- 6 Ekim 2018
- 655
- 582
- 53
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
Amin canım ya rabbim bizlerede nasip etsinAmin insalllahhhrabbim daha fazla bekletmesin insallah 2020 senesi bizim annelik tadini aldigimiz sene olsun
Tup bebek yapanlarin pozitif haberleri okuyunca cok mutlu oluyorum ya resmen icimde bi isik bi umut beliriyorAmin canım ya rabbim bizlerede nasip etsin
Kesinle Canım ya bencede çok güzel bir umut onlarTup bebek yapanlarin pozitif haberleri okuyunca cok mutlu oluyorum ya resmen icimde bi isik bi umut beliriyor
Daha tedaviye baslamadik saddece alttan muayne oldum kan verdim dosya icin evraklari tahlilleri tpluyoruz bu ay obur ay ne olur bilemem .alttan bakinca sagda 2-3 solda 2-1 diye not almisti . Sanirim yumurtalarimKesinle Canım ya bencede çok güzel bir umut onlar
Sende mi şubatta transfer olacaksın
Hadi bakalım canım hepimize hayırlı uğurlu etsin rabbim. 2020 hayırlı olsun bizlere..Çok istemek istemiyorum gerçi imtihan oluyor cunki insan çok istedikceDaha tedaviye baslamadik saddece alttan muayne oldum kan verdim dosya icin evraklari tahlilleri tpluyoruz bu ay obur ay ne olur bilemem .alttan bakinca sagda 2-3 solda 2-1 diye not almisti . Sanirim yumurtalarim
Neyi cok istersek o imtihanimiz olurmus . Hep cok istemisizdir esimle bebek ozellikle ikiz istemistik hep. Belki diyorum ikiz cok istedigimiz icin Rabbim bizi tup bebege kadar zaman verdiHadi bakalım canım hepimize hayırlı uğurlu etsin rabbim. 2020 hayırlı olsun bizlere..Çok istemek istemiyorum gerçi imtihan oluyor cunki insan çok istedikcegüzel olur herşey umarım.
AY gerçekten hep farklı bişey çıkıyor ben de transferi için şubatta gideceğim yeni birşey çıkmasın diy umuyorumtuplerin durumu hsgde belli oluor cnm demekki sorun yok off herkesin bi sebebi var gercekten olmadi mi olmuo benim de rahimde cok hafif cokunti varmis ameliyatta onu da duzelttim dedi doktor surekli bisey cikio hayirlisi bakalim senin ne zmm baslio cnm tedavi
insallah cnm bende bu ay sonunda kontrole gidicem bakalim insallah bisey daha cikmadan transfer oluruz artikAY gerçekten hep farklı bişey çıkıyor ben de transferi için şubatta gideceğim yeni birşey çıkmasın diy umuyorumO kadar emek veriyoruz ki inşallah hepsi son bulur mutlu şekilde
Yakın transfer olacağız inşallah güzel haberlerimizi vereliminsallah cnm bende bu ay sonunda kontrole gidicem bakalim insallah bisey daha cikmadan transfer oluruz artik
evet insallah ayni zamanlarda mutluluktan havalara ucariz cnmYakın transfer olacağız inşallah güzel haberlerimizi verelim❤
hiç yaptırmadım ne için yapılıo acabamrb arkadaşlar izmirde irenbe de 4.denemem için tedavi gördüm.Embryolarım donduruldu şubatta transfer olacak nasipse.Gebelik aşısı uygulanacak bana yaptıran oldu mu?
Çok üzüldüm canım.kolay değil yıkılmak.buarada nerede tedavi gördünüz memnun kalmadinizMerhaba kızlar,
Ben kasim ayında transfer oldum. 2 adet embriyo yerleştirildi ve sonra pozitif sonuç aldm ancak kese muayene günü kese görülmedi. Degerlerim yeterince artmamistabi yikildim. O iki hafta kendimi hamile sanıp ne mutlu olmuştum bilemezsiniz. Sonrası, ilaçla düşük yaptim. Değerim en son 11 di. Sifirlanmasini bekliyorum. Adet olunca dondurulmuşlarla deneyeceğim. Bu sırada merkezimi de değiştirme kararı aldım. Yeterince ilgi görmediğim merkezden embriyolarimi taşıyacağım. İnşallah bu süreçte hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. 1 yıllık evliyim ama erkek infertilitesi sorunu sebebiyle direkt tüp bebeğe yönlendirildim. Rabbim hakkimizda hayırlısını versin inşallah. En kısa zamanda adet olup hsg cektirecegim. Sonra ilaçsız tedavi olacakmisim. Yani transfere kadar hormon almayacağım. Natürel tedavi imiş. Bakalım beni neler bekliyor. .
Rahime trasnfer olur gibi yapiliyomus transferden bi kaç gun once.Bbegin tutunmasını artiriyomus doktorum öyle soyledi tam detayli bende bilmiyirum canimhiç yaptırmadım ne için yapılıo acaba
aa hiç duymamıştım araştırmak lazımRahime trasnfer olur gibi yapiliyomus transferden bi kaç gun once.Bbegin tutunmasını artiriyomus doktorum öyle soyledi tam detayli bende bilmiyirum canim
Kac embriyonuz donduruldu ?benim doktorum da Umit hanim Ocak sonu tranafer hazirligina baslayacagiz ,bilgi aldiginzda beni de bilgilendirirseniz gebelik asisi ile ilgili sevinirimmrb arkadaşlar izmirde irenbe de 4.denemem için tedavi gördüm.Embryolarım donduruldu şubatta transfer olacak nasipse.Gebelik aşısı uygulanacak bana yaptıran oldu mu?
İst florance nightingaleÇok üzüldüm canım.kolay değil yıkılmak.buarada nerede tedavi gördünüz memnun kalmadiniz
çok geçmiş olsun bende 6 haftalık düşük yapmıştım çok yıkım oluo gerçekten kolay değil embryolar taşırken ek ücret ödeniyor mu acaba bende kararsızım da taşıma konusunda birde bozulma olur mu diye korkuorumMerhaba kızlar,
Ben kasim ayında transfer oldum. 2 adet embriyo yerleştirildi ve sonra pozitif sonuç aldm ancak kese muayene günü kese görülmedi. Degerlerim yeterince artmamistabi yikildim. O iki hafta kendimi hamile sanıp ne mutlu olmuştum bilemezsiniz. Sonrası, ilaçla düşük yaptim. Değerim en son 11 di. Sifirlanmasini bekliyorum. Adet olunca dondurulmuşlarla deneyeceğim. Bu sırada merkezimi de değiştirme kararı aldım. Yeterince ilgi görmediğim merkezden embriyolarimi taşıyacağım. İnşallah bu süreçte hepimiz hayırlı sonuçlar alırız. 1 yıllık evliyim ama erkek infertilitesi sorunu sebebiyle direkt tüp bebeğe yönlendirildim. Rabbim hakkimizda hayırlısını versin inşallah. En kısa zamanda adet olup hsg cektirecegim. Sonra ilaçsız tedavi olacakmisim. Yani transfere kadar hormon almayacağım. Natürel tedavi imiş. Bakalım beni neler bekliyor. .
Ek ücret hakkinda bsey demediler. Aynı ilçe içinde taşınacak zaten. Sorun olacagini düşünmüyorum. Düşükten ne kdr sonra regl olmustunuz acabaçok geçmiş olsun bende 6 haftalık düşük yapmıştım çok yıkım oluo gerçekten kolay değil embryolar taşırken ek ücret ödeniyor mu acaba bende kararsızım da taşıma konusunda birde bozulma olur mu diye korkuorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?