Dm den aldım almanyada yaşıyorum burada olanlar böyle 4 martta kadındoğım Dr randevu tarihi çünkü kan testini sadece o yapabiliyor yasak onu da sat üzerinden 6. Hafta olunca yapıyorlar malesefclear blue nerden aldınız kac lıra ?
4 mart mı bat baya var kuzum bekle bıraazcık daha
evet yurtdısında yasayanlardan duyuyorum bu konuyu cok zor, bızım burası cennet gercekten ıstedıgın zaman kan ver :)Dm den aldım almanyada yaşıyorum burada olanlar böyle 4 martta kadındoğım Dr randevu tarihi çünkü kan testini sadece o yapabiliyor yasak onu da sat üzerinden 6. Hafta olunca yapıyorlar malesef
Umarım. Evet Türkiye kesinlikle cennet hele de sağlıkta neyse Allah yardımcımız olsun burada bizim deevet yurtdısında yasayanlardan duyuyorum bu konuyu cok zor, bızım burası cennet gercekten ıstedıgın zaman kan ver :)
ınsallaahh bebısıın senınledır canım
Amin kuzum ya,Umarım. Evet Türkiye kesinlikle cennet hele de sağlıkta neyse Allah yardımcımız olsun burada bizim de
Gittim bile kuzum.. bugün çekildim.. herşey güzel normal görünüyor diye çıktı raporda ama.tabi doktorumda dinlicez bakalimm. Doktora gidince o ne diyecek sonuçlara..rabbime.bin ŞükürSordun mu canim doktora gidecek misin? Ben iyiyim şükür canım ilk başta o kadar hastalık çekince hamilelikte kötü geçecek sanmıştım ama şuan rahatım. Sadece halsizlik yorgunluk var o da hem gebelikten hem demir eksikliğinden o kadar da olsun
Bugün çektirdim canım şükürler Olsun.. kurtuldumcanım ben hsg cektırecegım yerı aradım ve adet günümü sordu ona göre randevu vermişti
Ay hadi hayırlısı kuzumBugün çektirdim canım şükürler Olsun.. kurtuldum
En doğru kararı vermişsin.. Rabbim büyük O neyler se güzel eyler..Aynen 1 ay geçmez bize testini buraya at
bugün verecektim ama acele etmeme kararı aldım her şey Allahtan doktorumu dinleyip dua edeceğim
Amin canım.inshaAllah Rabbim çektiğimiz tüm eziyetlerin karşılığını sağlıklı bebislerle versin İnshaAllahAy hadi hayırlısı kuzum❤
Çok sevindim cnm benim bin şükürGittim bile kuzum.. bugün çekildim.. herşey güzel normal görünüyor diye çıktı raporda ama.tabi doktorumda dinlicez bakalimm. Doktora gidince o ne diyecek sonuçlara..rabbime.bin Şükür
İnshaAllah canım güzle güzel gebelik geçirirsin İnshaAllah Rabbim.yardimcin olsun ..
Sen son Hsg çekildiğin ay gebe kalsın degilmi? Hsgden sonra adet gordunmuydu yoksa hemen gebelikmi oldu
Sağol cnm Allah razı olsun.. İnshaAllah hepbirlikte sveinecegiz dahaÇok sevindim cnm benim bin şükür
Oh şükür canım temiz çıkmasına çok sevindimm. Bundan sonra bekleme zamanı artık, ben hsg çekildim yumurtam büyüdü o ay catlatma iğnesi oldum tutmuş minik bi daha adet olmadım yaniGittim bile kuzum.. bugün çekildim.. herşey güzel normal görünüyor diye çıktı raporda ama.tabi doktorumda dinlicez bakalimm. Doktora gidince o ne diyecek sonuçlara..rabbime.bin Şükür
İnshaAllah canım güzle güzel gebelik geçirirsin İnshaAllah Rabbim.yardimcin olsun ..
Sen son Hsg çekildiğin ay gebe kalsın degilmi? Hsgden sonra adet gordunmuydu yoksa hemen gebelikmi oldu
Canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah her şey güzel olur senin içinHiç napim canım. Hsg cekilcem işte.. bakalım hayırlısı
Bazı doktorların keseyi görene kadar ya da kalp duyana kadar yolculuk yapmak riskli olabiliyor dediğini duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi, hayırlısı olsun hakkında kuşum ben de kimyasal geçirdim bu ay sonrası daha güzel oluyo diyolar inşallah öyle olur ikimiz için de. Son durum nedir peki doktora gittin mi?Yok canım hiç konuşamadım test bile yaptırmayıp dönüşü beklemiştim. İlk gebeligimdeki doktorum sorun olmaz demişti ama.
Canım merhaba test için çok erken yumurtlaman ne zamandı son ilişki ne zamandı inşallah hamilesindir, ama 3 günde 2 kez tuvalete çıkmak kabızlık değildir maşallah vallaMerhaba Allah nasip ederse bizde istiyoruz. Bat 6 mart olmalı çünkü şubatta normalden 2-3 gün geç geldi ama normalde 30 gündür benim süre. Eğer bi değişiklik olmazsa bat 6 maet. Birkaç gündür kasıklarımda ağrı var, geçmiyor. Sqnki adet olacak gibiyim. Çok aşırı alındı var, su gibi. Hiç kabız olmazdım, hafif kabızlık var. 3 günde sadece 2 kez büyük tuvalete gidebildim. Hafif mide bulantısı ve uyku var. Göğsümde bügün hafif bir büyüme hissettim çok değil. Haftasonu test yapsqm mı umutlanmqlı mıyım ?
.
Allah razı olsun kuzumm.. çok şükür iyi geçti normal duruyor herşey bakalım doktor ne diyecek.. İnshaAllah hepimiz için güzle olur herşeyCanım benim hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah her şey güzel olur senin için
Rabbim İnshaAllah yüzünü güldürsun hayırlı bir gebelik ve salih ve sağlıkki evlatlar nasip etsin.. amiiiiinKızlar yarın 13.40 a sağlık ocağına randevu aldım kan testi için dua edin lütfen
Allah razı olsun çok teşekkür ederim kardesimRabbim İnshaAllah yüzünü güldürsun hayırlı bir gebelik ve salih ve sağlıkki evlatlar nasip etsin.. amiiiiin
Evet gerçekten içimden diledim.. Rabbim sendende razı olsun.. siz.kardeslerimin desteği ve duası okadar değerliki benim için .. aynı zamanda sizlerin güzel haberleri Rabbim şahit ağzımı kulaklarıma kadar vardiriyor coo seviniyorum.. sende sevindri bzii isnhaAllahAllah razı olsun çok teşekkür ederim kardesimrabbim sanada HAYIRLI evlat nasip etsin inşallah tüm isteyen kullarına sende dahil inşallah içten dileğin duan için çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?