Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Evet bende amh düşük o nedenle havız yontemi uygulandı. Adet olur olmaz kullanmaya basladım ilk toplamada 2 yumurta toplandı ikinci toplamada ise 5 yumurta toplandı. Arı sütü ve incire baglıyırum bu gelişmeyi
Benim de amh düşük onumuzdeki ay adetle basliycaz tedaviye ari sutu bal polen karisimina basliycam alir almaz . Insallah bana da,fayda eder .benim amh 0.63 yasim 24

Devlette bedava 7bin daha neler aslında gitmicen öyle yerlere talep olmayınca fiyatta düşecek ama napalim bi umut

Rabbim hayırlısıyla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin canim 2 kimyasal gebelik geçirdiğim için ben biraz tedirginim inşallah hepimiz pozitif haberiyle genişlerimizi kucağınıza aliriz
inşallah canım

ben kullandım canım.arifoglu kullandım.

Merhabalar, bu arı sütü polen acaba yumurta kalitesini mi arttırıyor yoksa yumurta sayısını mı? Çünkü doktoruma opudan once yumurta kalitesini arttıracak birsey tavsiye edebilir misiniz diye sordığumda, yumurta kalitesi doğuştan gelen birşeydir artmaz demişti..

Arkadaşlar Merhaba;
ben tüp bebek tedavisi başladığından beri günlük tutmaya başladım. Hangi ilaçları kullandıysam ne zaman kontrole gittiysem opuyu ne zaman yaptırdıysam ne zaman en son regl olduysam hepsini yazıyorum.. Şimdide regl olacağım onun belirtileri başladı...Onları bile not almaya başladım.... Bence bir deftere günlük tutmak çok faydalı oluyor tavsiye ederim... İnşallah hamile kalırsam da gebelik günlüğü tutacağım

merhaba, kalite değil sayı artmaz arkadasım.ama ben onada pek inanmıyorum.kaliteye gelince yediğimiz seyler kaliteyi belirleyen sey. oyle olmasa doktorlar onca vıtamını neden versin ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…