- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
ben kullandım canım.arifoglu kullandım.Merhaba,arkadaslar aranizda ari sutu bal polen kullananlar hangi markayo kullandiniz acaba ?
Tesekkur ederim cevabin icin peki bi faydasini gordun muben kullandım canım.arifoglu kullandım.
bahceci fulya inşallah daha öncekileri başka merkezde yapmıştım siz nerde tedavidesinizhayırlısı olsun inşallah.bnmde 4.arkadaşım.nerede tedavidesiniz?Allah yardımcımız olsun...
Evet bende amh düşük o nedenle havız yontemi uygulandı. Adet olur olmaz kullanmaya basladım ilk toplamada 2 yumurta toplandı ikinci toplamada ise 5 yumurta toplandı. Arı sütü ve incire baglıyırum bu gelişmeyiTesekkur ederim cevabin icin peki bi faydasini gordun mu
Benim de amh düşük onumuzdeki ay adetle basliycaz tedaviye ari sutu bal polen karisimina basliycam alir almaz . Insallah bana da,fayda eder .benim amh 0.63 yasim 24Evet bende amh düşük o nedenle havız yontemi uygulandı. Adet olur olmaz kullanmaya basladım ilk toplamada 2 yumurta toplandı ikinci toplamada ise 5 yumurta toplandı. Arı sütü ve incire baglıyırum bu gelişmeyi
Evetsgk 3 deneme hakki veriyor ya acaba her deneme icin ayri mi ucret odeniyor diye sormustum
Devlette bedava 7bin daha neler aslında gitmicen öyle yerlere talep olmayınca fiyatta düşecek ama napalim bi umutMerhaba kızlar 3 tane tup bebek düşüğüm var şimdi histeroskopi yapılacak bana da istanbul da önerebileceğiniz bir doktor varmı fiyat olarak benim doktorum 7 bin çekti ve kesinlikle durumumuz yok yeni yaptıranlar kaça yaptırdı ve memnun kaldinizmi acaba çok ihtiyacım var gerçekten bilgilerinize teşekkürler
Şimdiden her gün üç-4 incir yemeyede baslayın benceBenim de amh düşük onumuzdeki ay adetle basliycaz tedaviye ari sutu bal polen karisimina basliycam alir almaz . Insallah bana da,fayda eder .benim amh 0.63 yasim 24
izmirde irenbe tüp bebek merkezinde canım.bahceci fulya inşallah daha öncekileri başka merkezde yapmıştım siz nerde tedavidesiniz
Ona basladim da prolaktinim yuksek cikmisti bu ay 34 tu . Cok fszla yememeye dikkat ediyorumŞimdiden her gün üç-4 incir yemeyede baslayın bence
Evet aylik igne oldum.3.cu ignemi yaptim.merhaba bende aynı çikolata kistinden geçici menapozdayım aylık iğne mi oldunuz
Rabbim hayırlısıyla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin canimizmirde irenbe tüp bebek merkezinde canım.
inşallah canımRabbim hayırlısıyla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin canim2 kimyasal gebelik geçirdiğim için ben biraz tedirginim inşallah hepimiz pozitif haberiyle genişlerimizi kucağınıza aliriz
ben kullandım canım.arifoglu kullandım.
hangi hastane ve ildesinizben özelde yaptırdım cnm yaklaşık 15 bin civarı tuttu
benim de haftaya 3.iğne bakalım şubatta inşallah başlıcak tedavi adet olmadanEvet aylik igne oldum.3.cu ignemi yaptim.
istanbulda doktorum hastanede değil kendi yeri var ama acıbadem ve amerikan hastaneleriyle anlaşması var şu an donmuşlar acıbademde orda transfer olucamhangi hastane ve ildesiniz
Ben de ocak sonu baslayacagim transfer hazirligina.sizinde mi cikolata kistiniz var ?benim de haftaya 3.iğne bakalım şubatta inşallah başlıcak tedavi adet olmadan
merhaba, kalite değil sayı artmaz arkadasım.ama ben onada pek inanmıyorum.kaliteye gelince yediğimiz seyler kaliteyi belirleyen sey. oyle olmasa doktorlar onca vıtamını neden versin ki..Merhabalar, bu arı sütü polen acaba yumurta kalitesini mi arttırıyor yoksa yumurta sayısını mı? Çünkü doktoruma opudan once yumurta kalitesini arttıracak birsey tavsiye edebilir misiniz diye sordığumda, yumurta kalitesi doğuştan gelen birşeydir artmaz demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?