• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

ilk deneme canım zaten aşılama uygun olmadıgını solediler doktorlar direk tüp bebek dediler.
Bende polikstik over var eşimdede sperm ileri hareketlilik 4 / 96 uygun olmayan :KK43: tüp bebekde basarı oranımız ne kadar bilmiyorum.
inşallah ilk denemede tutar da sıkıntı çekmezsin cnm benim 3.deneme olcak banada aşılama hiç önermediler aşılamada zaten şans çok düşükmüş zaman kaybı demişti bana doktorum polikistik over olduğun için yumurta sayın fazla çıkar inşallah kaliteli olur

inşallah ilk denemede tutar da sıkıntı çekmezsin cnm benim 3.deneme olcak banada aşılama hiç önermediler aşılamada zaten şans çok düşükmüş zaman kaybı demişti bana doktorum polikistik over olduğun için yumurta sayın fazla çıkar inşallah kaliteli olur
İnsallah canım suan inofolic combi kullanıorm 15 gündür. Etkısını alırım büyük ıhtimal. Ama eşimden dolayı biraz tedirgin oluyorum sperm ileri hareketliliği baya düşük.

İnsallah canım suan inofolic combi kullanıorm 15 gündür. Etkısını alırım büyük ıhtimal. Ama eşimden dolayı biraz tedirgin oluyorum sperm ileri hareketliliği baya düşük.
olumsuz düşünme hiç cnm olcağı varsa her türlü oluyor yeterki kısmetimizde olsun

Merhaba arkadaşlar biz de bu ay ilk tedavimize başlamayi düşünüyoruz.doktorla ctesi görüşüp netlestirecegiz. Hormon tahlillerimi yaptirdim,onlari götüreceğim prolaktinim 31 cıktı onun dışında tiroid hastasiyim ama ilaç kullandigim için suan normal duzeyde.
Bizim durumumuz erkek faktörlü. Surecleri takip edebilmemiz ve haberdar olabilmemiz icin cok guzel bir konu olmuş.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

merhaba hangi acıbadem hastanesi memnun kaldınız mı
merhaba altünizade acıbadem sadece transfer ve yumurta toplama yapıldı kontrolleri doktor kendi yerinde yapıo ama buna rağmen hastaneden memnun değilim çok ama donmuşlar orda sizin hangi acıbadem

merhaba altünizade acıbadem sadece transfer ve yumurta toplama yapıldı kontrolleri doktor kendi yerinde yapıo ama buna rağmen hastaneden memnun değilim çok ama donmuşlar orda sizin hangi acıbadem
bende aynı şekilde doktorumun fulya acıbadem, liv ve fertüjinle anlaşması var ama hangisinin laboratuvarı iyi onu bilmiyorum ilk denemem olacak

Back