Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

iğne bende oluyorum cnm bu hafta son iğneyi olcam iğneden ne kadar sonra transfer olunuyor acaba
Ne kadar sonra bilmyrm hesabını ama şöyle söyliyim ocak 17 lucrin yapıldı 7 şubatta doktorla görüşcm herhalde hap verir 26 şubatta transfer belki yardmcı olur bu

Ne kadar sonra bilmyrm hesabını ama şöyle söyliyim ocak 17 lucrin yapıldı 7 şubatta doktorla görüşcm herhalde hap verir 26 şubatta transfer belki yardmcı olur bu
anladım cnm çok saol bende 25inde lucrin olcam o zmn martın ilk haftası transfer olur aksilik olmazsa inşallah önce senden güzel haberler alalım

Selam kizlar, benim bu hafta opu oldu, 24 toplanip 17 dollendi. 5. Gune giden embriyolarim olursa dondurulup onumuzdeki aylarda transfer yapilacak. Ama anlamadigim transfer hangi durumlarda dogal dongude sadece progesteron kullanilarak yapiliyor, fikriniz var mı?

Çok nadir o canım çünkü transferde amaçlanan adet olmamak bunun için ilaç kullanılıyor doğal döngü o yüzden her zaman olmuyor. Bnm de Bi sorunum yok aslında estrofem crinone rulid prednol her transferde kullandiriyo buna rağmen yoksa vücut embriyoyu mikrop sanıp atarmis dışarı biri onun için mesela o yüzden doktoruna güven. Bnm de 23 toplanmıştı masallah sana da hayırlısı olsun

Teşekkürler canım. bakalım ilk denemem benim, yarın embriyoların durumunu haber verecekler. Hayırlısı olur inşallah hepimiz için de

Mrb arkadaşlar bende 4.denemedeyim 3 kez farklı merkezlerde taze transfer oldum ama tutmadı.İlkkez donduruldu şubatta transferim pko var bende ekimde histeroskopi de oldum umarım bu kez benimde tutar.11 yıldır mücadele ediyorum.İzmirde irenbe de ümit incebozun hastasıyım.İrenbe de tedavi olan varmı acaba?inşallah şubatta hepimizin tutar allahın izniyle...

Kızlar bağışıklık sistemi denilen şey bu ana testi mi .o pozitif olursa mi vücut onu kabul mu etmiyor

cnm düşüklerinin nedeni nedir pıhtılaşma mı
Nedeni bulunamadi cnm embriyolarim en iyi kalite 3 gende heterozigot var ama doktorlar onemsiz goruyorlar hepsinde igne de kullandim ama sonuc yok malesef devam etmiyor doktorum şimdi genetik yapalım diyor oda çok masraflı malesrf

kızlar 4 tane yumurtam 3. günde donduruldu kullanılmak için 10 tane yumurta toplanmıştı 1. gün 7 tane döllenmişti şimdi 4 tanesi kalmış ve dondurmuşlar sizce iyimi bana az geldi moralim bozuldu şu an tam bilmiyorum süreci normalmi yoksa kötümü

10 taneden 4 embriyo iyi bence benim 23 taneden 5 kaldı ama 5. Gün bnmkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…