- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Hadi inş gelsin pozitif lerPerşembe gitmeyeceğim canm inş regl olmazsam diğer hafta pazartesi giderim pozitifi görürsem takip yapıyorlar hafta sonu uğraşmak istemiyorm hastaneyle
Bnmde akıntım çok ama progesteron kullanmama gerek yok dedi ya akıntı ile damarlı kan lekesi gördümYa kızlar benim sulu akıntım oluyor bu progestan yüzünden sizde de oluyor
Testte tek çizgi çıktı çünküİki gündür başağrısından dolayı full yatıştayım. İğnenin etkisinin geçtiğini nasıl anladın ve ne oluyor etkisi geçince? Ben pek acemiyim sanırım
Canım benim hiç akıntım yokBnmde akıntım çok ama progesteron kullanmama gerek yok dedi ya akıntı ile damarlı kan lekesi gördüm
Bn niye böylryim ya belim kopuyoCanım benim hiç akıntım yokprogesteron fitil de kullanıyorum ama yok, ağrım filan da kalmadı sadece çok ayakta kalırsam ağrıyor onun dışında yok hiç ağrı filan
Ay inşallah erken belirtidirBn niye böylryim ya belim kopuyo
Benimde fazla ayakta durunca kasıklarım ağrıyor neden olabilir sizceCanım benim hiç akıntım yokprogesteron fitil de kullanıyorum ama yok, ağrım filan da kalmadı sadece çok ayakta kalırsam ağrıyor onun dışında yok hiç ağrı filan
Vallabu sorunun cevabını 10 gün sonra öğreneceğizBenimde fazla ayakta durunca kasıklarım ağrıyor neden olabilir sizce
Yarına kadar adet olmazsam kan verecem bakalım yarın 15. Gün ama adet olacakmışım gibi hiç umutlu değilimVar mı pozitif sonuç yaşayan
Benimde 10günüm kaldı. İnşallah hepimizin pozitif çıkar allahın izniyle. Bol bol Meryem suresini okuyun kızlarVallabu sorunun cevabını 10 gün sonra öğreneceğiz
Nasılsınız , bende 1 şubatta aşılama olmuştum yarına kadar adet olmazsam kan verecem sizde durumlar nasılMerhaba kızlar ben de Şubat aşılama olanlardanım.Şubat ayına aşılama ile girdim1 Şubat Pazartesi günü aşılama yapıldı.Bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz Biraz ümitsizim ama hayırlısı inşallah
Merhaba bende 5 şubatta aşılama oldum Çarşamba günü kan testi yaptıracağım erken gebelik testini 5. Günü yapmıştım silik çiZgi çıkmıştı dün yaptım tekrar tek çizgi çıktı inşallah kan testinde güzel sonuç alırım sabırsızlıkla bekliyorum sizde yaptırdığınızda haber verirseniz sevinirimNasılsınız , bende 1 şubatta aşılama olmuştum yarına kadar adet olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl
Hayırlısı olsun canım.çarşamba erken değil mi kan testi için?Merhaba bende 5 şubatta aşılama oldum Çarşamba günü kan testi yaptıracağım erken gebelik testini 5. Günü yapmıştım silik çiZgi çıkmıştı dün yaptım tekrar tek çizgi çıktı inşallah kan testinde güzel sonuç alırım sabırsızlıkla bekliyorum sizde yaptırdığınızda haber verirseniz sevinirim
Hadi hayırlısı.inşallah olumlu haberlerini duyarızNasılsınız , bende 1 şubatta aşılama olmuştum yarına kadar adet olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl
Ben idrar testi yaptım gebe gözüküyorum şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye inşallah hepimiz hayırlı haberler veririzMerhaba bende 5 şubatta aşılama oldum Çarşamba günü kan testi yaptıracağım erken gebelik testini 5. Günü yapmıştım silik çiZgi çıkmıştı dün yaptım tekrar tek çizgi çıktı inşallah kan testinde güzel sonuç alırım sabırsızlıkla bekliyorum sizde yaptırdığınızda haber verirseniz sevinirim
İdrar testi yaptım gebe gözükyorum şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye inşallah hepimiz hayırlı haberler veririzHadi hayırlısı.inşallah olumlu haberlerini duyarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?