Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Ek ücret hakkinda bsey demediler. Aynı ilçe içinde taşınacak zaten. Sorun olacagini düşünmüyorum. Düşükten ne kdr sonra regl olmustunuz acaba
düşük yaptığım zaman bir kısmıda içerde kaldığı için kürtajda olmuştum yaklaşık 1,5 ay sonra adet görmüştüm

Kac embriyonuz donduruldu ?benim doktorum da Umit hanim Ocak sonu tranafer hazirligina baslayacagiz ,bilgi aldiginzda beni de bilgilendirirseniz gebelik asisi ile ilgili sevinirim
Aaaa öyle mi?ümit hanım demekki.Umit hocada ilk denemeniz mi?6 tane 3.gun 4 tane 5.gun 2 tane 6.gun dondurulmuş embriyom var canım.Toplamda 12 tane.Ocak sonu başlayacaksanız şubatın ilk haftası gibi regl olcam bnde başlayacağım

Sizin cok iyi embriyolariniz sayi ve gun olarak.benim 4.denemem ,doktorum Kaan bey ile embriyo dondurduk kendisi ayrilinca transfer icin Umit hanima gectim.Aslinda bana sadece transfer yapacak

Sizin cok iyi embriyolariniz sayi ve gun olarak.benim 4.denemem ,doktorum Kaan bey ile embriyo dondurduk kendisi ayrilinca transfer icin Umit hanima gectim.Aslinda bana sadece transfer yapacak
Sizin probleminiz nedir?kaçıncı denemeniz ve embriyolarini ne durumda?trasnferiniz tam olarak ne zaman planlaniyo.

Sizin probleminiz nedir?kaçıncı denemeniz ve embriyolarini ne durumda?trasnferiniz tam olarak ne zaman planlaniyo.
Bizim sebesizdi ,ama son tedavide cikolata kisti cikti suan gecici menopozdayim.
4.tup bebek denemem 4ebriyo var 3.gun donduruldu.sanirim subat ortasi transfer olur.

Bizim sebesizdi ,ama son tedavide cikolata kisti cikti suan gecici menopozdayim.
4.tup bebek denemem 4ebriyo var 3.gun donduruldu.sanirim subat ortasi transfer olur.
Birlikte aynı vakitte transfer olacağız desene.benimde 4.denemem ne zaman geleceksiniz turkiyeye.subatin ilk haftası gibi regl olunca 2.gidecegim ilaçlarla hazırlığa baslayacagiz.tanismak görüşmek istersen illaki merkezde denk geliriz

Ocak sonu geliyorum ,kontrolum ozmn.Insallah denk gelirsek gorusuriz

Merhabalar bende 21inde başlıcam yumurta toplatmak için inşallah benim de 4. Transferim olcak 2 tane kimyasal gebelik geçirdim daha önceki transferlerimde çok üzücüydü inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

Merhaba arkadaslar;
Ben de ilk tup bebek tedavim. Aralik ayinda opu oldum. 3 tane iyi kalite 5. Gun embriyom 3 tanede orta kalite 6. Gun embriyom donduruldu. Simdi 2. Reglimi bekliyorum. Transfer icin doktora gidecegim. Eger hersey yolunda giderse subat ayinda transfer olurum gibi geliyor... Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah en kisa surede evlatlarimiza kavusmak dilegiyle

Amin canım benim. Öncelikli hayırlı uğurlu etsin rabbim benimde 6. Gün embiriyom var bir tane .ne demek oluyor acaba 5. Günden farkı nedir

hayırlısı olsun inşallah.bnmde 4.arkadaşım.nerede tedavidesiniz?Allah yardımcımız olsun...

inşallah kavusuruz bebişlerimize.nerede tedavi görüyosun canım.bende reglmi bekliyorum çok heyecanlıyım.

Merhaba kızlar benim de geçen ay aşılamam yapıldı sonuç negatif. şubat ayında ilk defa tüp bebek olacak. bu konuda hiç bilgim yok. doktorumun çalıştığı 3 hastane var acıbadem fulya, liv, fertijin. bunların laboratuvarı hangisi iyi sizce yaptıran oldu mu hiç?

Amin canım benim. Öncelikli hayırlı uğurlu etsin rabbim benimde 6. Gün embiriyom var bir tane .ne demek oluyor acaba 5. Günden farkı nedir

amınnn canım ınsallah.. walla bilmiyorumki benden 23 tane yumurta toplandı. 16 tanesı olgundu. 3 tanesi ancak grade 1 4ab kalitesinde 5. gün olgunlaştı. onları dondurdular. 6. güne kadar bekleyelım dedı embriyolog. ondanda 4 bc kalıtesınde 3 tane daha embrıyo oluştu... yanı eger olgunlaşmamıssa bekleyebildikleri güne kadar bekliyorlar bence... ben onu anlıyorum...

inşallah kavusuruz bebişlerimize.nerede tedavi görüyosun canım.bende reglmi bekliyorum çok heyecanlıyım.

amıııın inşallah ya... benim takvimime göre reglin başlamasına 4 gün kalmış görünüyor ama hiç bir belirti yok henüz sanırım opudan dolayı gecikme olabilir mi bilemiyorum... bende nedense heyecan yok ya.. normalde çok heyecanlıydım ama buara heyecan yok sadece ya tutmazsa dıye endişeleniyorum.. Rabbim tez zamanda herkese hayırlısıyla evlat nasip eder inşallah ben İstanbul medipol de Ayşe Hocaya gidiyorum. Sen nereye gidiyosun canım?

Anladığım daha geç olgunlaşıyor 6. Gune ondan bekliyorlar çok saol canım benim

Bende hala hasta olmadım neden anlamıyorum

Merhaba,arkadaslar aranizda ari sutu bal polen kullananlar hangi markayo kullandiniz acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…