadın heveslenmicem diye kendine söz verdi onların duasına belki kabul olur3 ten sonra çıkar dediler ama aşırı bi yoğunluk vardı geç saatte çıkar muhtemelen
Eşim urolojiden randevu aldı bende güzel bi doktor bulup gidicem inşallah bakalım nasıl yonlendiricek biseyler oluyo oluscak gibi oluyo ama ters gidiyo biseyler inşallah kolay bi sorundur varsa bian önce hallolur Allahın izniyle sen bide kan da veremiyosun daha zor anlamak ne olduğunu acaba seninde benim gibi biraz yükselip düşüyo mu sonraBunu bir doktor takip etmeli sanırım yani bence doktoruna yumurtlama takibi işte ama kendin de test ile takip et çünkü test daha önemli kendi sıvın sonuçta bunu bana Dr dedi Tr de. Sonrasında zaten düzenli takipli olunca tüm bu olasılıkları daha kolay cevaplıyorlar bakalım benim ne durumum çıkacak hafif bir şey çıkıyor sonra olmuyor tüplere bu durumun zararı varmı diye merak ediyorum bende enfeksiyonlar olarak olur ya kimyasal yaşıyoruz bir kaç bilmiyoruz bunuda heralde hsg ile biliyorlar Tr gelenine kadar ben bebek olmazsa hsg isteyeceğim kendim elimese sperm test isteyeceğim
Annem de hep sağlıklı olacaksa olsun hayırlısıysa olsun diyo.Hastanede sıra beklerken öyle şeyler gördük ki Allah kimsenin başına vermesinOlsun beklemeye alıştık bakalım.anacığın hevesi belki uğurlu gelir nasıl heyecanlanmıştır benimki artık takılmıyor çünkü ilkinden sonra kimyasal dedikçe kadın heveslenmicem diye kendine söz verdi onların duasına belki kabul olur
Bilmiyorum ama 4 martta kontrolde edecek ya öyleyse diye ona güveniyorum valla hiç değilse bir sonraki ayı kollar doktorun bilgisinde olursa bir şeyler diye düşündümEşim urolojiden randevu aldı bende güzel bi doktor bulup gidicem inşallah bakalım nasıl yonlendiricek biseyler oluyo oluscak gibi oluyo ama ters gidiyo biseyler inşallah kolay bi sorundur varsa bian önce hallolur Allahın izniyle sen bide kan da veremiyosun daha zor anlamak ne olduğunu acaba seninde benim gibi biraz yükselip düşüyo mu sonra
Amin canım hastaneler zaten hayat dersi ile dolu bilene derler ya bakalım bekleyeceğiz inşallah güzel sonuçları alırızAnnem de hep sağlıklı olacaksa olsun hayırlısıysa olsun diyo.Hastanede sıra beklerken öyle şeyler gördük ki Allah kimsenin başına vermesin
Inşallah çözülür bütün sıkıntılar ben bidaha gebelik testi yapmicam evde 2 aydır çok uzuldumBilmiyorum ama 4 martta kontrolde edecek ya öyleyse diye ona güveniyorum valla hiç değilse bir sonraki ayı kollar doktorun bilgisinde olursa bir şeyler diye düşündüm
İnşallah hayırlı haberler verirsin içini ferah tut cnmBenim bat geceli 5 gün oldu bu gun 6. Gün gelen giden yok 4. Gün test negatif çıktı benim son ilişki battan 3 gün önceydi geç dollenmedir die bekliyorum bi 10 gun olunca kan vericem
evet çok zor aslında bizi yıpratıyorInşallah çözülür bütün sıkıntılar ben bidaha gebelik testi yapmicam evde 2 aydır çok uzuldum
Kan testi mi verdin daha olmadın mı regl ?3 ten sonra çıkar dediler ama aşırı bi yoğunluk vardı geç saatte çıkar muhtemelen
Ama ben zaten bu ay çok heveslenmedim geçen ayda boyle olduğu için geçen ay baya kendimi hamile sandım ki bikac günlük de olsa hamilelik belirtilerini yasiyorum resmen yani oluyo biseyler ama hayırlısı bakalimevet çok zor aslında bizi yıpratıyor
Olmadım hala kan verdim öğleye doğruKan testi mi verdin daha olmadın mı regl ?
Doktor gördü mü girecek misinNegatif çıktı yine
Sordun mu canim doktora gidecek misin? Ben iyiyim şükür canım ilk başta o kadar hastalık çekince hamilelikte kötü geçecek sanmıştım ama şuan rahatım. Sadece halsizlik yorgunluk var o da hem gebelikten hem demir eksikliğinden o kadar da olsunSagol canım .. sen nasıl oldun..iyilestinmi .. İnshaAllah bundan sonra rahat gebelik geçirirsin bari
Yok canım yazıyo 0.200 gerek yok meşgul etmeyeDoktor gördü mü girecek misin