Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim gecikmisti 2 gün dün kontrole gitmiştim 19mm demişti şimdi adet oldum ya acaba azalmismidir yaa kafama bu çok takılıyor ne kadar olması lazım
Onu bilmiyorum incelmiş kalın diyo geçen ay gittim hayır kalın bu adet değil dedi birkaç güne sökmezsen gel dedi sökmedim ara ara kan geldi bu kez incelmiş bu adet dedi

Onu bilmiyorum incelmiş kalın diyo geçen ay gittim hayır kalın bu adet değil dedi birkaç güne sökmezsen gel dedi sökmedim ara ara kan geldi bu kez incelmiş bu adet dedi
Teşekkür ederim yarın gideyim bakayım ne diyecek korkum şu ki eğer normalinden kalın derse kazıma işlemi falan yapılacak diye korkuyorum

Ben de 5 şubatta aşılama yaptırdım yazdıklarınızı büyük merak ve heyecanla takip ediyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

@korfezida canm senin nasıl gidiyo ben bugün kaset test yaptım iğnenin etkisi geçmiş artık çift çizgi çıkarsa yuppi 😂
İki gündür başağrısından dolayı full yatıştayım. İğnenin etkisinin geçtiğini nasıl anladın ve ne oluyor etkisi geçince? Ben pek acemiyim sanırım 😅

Ben de 5 şubatta aşılama yaptırdım yazdıklarınızı büyük merak ve heyecanla takip ediyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Beraber aşılama olmuşuz benimki de 5 Şubat 🍀 bir kaç kişi beraber olduk bakalım hayırlısı

Ya kızlar benim sulu akıntım oluyor bu progestan yüzünden sizde de oluyor
Hayır ama sık idrara çıkıyorum ben de
Bir de akşam üzeri başım döndü yatakta, garip bir hisyi daha önce hiç yaşamamıştım.başağrısından olabilir ama.
hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back