Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gece üşüme değilde bel bacak karın ağrısı başta epey oldu şimdi hiç ağrım yok

Anladım canım . Kaç yumurta gelişti peki aşılama öncesi ? Bende aşılama olduğunda çok göğüs ağrım bel ağrım olmuştu . Hamilelik belirtileri olduğu gibi kullandığımız ilaçların etkisi de çok büyük . İnşallah sonucu olumlu olur güzel haberi verirsin bizlere de

Doktor yumurtalarımı gösterdi sağda ve solda epey vardı ama o gün doktorun istediği çapta iki tane idi biri sağda biri solda göğüs ağrısı benim adet belirtim evet hamileleikte de oluyomuş ama benim ağrıyonca ben adete yoruyorum artık ötesini düşünemiyorum hiç ... inşallah canım benim

herkeze merhaba;
bende bu ay aşılama olacaklardan biriyim,menopur 3.gunu yaptım bugun.10 yıllık bi pko seruvenım var.gecen ayda yumurta takıbı yapmıstık ama sonuc negatif.Bahçeci fulya da olacağım,inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ...

Hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar elde edersiniz

Merhaba
Hayırlısı olsun hakkımızda .
İnşallah beraber güzel haberler alırız

Bi önceki kimyasal geçirdiğimde 12. Gün normal testte silik çıkmıştı hatta resmi duruyor bak atayım
Teşekkürler.
Kimyasal olduğu için mi yoksa daha zamanı gelmediği (12. Gün sonucu göstermek için erken diye) için mi negatif gözüküyor?

Teşekkürler.
Kimyasal olduğu için mi yoksa daha zamanı gelmediği (12. Gün sonucu göstermek için erken diye) için mi negatif gözüküyor?
Negatif değil ki silik 2. Çizgi var yani 12. Gün 2.çizgi çıkmıştı. Kimyasalla ilgisi yok

Buğün aşılama yaptırdım ve kasık ağrım çok. Şimdi 14gün geçsin bakalım nasıl geçicekse

Bugün aşılamanın 6. Günü
Başım ağrıyor, hiç iş yapamıyorum.iştahım açık sürekli yemek istiyorum.
Uykularım kesik kesik, saçma rüyalar görüyorum.
çok stresli bir süreç

Merhabalar arkadaşlar bende yarın kontrole gidecek regl 2 gün olarak aşılama sürecin içene girmiş bulunmaktayım size soracağım şu bugün lekeli şekilde gelen regl ilk gün sayılıyor mu eğer sayilmiyorsa pazaresi gününe kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…