- 25 Mayıs 2018
- 258
- 190
- 53
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
Evet canım bir aylık menopoz galiba çünkü daha iğne olmcyğm yüksk ihtimalgeçici menapozdamısın şimdiden hayırlı olsun
iğne bende oluyorum cnm bu hafta son iğneyi olcam iğneden ne kadar sonra transfer olunuyor acabaEvet canım bir aylık menopoz galiba çünkü daha iğne olmcyğm yüksk ihtimal
Kaç iğne oldnz birde transfer tarihi belli miiğne bende oluyorum cnm bu hafta son iğneyi olcam iğneden ne kadar sonra transfer olunuyor acaba
benim 3. iğne olcak haftaya doktora gidicem transfer sürecine başlancak da tarihi bilmiyorumKaç iğne oldnz birde transfer tarihi belli mi
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimizebenim 3. iğne olcak haftaya doktora gidicem transfer sürecine başlancak da tarihi bilmiyorum
Ne kadar sonra bilmyrm hesabını ama şöyle söyliyim ocak 17 lucrin yapıldı 7 şubatta doktorla görüşcm herhalde hap verir 26 şubatta transfer belki yardmcı olur buiğne bende oluyorum cnm bu hafta son iğneyi olcam iğneden ne kadar sonra transfer olunuyor acaba
Lucrin ne için kullanıyorsun hayırlı olsun şubatta Bnmki de transfer başladım yine ilaçlaraHayr canm opuyu ekimde olmştm şimdi transfer sürecndym
anladım cnm çok saol bende 25inde lucrin olcam o zmn martın ilk haftası transfer olur aksilik olmazsa inşallah önce senden güzel haberler alalımNe kadar sonra bilmyrm hesabını ama şöyle söyliyim ocak 17 lucrin yapıldı 7 şubatta doktorla görüşcm herhalde hap verir 26 şubatta transfer belki yardmcı olur bu
Şubatta adet olmamak içinLucrin ne için kullanıyorsun hayırlı olsun şubatta Bnmki de transfer başladım yine ilaçlara
İnşallahhh...anladım cnm çok saol bende 25inde lucrin olcam o zmn martın ilk haftası transfer olur aksilik olmazsa inşallah önce senden güzel haberler alalım
Çok nadir o canım çünkü transferde amaçlanan adet olmamak bunun için ilaç kullanılıyor doğal döngü o yüzden her zaman olmuyor. Bnm de Bi sorunum yok aslında estrofem crinone rulid prednol her transferde kullandiriyo buna rağmen yoksa vücut embriyoyu mikrop sanıp atarmis dışarı biri onun için mesela o yüzden doktoruna güven. Bnm de 23 toplanmıştı masallah sana da hayırlısı olsunSelam kizlar, benim bu hafta opu oldu, 24 toplanip 17 dollendi. 5. Gune giden embriyolarim olursa dondurulup onumuzdeki aylarda transfer yapilacak. Ama anlamadigim transfer hangi durumlarda dogal dongude sadece progesteron kullanilarak yapiliyor, fikriniz var mı?
Çok nadir o canım çünkü transferde amaçlanan adet olmamak bunun için ilaç kullanılıyor doğal döngü o yüzden her zaman olmuyor. Bnm de Bi sorunum yok aslında estrofem crinone rulid prednol her transferde kullandiriyo buna rağmen yoksa vücut embriyoyu mikrop sanıp atarmis dışarı biri onun için mesela o yüzden doktoruna güven. Bnm de 23 toplanmıştı masallah sana da hayırlısı olsun
Devlete de gittim malesef kendi isteğimizle yapmıyorlar 2 aşılama daha yapalım diyorkarDevlette bedava 7bin daha neler aslında gitmicen öyle yerlere talep olmayınca fiyatta düşecek ama napalim bi umut
Nedeni bulunamadi cnm embriyolarim en iyi kalite 3 gende heterozigot var ama doktorlar onemsiz goruyorlar hepsinde igne de kullandim ama sonuc yok malesef devam etmiyor doktorum şimdi genetik yapalım diyor oda çok masraflı malesrfcnm düşüklerinin nedeni nedir pıhtılaşma mı
10 taneden 4 embriyo iyi bence benim 23 taneden 5 kaldı ama 5. Gün bnmkilerkızlar 4 tane yumurtam 3. günde donduruldu kullanılmak için 10 tane yumurta toplanmıştı 1. gün 7 tane döllenmişti şimdi 4 tanesi kalmış ve dondurmuşlar sizce iyimi bana az geldi moralim bozuldu şu an tam bilmiyorum süreci normalmi yoksa kötümü
benimkiler 3. günde dondurulmuş hemşireye bu iyi birşeymi dedim ama oda tam bir cvp vermiyoki10 taneden 4 embriyo iyi bence benim 23 taneden 5 kaldı ama 5. Gün bnmkiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?