Gonal f ile yumurta büyümedi

an-gel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2022
116
45
28
28
Merhaba arkadaşlar. Bilenleriniz vardır aşılama tedavisindeyim. İlk aşılamam tutmadı her şey çok güzel ilerledi 2 yumurtam büyüdü fakat olmadı. Bir ay ara verdik sonra tekrar şubat ayında iğnelere başladım ikinci için. Kullandım ve çok güzel 2 tane büyüdü. Çatlatma iğnesini vuramadan kendiliğinden çatladı ve aşılama iptal edildi. Evde kendiniz deneyin dedi doktor ve gene olmadı. Regl olunca gittim tekrar iğnelere başladım. 10 gündür Gonal f kullanıyorum Fakat yumurta büyümüyor. 6,5 mm de kaldı. İlk 5 gün 50 ml kullandım büyümeyince 75 mm çıkardı doktor bugün gittim 6,5 mm olmuş hiç böyle olmuyordu neden acaba? Başına gelen oldu mu bu durum. 75 mm devam pazartesi tekrar kontrole gideceğim.

Merhaba arkadaşlar. Bilenleriniz vardır aşılama tedavisindeyim. İlk aşılamam tutmadı her şey çok güzel ilerledi 2 yumurtam büyüdü fakat olmadı. Bir ay ara verdik sonra tekrar şubat ayında iğnelere başladım ikinci için. Kullandım ve çok güzel 2 tane büyüdü. Çatlatma iğnesini vuramadan kendiliğinden çatladı ve aşılama iptal edildi. Evde kendiniz deneyin dedi doktor ve gene olmadı. Regl olunca gittim tekrar iğnelere başladım. 10 gündür Gonal f kullanıyorum Fakat yumurta büyümüyor. 6,5 mm de kaldı. İlk 5 gün 50 ml kullandım büyümeyince 75 mm çıkardı doktor bugün gittim 6,5 mm olmuş hiç böyle olmuyordu neden acaba? Başına gelen oldu mu bu durum. 75 mm devam pazartesi tekrar kontrole gideceğim.
Bünye iğnelere alışıyor canım o yüzden küçük kalıyor. Dozu yükseltmiş büyür merak etme

Evet pcos var. 450 Gonal f 50 mg vurdum hep büyüdü yumurtalarım ama şimdi tepki vermedi 75 mg çıkardı başka da bir şey kullanmıyorum. İnofolic combi ve methil folat kullanıyorum aynı zamanda

merhaba bende bugun kontrole gittim 10 mm diydi en son yine ayni kalmis bana dozu 25 ml vermisti gelisme olmayinca 50 ye cikardi bugun bide 3 4 tane de kucuk var buda 4uz 5 iz ihtimali icin tehlikeli dedi acaba buyurmu yumurta

benimde geldi başıma 50 ml 75 en son 112.5 vurdum büyümedi 10 ml oldu sonra tedaviyi bıraktım ara verdim baya yine gittim.Doktor büyümemesine şaşırdı eczaneni değiştir başka yerden al iğneleri dedi 7 gün 75 3 gün 112.5 vurdum 16 ml oldu aşılama sonra oldum

Bende pkos vardi bende ayni sizin gibi ilk başlayacağımız zaman tup bebeğe kendiliğinden çatladı yumurtalar iptal oldu tedavim. İkinci kez başladık 17 günde büyüdü yumurtalar . Pkos olunca böyle sorunlar oluyor galiba

Arkadaşlar pazartesi kontrole gittim gene büyümemiş devam et 75ten çarşamba gene bakalım dedi 😂 ama şaşırıyorum gerçekten neden büyümüyor diye regl olacağım artık bunlar büyüyene kadar 😂😂 bakalım ne olacak inş büyür de aşılama evresini de geçip tüp bebeğe başlarım

Arkadaşlar pazartesi kontrole gittim gene büyümemiş devam et 75ten çarşamba gene bakalım dedi 😂 ama şaşırıyorum gerçekten neden büyümüyor diye regl olacağım artık bunlar büyüyene kadar 😂😂 bakalım ne olacak inş büyür de aşılama evresini de geçip tüp bebeğe başlarım
Benim ilk asilama 1 ay surdu nerdeyse. Doktor 2 hafta 37,5 verdi tepki olmadi, 3 gun 50 kullandim. Sonra 3 gun 75 kullandim. En son 112,5 yukseltti o sekilde asilama gunu aldım. Olur yani merak etme yuksek dozda da tepki vermezse iptal olur.

Benim ilk asilama 1 ay surdu nerdeyse. Doktor 2 hafta 37,5 verdi tepki olmadi, 3 gun 50 kullandim. Sonra 3 gun 75 kullandim. En son 112,5 yukseltti o sekilde asilama gunu aldım. Olur yani merak etme yuksek dozda da tepki vermezse iptal olur.
Teşekkürler bekliyoruz bakalım ne olacak 😍

Bende 8 gün gonal f 50 vuruldum herşey çok güzeldi 2 yumurtam gelişiyordu salı gittiğinde sağda 12 solda 10mm yumurtam vardı bugün gittiğimde ise 12 olan küçülmüş sağda 3 tane 11 bi tane 9 solda 9-9-10-11 yumurta gelişmiş daha önce fazla yumurta geliştiği için iptal olmuştu daha başında bu kez iptal etmedi aksine dozunu 75 e yükseltti sonradan yumurtalar gelişmiş eğer içinden en fazla 3 tanesi gelişmeye devam ederse aşılamayı yapacak eğer hepsi büyürse iptal olacak bendeki şans :(

Bende 8 gün gonal f 50 vuruldum herşey çok güzeldi 2 yumurtam gelişiyordu salı gittiğinde sağda 12 solda 10mm yumurtam vardı bugün gittiğimde ise 12 olan küçülmüş sağda 3 tane 11 bi tane 9 solda 9-9-10-11 yumurta gelişmiş daha önce fazla yumurta geliştiği için iptal olmuştu daha başında bu kez iptal etmedi aksine dozunu 75 e yükseltti sonradan yumurtalar gelişmiş eğer içinden en fazla 3 tanesi gelişmeye devam ederse aşılamayı yapacak eğer hepsi büyürse iptal olacak bendeki şans :(
Canım 2 kutu Gonal f bitirdim düşün 20 gündür iğne vuruyorum. Son 3 gündür anca 9 olmuş bir tanesi şimdi seçmiş bir tanesi büyümeye geçmiş. Pazartesi tekrar gideceğim yeni iğneye başladım yanında letu da başladım. İğnenin dozunu değil de letrozal kullanmayı önerdi doktor öyle devam ediyorum. Bakalım hayırlısı. Bir kere iptal oldu zaten bu da olursa artık psikolojim bozulacak

Canım 2 kutu Gonal f bitirdim düşün 20 gündür iğne vuruyorum. Son 3 gündür anca 9 olmuş bir tanesi şimdi seçmiş bir tanesi büyümeye geçmiş. Pazartesi tekrar gideceğim yeni iğneye başladım yanında letu da başladım. İğnenin dozunu değil de letrozal kullanmayı önerdi doktor öyle devam ediyorum. Bakalım hayırlısı. Bir kere iptal oldu zaten bu da olursa artık psikolojim bozulacak
Benimde yumurtalar küçüktü gonal f 225 ile başlattı beni. Tek yumurtam 5 mm di. 8. Günün sonunda 12 mm oldu şimdi 2 gün daha verdi ama doktor çabuk büyümüyor dedi. Yani bende çatlayacak diye korkuyorum. Pazartesi kontrolüm var. İlk defa tüp bebeğe başladım.

Benimde çok fazla gelişen yumurtalarım nasıl olduysa yok olmuş bugün gittiğimde sadece sağda 17mm var dedi doktorum ve hayırlısıyla çarşamba günü aşılamam olacak. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Cumartesi regl oldum arkadaşlar. Letrozal kullandığım için olurmuş. 1 tane yumurtam var büyüyen 11,5 olmuş. İğne vei ilaca devam sonra aşılama olacağım inşallah. İlaçların Yan etkilerini çok fazla yaşıyorum. Çok sıkıldım bundan 😣😣

Merhaba arkadaşlar. Bilenleriniz vardır aşılama tedavisindeyim. İlk aşılamam tutmadı her şey çok güzel ilerledi 2 yumurtam büyüdü fakat olmadı. Bir ay ara verdik sonra tekrar şubat ayında iğnelere başladım ikinci için. Kullandım ve çok güzel 2 tane büyüdü. Çatlatma iğnesini vuramadan kendiliğinden çatladı ve aşılama iptal edildi. Evde kendiniz deneyin dedi doktor ve gene olmadı. Regl olunca gittim tekrar iğnelere başladım. 10 gündür Gonal f kullanıyorum Fakat yumurta büyümüyor. 6,5 mm de kaldı. İlk 5 gün 50 ml kullandım büyümeyince 75 mm çıkardı doktor bugün gittim 6,5 mm olmuş hiç böyle olmuyordu neden acaba? Başına gelen oldu mu bu durum. 75 mm devam pazartesi tekrar kontrole gideceğim

Merhaba umarım güzel sonuçlanır. Benim de doktorum 9 gün önce başlattı 225 dozdan ama bugün ultrasona baktığımızda 1 yumurta olgunlaşmış. Zaten normalde de 1 yumurta olgunlaşmıyor mu her ay bu iğneler ne işe yarıyor çok merak ediyorum

Merhaba. Ben aşılamamı oldum. 9. Günündeyim test için bekliyorum. Dozunuzu yüksek başlatmış neden ki. Aşılama olunacağı zaman 1 ya da 2 yumurta gelişmesini istiyorlar zaten. Çok yumurta gelişirse çoğul gebelik riski var diye. Hakkınızda hayırlısı olsun 😇

Back
X