Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende adeti bekliyorum menopur ile asilama yapalim dedi doktorum, bu igne ile kac mm oldu aceba, insallah tutar

Merhabalar bende adeti bekliyorum menopur ile asilama yapalim dedi doktorum, bu igne ile kac mm oldu aceba, insallah tutar
Kaç mm olduğunu hiç sormadım doktora o da söylemedi. Uslu bir hastayım ne derse yapıyorum pek soru sormuyorum.kendimi ellerine teslim ettim.

Hayırlısı olsun 4 gün geçmiş bile..bekleyiş çok stresli oluyor bende..inşallah tutar bebişler

Hayırlısı olsun 4 gün geçmiş bile..bekleyiş çok stresli oluyor bende..inşallah tutar bebişler
Çok teşekkür ederim İnşallah hepimizin tutar ve hayırlı haberler paylaşırız inşallah Beklemek gercekten stresli ve hiç hissim de yok..Aslında umudum az ama dilerim hersey güzel olurDualarınızı eksik etmeyin lütfennn

Hiç bişey hissetmiyorum bişey sorucam yaa eşimin ileri hızı yoktu olmama olasılığı yüksek mi o takıldı hep aklima yavaş ileri %78hareketsiz %8di
Olacağı varsa her türlü oluyor stres yapmayın hiç...normal birleşmede hızlı ileriler 45 dk da buluyorsa yumurtayı yavaş ileriler 12 saate kadar sürebiliyormuş..E aşılamada yol baya kısaltıldığından yavaş ilerilerin de işi baya kolaylaşıyor

Hadi bakalım eşimin de spermleri kendi gibi sakinler

Merhaba canimm bende bugun oldumm ikincisni :) hayrlisi bakalim

Merhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
Merhaba inşaAllah olumlu olur sonuç.bende bu ay yaptırcam bizimde sebepsiz infertilite benim tahminini 9 unda olacak inşaAllah bi çok heycanlıyım bi sakinim gönlümüzdeki hayatımıza yansısın

Merhabalar bende 1 şubatta yaptırdım ilk aşılamamı sebepsiz infertilite diye geçiyor bizimkisi. 2,5 yıllık evliyim. 15 şubatı bekliyoruz test için. Doktor 8 saatte bi ağızdan alınan bir hap ve vajinadan alınan bir ilaç verdi gebelik oluşuncaya kadar kullanacakmışım gebelikten sonrada devam edersiniz dediler. Östrojen ve progesteron için bu ilaçlar. Ama bende kabızlık sorunu oluşmaya başladı onun içinde şurup içmeye başladım ayrıca folik asite devam ediyorum. Ara ara sancım oluyordu ama bugün şiddetli ağrım oldu bel karın mide kasık bacak gibi aradım yumurta çatladığı içindir dediler parol almamı istediler kabız olmamalısın dediler ağrın geçmezse hastaneye gel dediler ama şükür iyiyim. Korkuyorum ümitle ümitsizlik arasında bir yerdeyim rüyalarımda bebek görüyorum rüyamda sarılıyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin süreç zor ..

Ben de 1 Şubat aşılama oldum.Gercekten beklemek stres ,hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Rahat olmaya çalışmalıyız inşallah güzel sonuçlar alırız

Merhaba inşaAllah olumlu olur sonuç.bende bu ay yaptırcam bizimde sebepsiz infertilite benim tahminini 9 unda olacak inşaAllah bi çok heycanlıyım bi sakinim gönlümüzdeki hayatımıza yansısın
Aminnnn inşallah çok güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…