Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Kesinle Canım ya bencede çok güzel bir umut onlar
Sende mi şubatta transfer olacaksın
Daha tedaviye baslamadik saddece alttan muayne oldum kan verdim dosya icin evraklari tahlilleri tpluyoruz bu ay obur ay ne olur bilemem .alttan bakinca sagda 2-3 solda 2-1 diye not almisti . Sanirim yumurtalarim

Daha tedaviye baslamadik saddece alttan muayne oldum kan verdim dosya icin evraklari tahlilleri tpluyoruz bu ay obur ay ne olur bilemem .alttan bakinca sagda 2-3 solda 2-1 diye not almisti . Sanirim yumurtalarim
Hadi bakalım canım hepimize hayırlı uğurlu etsin rabbim. 2020 hayırlı olsun bizlere..Çok istemek istemiyorum gerçi imtihan oluyor cunki insan çok istedikce güzel olur herşey umarım.

Hadi bakalım canım hepimize hayırlı uğurlu etsin rabbim. 2020 hayırlı olsun bizlere..Çok istemek istemiyorum gerçi imtihan oluyor cunki insan çok istedikce güzel olur herşey umarım.
Neyi cok istersek o imtihanimiz olurmus . Hep cok istemisizdir esimle bebek ozellikle ikiz istemistik hep. Belki diyorum ikiz cok istedigimiz icin Rabbim bizi tup bebege kadar zaman verdi

AY gerçekten hep farklı bişey çıkıyor ben de transferi için şubatta gideceğim yeni birşey çıkmasın diy umuyorum O kadar emek veriyoruz ki inşallah hepsi son bulur mutlu şekilde

AY gerçekten hep farklı bişey çıkıyor ben de transferi için şubatta gideceğim yeni birşey çıkmasın diy umuyorum O kadar emek veriyoruz ki inşallah hepsi son bulur mutlu şekilde
insallah cnm bende bu ay sonunda kontrole gidicem bakalim insallah bisey daha cikmadan transfer oluruz artik

mrb arkadaşlar izmirde irenbe de 4.denemem için tedavi gördüm.Embryolarım donduruldu şubatta transfer olacak nasipse.Gebelik aşısı uygulanacak bana yaptıran oldu mu?

Merhaba kızlar,
Ben kasim ayında transfer oldum. 2 adet embriyo yerleştirildi ve sonra pozitif sonuç aldm ancak kese muayene günü kese görülmedi. Degerlerim yeterince artmamis tabi yikildim. O iki hafta kendimi hamile sanıp ne mutlu olmuştum bilemezsiniz. Sonrası, ilaçla düşük yaptim. Değerim en son 11 di. Sifirlanmasini bekliyorum. Adet olunca dondurulmuşlarla deneyeceğim. Bu sırada merkezimi de değiştirme kararı aldım. Yeterince ilgi görmediğim merkezden embriyolarimi taşıyacağım. İnşallah bu süreçte hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. 1 yıllık evliyim ama erkek infertilitesi sorunu sebebiyle direkt tüp bebeğe yönlendirildim. Rabbim hakkimizda hayırlısını versin inşallah. En kısa zamanda adet olup hsg cektirecegim. Sonra ilaçsız tedavi olacakmisim. Yani transfere kadar hormon almayacağım. Natürel tedavi imiş. Bakalım beni neler bekliyor. .

Çok üzüldüm canım.kolay değil yıkılmak.buarada nerede tedavi gördünüz memnun kalmadiniz

mrb arkadaşlar izmirde irenbe de 4.denemem için tedavi gördüm.Embryolarım donduruldu şubatta transfer olacak nasipse.Gebelik aşısı uygulanacak bana yaptıran oldu mu?
Kac embriyonuz donduruldu ?benim doktorum da Umit hanim Ocak sonu tranafer hazirligina baslayacagiz ,bilgi aldiginzda beni de bilgilendirirseniz gebelik asisi ile ilgili sevinirim

çok geçmiş olsun bende 6 haftalık düşük yapmıştım çok yıkım oluo gerçekten kolay değil embryolar taşırken ek ücret ödeniyor mu acaba bende kararsızım da taşıma konusunda birde bozulma olur mu diye korkuorum

Ek ücret hakkinda bsey demediler. Aynı ilçe içinde taşınacak zaten. Sorun olacagini düşünmüyorum. Düşükten ne kdr sonra regl olmustunuz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…