- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Sen git onlar rahim duvarından anlarMerhabalar arkadaşlar bende yarın kontrole gidecek regl 2 gün olarak aşılama sürecin içene girmiş bulunmaktayım size soracağım şu bugün lekeli şekilde gelen regl ilk gün sayılıyor mu eğer sayilmiyorsa pazaresi gününe kalacak
Adetim gecikmisti 2 gün dün kontrole gitmiştim 19mm demişti şimdi adet oldum ya acaba azalmismidir yaa kafama bu çok takılıyor ne kadar olması lazımSen git onlar rahim duvarından anlar
Onu bilmiyorum incelmiş kalın diyo geçen ay gittim hayır kalın bu adet değil dedi birkaç güne sökmezsen gel dedi sökmedim ara ara kan geldi bu kez incelmiş bu adet dediAdetim gecikmisti 2 gün dün kontrole gitmiştim 19mm demişti şimdi adet oldum ya acaba azalmismidir yaa kafama bu çok takılıyor ne kadar olması lazım
Teşekkür ederim yarın gideyim bakayım ne diyecek korkum şu ki eğer normalinden kalın derse kazıma işlemi falan yapılacak diye korkuyorumOnu bilmiyorum incelmiş kalın diyo geçen ay gittim hayır kalın bu adet değil dedi birkaç güne sökmezsen gel dedi sökmedim ara ara kan geldi bu kez incelmiş bu adet dedi
Yok ama bana aşılamayı erteleyip duphaston yazdı onunla baya güzel söktü adetim aşılama süreci başladıTeşekkür ederim yarın gideyim bakayım ne diyecek korkum şu ki eğer normalinden kalın derse kazıma işlemi falan yapılacak diye korkuyorum
Anladım geçmiş olsunYok ama bana aşılamayı erteleyip duphaston yazdı onunla baya güzel söktü adetim aşılama süreci başladı
Bacak ağrım devam ediyor hala benim senin kaç gün oldu aşılama olalı canmGece üşüme değilde bel bacak karın ağrısı başta epey oldu şimdi hiç ağrım yok
Ya kaçıncı gün ün şuan@korfezida canm senin nasıl gidiyo ben bugün kaset test yaptım iğnenin etkisi geçmiş artık çift çizgi çıkarsa yuppi
Ya kaçıncı gün ün şuan
Haftaya perşembe test günü inş tutar cnm8. Gün canm
Bacak ağrım devam ediyor hala benim senin kaç gün oldu aşılama olalı
12. Gündeyim canım pazartesi adet olmazsam kan verecem senin kaç gün olduBacak ağrım devam ediyor hala benim senin kaç gün oldu aşılama olalı canm
Perşembe gitmeyeceğim canm inş regl olmazsam diğer hafta pazartesi giderim pozitifi görürsem takip yapıyorlar hafta sonu uğraşmak istemiyorm hastaneyleHaftaya perşembe test günü inş tutar cnm
Test yaptın mı canm çıkar büyük ihtimal. Benim 8. Gün daha12. Gündeyim canım pazartesi adet olmazsam kan verecem senin kaç gün oldu
Kendimi tutuyorum pazartesi direk kan vermeye gidecemTest yaptın mı canm çıkar büyük ihtimal. Benim 8. Gün daha
İki gündür başağrısından dolayı full yatıştayım. İğnenin etkisinin geçtiğini nasıl anladın ve ne oluyor etkisi geçince? Ben pek acemiyim sanırım@korfezida canm senin nasıl gidiyo ben bugün kaset test yaptım iğnenin etkisi geçmiş artık çift çizgi çıkarsa yuppi
Beraber aşılama olmuşuz benimki de 5 ŞubatBen de 5 şubatta aşılama yaptırdım yazdıklarınızı büyük merak ve heyecanla takip ediyorum.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Hayır ama sık idrara çıkıyorum ben deYa kızlar benim sulu akıntım oluyor bu progestan yüzünden sizde de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?