Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaptırdım. Ertesi gün vajinal yoldan progesteron kullanmaya başladım günde iki kez ilacı bugün kremsi bir akıntı oldu ilacı ilk kullandığım anlarda akıntı oluyordu ama bugün baya sonra böyle birşey oldu bu ilacı kullanıp böyle bir şey yaşayan var mı ?

çok sevindim sizin adınıza,bende beklemedeyim aşılama sonrası 6.günüm.12 mart test günü inşallah zaman çabuk geçer ....
Çok teşekkür ederim 🙏 seninde hayırlı olsun tedavin güzel sonuçlar alırsın umarım.bilirim o geçmeyen günleri ama bir işle meşgul olunca çabucak geçiyor çok düsünmemeye çalış

benimde 3 martta aşılamam yapıldı kızlar mikroçipli aşılama yapıldı bana eşimin değerlerinde sıkıntı olduğu için olmuyordu bizim biraz degerler yükselince yaptırdık test günüm 18 mart inşallah tutmuştur aşırı bel ağrım var nedendir bilmem

Hayır bak sakın öyle düşünme benden de gelmişti doktorumun asistanına sordum iyi bişey bu dedi gelmesini bekleriz dedi bu akşam benden yine geldi leke sakın moralini bozma olumlu düşün seninde pozitif olacaktır inşallah 🤲🏻🥰
Aşılmanın ilk gününden itibaren neler yaşadıniz biraz detayli anlatabilirmisiniz 🙂 sağlıkla kucağinıza alın inşallah miniginizi 💕

Back