Düşük olmaması için Dr banada vereceğini söyledi bı ilaç ama ne olduğunu söylemedi sizinkide mi öyle acabaMerhabalar bende 1 şubatta yaptırdım ilk aşılamamı sebepsiz infertilite diye geçiyor bizimkisi. 2,5 yıllık evliyim. 15 şubatı bekliyoruz test için. Doktor 8 saatte bi ağızdan alınan bir hap ve vajinadan alınan bir ilaç verdi gebelik oluşuncaya kadar kullanacakmışım gebelikten sonrada devam edersiniz dediler. Östrojen ve progesteron için bu ilaçlar. Ama bende kabızlık sorunu oluşmaya başladı onun içinde şurup içmeye başladım ayrıca folik asite devam ediyorum. Ara ara sancım oluyordu ama bugün şiddetli ağrım oldu bel karın mide kasık bacak gibi aradım yumurta çatladığı içindir dediler parol almamı istediler kabız olmamalısın dediler ağrın geçmezse hastaneye gel dediler ama şükür iyiyim. Korkuyorum ümitle ümitsizlik arasında bir yerdeyim rüyalarımda bebek görüyorum rüyamda sarılıyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin süreç zor ..
Evet ilacın içeriğinde rahme tutunması için diye yazıyorDüşük olmaması için Dr banada vereceğini söyledi bı ilaç ama ne olduğunu söylemedi sizinkide mi öyle acaba
Allah hayırlara vesile etsin inşallah çok güzel sonuçlanırBugün 4 te aşılama yapılacak.iyice gerginim. Vücudum karnım şişti gibi iğnelerden sonra. Hayırlısıyla atlatalım inşallah
Hayırlı olsunAşılamam yapıldı arkadaşlar.çok kısa sürdü 5 dk falan.
Azıcık baskı oldu çok huyluyum onda bile mızırdandım ama acısı olmadı.
Eşim yanındaydı sağolsun doktor içeri aldı yanımda durdu aşılama boyunca.
Duphaston verdi doktor 10 gün boyunca sabah akşam kullanacağım.tutma oranı yüzde 25 dedi.çok düşük dedim. Tüp bebekte bile yüzde 47 dedi
Duphaston bende alerji yapıyor normalde.önceleri vermiyordu ama aşılama olunca hadi kullanayayım dedim etkili rahme tutunmasını sağlıyor bebeğin. Sıkıntı olursa onun yerine progestron kullanacağım.
İlaç bitince birkaç sonra bizi ara dediler.bu kadar.
Teşekkür ederim.Hayırlı olsunİnşallah hep beraber güzel sonuçlar alırız Nerede yaptırdınız
Ben ocak 23 te ilk asilamami yaptirdim. malesef bugun 13. gunde hasta oldum. pazartesi bida gidicem Dr a 2. asilama icin bu ay içinde olucam insaAllah bu sefer ki tutarMerhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
İnşallah bu sefer bebişlere kavuşuruzBen ocak 23 te ilk asilamami yaptirdim. malesef bugun 13. gunde hasta oldum. pazartesi bida gidicem Dr a 2. asilama icin bu ay içinde olucam insaAllah bu sefer ki tutaR
InsaAllah hep beraberW
İnşallah bu sefer bebişlere kavuşuruz
senle aynıymışız canım bende 2.5 yıllık evliyim ve sebepsiz interfilite. ilk aşılamamı eylül ayında yaptırdım olmadı. aslında direk tüp bebeğe geçmek istedim ama doktorum bi aşılama daha denemek istediğinden bu ay gene aşılama olacağım. hiç bir sebep yok ama gebelik olmadı bi türlü. ilk aşılamada 18.günde adet gördüm, bu verilen progesteron adeti biraz geciktiriyormuş. sizin ağızdan alınan hap hangisi ? aşılamadan sonra mı kullanmaya başladınız?Merhabalar bende 1 şubatta yaptırdım ilk aşılamamı sebepsiz infertilite diye geçiyor bizimkisi. 2,5 yıllık evliyim. 15 şubatı bekliyoruz test için. Doktor 8 saatte bi ağızdan alınan bir hap ve vajinadan alınan bir ilaç verdi gebelik oluşuncaya kadar kullanacakmışım gebelikten sonrada devam edersiniz dediler. Östrojen ve progesteron için bu ilaçlar. Ama bende kabızlık sorunu oluşmaya başladı onun içinde şurup içmeye başladım ayrıca folik asite devam ediyorum. Ara ara sancım oluyordu ama bugün şiddetli ağrım oldu bel karın mide kasık bacak gibi aradım yumurta çatladığı içindir dediler parol almamı istediler kabız olmamalısın dediler ağrın geçmezse hastaneye gel dediler ama şükür iyiyim. Korkuyorum ümitle ümitsizlik arasında bir yerdeyim rüyalarımda bebek görüyorum rüyamda sarılıyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin süreç zor ..
MerhabaMerhaba bende bende 5 şubatta 2. Aşılamamı yaptırdım ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı 2 günde olsa hamileyim duygusu çık güzeldi. Doktor banada progestan yazdı ama geceleri bi üşüme ve bel ve bacak ağrısı oluyor progestandan dolayı mı bilemedim sizin var mı hissettiğiniz bi değişiklik ilacı kullanırken
O ilacında amacı aynı zaten iyi bari içim rahatladı acaba bende mi bi sıkıntı var diyordum. Ay inş sağlıklı bir gebelik yaşarız bu ay pozitifi görürüzMerhaba
Aynı gün aşılama yaptırmışız. Hayırlısı olsun.
ben duphaston kullanıyorum.geceleri üşüme ve şişkinliğim var. Ama Progestan kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilir.
İnşallah canım. 20-21 Şubat bat bende ama bu ilaçlar regliyi geciktiriyormuş.en iyisi 14. Gün kan testi yaptırmak.O ilacında amacı aynı zaten iyi bari içim rahatladı acaba bende mi bi sıkıntı var diyordum. Ay inş sağlıklı bir gebelik yaşarız bu ay pozitifi görürüz
İlacın adı estrofem bu ağızdan alınan bide rahimden konulan var oda litofer miydi neydi aşılamanın olduğu günden beri ikisiniside kullanıyorum benim doktor da yavaş yavaş gitme taraftarı ilk başta iki kez yumurta takibi yaparak denedik öyle olmayınca aşılamaya geçtik bu tutmazsa da tüp bebek yaptracağım artık inşallah gerek kaşmaz hiç birimize ama göğüslerim ağrımaya başladı benim adet belirtimdir kendileri umudum biraz tükenmeye başladı bu seferde vücut ısım çok arttı acaba ilaçlar mı yapıyo kisenle aynıymışız canım bende 2.5 yıllık evliyim ve sebepsiz interfilite. ilk aşılamamı eylül ayında yaptırdım olmadı. aslında direk tüp bebeğe geçmek istedim ama doktorum bi aşılama daha denemek istediğinden bu ay gene aşılama olacağım. hiç bir sebep yok ama gebelik olmadı bi türlü. ilk aşılamada 18.günde adet gördüm, bu verilen progesteron adeti biraz geciktiriyormuş. sizin ağızdan alınan hap hangisi ? aşılamadan sonra mı kullanmaya başladınız?
Merhabalar bende de aynı durum olunca hemşireyi aradım kabuz olup olmadığımı sordu sonra farkettim ki alılamadan beri lavobaya çıkmıyordum. Kabızlık şurubu içmemi önerdi ve düzeldim kabız olmamamız gerekiyomuş bizimde tutmazsa bizde biraz ara veririz ama 2021 bitmeden tüp bebek yaptırırız diyoruz yinedeMerhaba arkadaşlar, bekleyiş nasıl gidiyor?
ben umutsuzum. Eşimle dün konuştuk bu aşılama da olmazsa biraz oluruna bırakacağız, doktora gitmeyi keseceğiz.korunmadan yine devam ederiz hayatımıza olursa olur olmazsa olmaz dedik.çünkü artık bebek meselesi çıkmaza giriyor gibi.
Kilo alıyorum sinirlerim bozuluyor her ay psikolojik gerilimi ikimiz de kaldıramıyoruz.
Bunun dışında sürekli şişlin hissediyorum kendimi bugün 2. Gün yediklerimi sindiremiyorum sanki. Hareketim kısıtlı gibi ama psikolojik olabilir.sağolsun eşim evi benim işin temizledi ağır iş yapmayayım haftaiçi diye.
Bir haftada 800gr almışım.stresten sürekli yiyorum. Diyet yaptığım halde böyleyim.sıkıldım bu döngüden.bu ay olursa olur olmazsa artık bebek planlarını rafa kaldıracağım.
umarım sizlerden güzel haber gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?