Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
Rabbim hayırlısıyla saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah amin ben yaptırdım 3 kere tutmadı ama kısmet nasip işi tutan arkadaşlarım var hatta doğuracak bu ay rabbim daha fazla bekletmesin

Merhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
Hayırlı olsun inşallah sonucu güzel olur.hangi ilaçları kullandın büyütmek için, özelde mi devlette mi yaptırıyorsun

Ben ocak ta olucaktım ama hala adet olmadım şubata girdık adet olursam aşılamam var

Hayırlı olsun inşallah sonucu güzel olur.hangi ilaçları kullandın büyütmek için, özelde mi devlette mi yaptırıyorsun
Teşekkür ederim. Büyütmek için menopour 75 kullandım 7 gün iki doz ilaç bir su şeklinde.doktorumun özel muayenehanesinde tedavi görüyorum.bu gece ovitrelle çatlatma iğnesi vuracağım kendime. Daha önce klomenle denedik olmadı.bu sefer aşılama olacak inşallah.çok heyecanlıyım.

Hayırlısı olsun inşallah.senin kaçıncı aşılama ve hangi ilaçları kullandın.
bende bu ay aşılama olacagım ama nasıl bi yol izleniyor 5 gün klomen kullandım sonra kestiler 3 gune bi hastaneye çagırıp ultrasyona alıyorlar

Hadi hayırlısı. Ben de 2 ay önce rahim filmi çektirdim.sonra klomen sonra iğne tedavisi bu ay işte.aşılama için iğne menopour aldım.
bende kasımda rahim filmi çektirdim aralıkta histeroskopiye girdim ocak ayında düşük yaptım tam aşılama tedavısıne başlamıştık kendiliginden oldu ama düşük yapınca tekrar kaldıgım yerden devam etmek istedim klomenden sonra ignemi vurulacagım bu ay aşılama yaparlarmı?

bende bu ay aşılama olacagım ama nasıl bi yol izleniyor 5 gün klomen kullandım sonra kestiler 3 gune bi hastaneye çagırıp ultrasyona alıyorlar
Ben hep adetimin ilk günü doktorun muayenehanesini aradım.2. Ya da 3. Güne randevu verip çağırıyorlar.ultrasonla kontrol edip klomen veriyorlardı.4 aydır böyle devam etti.bu sefer doktor iğne kullaıcaz dedi.ilkini orada yaptılar diğer 4 tanesini ben evde yaptım. Sonra kontrole gittim.2 gün daha iğne yap dediler ve bir gün sonrasına yani bugüne randevu verdiler.bugün gittiğimde yumurtalara baktı.2 tane olmuş dedi.bana evde çatlatma iğnesini gece 4 te yap dedi.sonra eşimin spermleri için laboratuarla konuştuk.cuma günü aşılamadan 2 saat önce sperm vericek.ben de ilk defa oluyorum .

Bana doktor klomen kullandırırken başka bir hap vermedi.ilaç bitince 3 gün sonra çatlatma iğnesi oluyordu.sonra ilişki günlerini söylüyordu.aşılama için klomen değil yumurtaları geliştirmek için menopour kullandım.her gün göbekten kendim yaptım.
Yani doktorum bana klomenle aşılama yapmadı hiç.bilemiyorum başka doktorlar yapıyorlar mı..

Merhaba bende dün son yumurta takibindeydim 18 mm olmuş çok iyi Cuma günü aşılama yapalım dedi ovıtrelle çatlatma iğnesi verdi dün gece 12 de göbekten yaptım benimde Cuma günü hayırlısıyla aşılamam olucak inşallah güzel sonuçlar alırız

Ben ocak ta olucaktım ama hala adet olmadım şubata girdık adet olursam aşılamam v
İlaçları aldınız mı hangi ilaçları yazdı Dr
Kaç ml oldu yumurtalar kactane oldu
Ya fiyatlari çok pahalı bu iğnelerin

Aynı gün olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…