Gece üşüme değilde bel bacak karın ağrısı başta epey oldu şimdi hiç ağrım yokMerhaba bende bende 5 şubatta 2. Aşılamamı yaptırdım ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı 2 günde olsa hamileyim duygusu çık güzeldi. Doktor banada progestan yazdı ama geceleri bi üşüme ve bel ve bacak ağrısı oluyor progestandan dolayı mı bilemedim sizin var mı hissettiğiniz bi değişiklik ilacı kullanırken
Anladım canım . Kaç yumurta gelişti peki aşılama öncesi ? Bende aşılama olduğunda çok göğüs ağrım bel ağrım olmuştu . Hamilelik belirtileri olduğu gibi kullandığımız ilaçların etkisi de çok büyük . İnşallah sonucu olumlu olur güzel haberi verirsin bizlere deİlacın adı estrofem bu ağızdan alınan bide rahimden konulan var oda litofer miydi neydi aşılamanın olduğu günden beri ikisiniside kullanıyorum benim doktor da yavaş yavaş gitme taraftarı ilk başta iki kez yumurta takibi yaparak denedik öyle olmayınca aşılamaya geçtik bu tutmazsa da tüp bebek yaptracağım artık inşallah gerek kaşmaz hiç birimize ama göğüslerim ağrımaya başladı benim adet belirtimdir kendileri umudum biraz tükenmeye başladı bu seferde vücut ısım çok arttı acaba ilaçlar mı yapıyo ki
Doktor yumurtalarımı gösterdi sağda ve solda epey vardı ama o gün doktorun istediği çapta iki tane idi biri sağda biri solda göğüs ağrısı benim adet belirtim evet hamileleikte de oluyomuş ama benim ağrıyonca ben adete yoruyorum artık ötesini düşünemiyorum hiç ... inşallah canım benimAnladım canım . Kaç yumurta gelişti peki aşılama öncesi ? Bende aşılama olduğunda çok göğüs ağrım bel ağrım olmuştu . Hamilelik belirtileri olduğu gibi kullandığımız ilaçların etkisi de çok büyük . İnşallah sonucu olumlu olur güzel haberi verirsin bizlere de
Aynen canım inş pozitifi görürüz ben dayanamayıp idrar testi kesin yaparımİnşallah canım. 20-21 Şubat bat bende ama bu ilaçlar regliyi geciktiriyormuş.en iyisi 14. Gün kan testi yaptırmak.
Hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar elde edersinizherkeze merhaba;
bende bu ay aşılama olacaklardan biriyim,menopur 3.gunu yaptım bugun.10 yıllık bi pko seruvenım var.gecen ayda yumurta takıbı yapmıstık ama sonuc negatif.Bahçeci fulya da olacağım,inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ...
Merhabaherkeze merhaba;
bende bu ay aşılama olacaklardan biriyim,menopur 3.gunu yaptım bugun.10 yıllık bi pko seruvenım var.gecen ayda yumurta takıbı yapmıstık ama sonuc negatif.Bahçeci fulya da olacağım,inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz ...
Kaçıncı gün idrar testi gösterir?Aynen canım inş pozitifi görürüz ben dayanamayıp idrar testi kesin yaparım
Bi önceki kimyasal geçirdiğimde 12. Gün normal testte silik çıkmıştı hatta resmi duruyor bak atayımKaçıncı gün idrar testi gösterir?
Teşekkürler.Bi önceki kimyasal geçirdiğimde 12. Gün normal testte silik çıkmıştı hatta resmi duruyor bak atayım
Negatif değil ki silik 2. Çizgi var yani 12. Gün 2.çizgi çıkmıştı. Kimyasalla ilgisi yokTeşekkürler.
Kimyasal olduğu için mi yoksa daha zamanı gelmediği (12. Gün sonucu göstermek için erken diye) için mi negatif gözüküyor?
Anladım.12. Gün test yapabiliriz yani.Negatif değil ki silik 2. Çizgi var yani 12. Gün 2.çizgi çıkmıştı. Kimyasalla ilgisi yok
İnşallah tatlımBen ocak 23 te ilk asilamami yaptirdim. malesef bugun 13. gunde hasta oldum. pazartesi bida gidicem Dr a 2. asilama icin bu ay içinde olucam insaAllah bu sefer ki tutar
Hayırlı olsun.Buğün aşılama yaptırdım ve kasık ağrım çok. Şimdi 14gün geçsin bakalım nasıl geçicekse
Yaa Rabbim göbüşüne ruh üflesinBugün aşılamanın 6. Günü
Başım ağrıyor, hiç iş yapamıyorum.iştahım açık sürekli yemek istiyorum.
Uykularım kesik kesik, saçma rüyalar görüyorum.
çok stresli bir süreç
Amin hepimize. Günleri geçtim saatler geçmiyorHayırlı olsun.
evet bekleme en zor kısmı.
Amin.Yaa Rabbim göbüşüne ruh üflesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?