- 26 Temmuz 2016
- 5.004
- 5.841
- 198
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
a evet prolaktin yüksekse olmaz. daha onceden kür mü yaptın?Ona basladim da prolaktinim yuksek cikmisti bu ay 34 tu . Cok fszla yememeye dikkat ediyorum
Bisey yapmadim aslinda clife diye bi macun vardi onu kullandim snairim onun etkisia evet prolaktin yüksekse olmaz. daha onceden kür mü yaptın?
anladım canım hakkımızda hayırlısı inşallah.istanbulda doktorum hastanede değil kendi yeri var ama acıbadem ve amerikan hastaneleriyle anlaşması var şu an donmuşlar acıbademde orda transfer olucam
amin canım inşallah ilk deneme mi olcakanladım canım hakkımızda hayırlısı inşallah.
ilk deneme canım zaten aşılama uygun olmadıgını solediler doktorlar direk tüp bebek dediler.amin canım inşallah ilk deneme mi olcak
inşallah ilk denemede tutar da sıkıntı çekmezsin cnm benim 3.deneme olcak banada aşılama hiç önermediler aşılamada zaten şans çok düşükmüş zaman kaybı demişti bana doktorum polikistik over olduğun için yumurta sayın fazla çıkar inşallah kaliteli olurilk deneme canım zaten aşılama uygun olmadıgını solediler doktorlar direk tüp bebek dediler.
Bende polikstik over var eşimdede sperm ileri hareketlilik 4 / 96 uygun olmayantüp bebekde basarı oranımız ne kadar bilmiyorum.
İnsallah canım suan inofolic combi kullanıorm 15 gündür. Etkısını alırım büyük ıhtimal. Ama eşimden dolayı biraz tedirgin oluyorum sperm ileri hareketliliği baya düşük.inşallah ilk denemede tutar da sıkıntı çekmezsin cnm benim 3.deneme olcak banada aşılama hiç önermediler aşılamada zaten şans çok düşükmüş zaman kaybı demişti bana doktorum polikistik over olduğun için yumurta sayın fazla çıkar inşallah kaliteli olur
olumsuz düşünme hiç cnm olcağı varsa her türlü oluyor yeterki kısmetimizde olsunİnsallah canım suan inofolic combi kullanıorm 15 gündür. Etkısını alırım büyük ıhtimal. Ama eşimden dolayı biraz tedirgin oluyorum sperm ileri hareketliliği baya düşük.
haklsıın canım hakkımızda hayırlısıolumsuz düşünme hiç cnm olcağı varsa her türlü oluyor yeterki kısmetimizde olsun
merhaba hangi acıbadem hastanesi memnun kaldınız mıistanbulda doktorum hastanede değil kendi yeri var ama acıbadem ve amerikan hastaneleriyle anlaşması var şu an donmuşlar acıbademde orda transfer olucam
merhaba altünizade acıbadem sadece transfer ve yumurta toplama yapıldı kontrolleri doktor kendi yerinde yapıo ama buna rağmen hastaneden memnun değilim çok ama donmuşlar orda sizin hangi acıbademmerhaba hangi acıbadem hastanesi memnun kaldınız mı
bende aynı şekilde doktorumun fulya acıbadem, liv ve fertüjinle anlaşması var ama hangisinin laboratuvarı iyi onu bilmiyorum ilk denemem olacakmerhaba altünizade acıbadem sadece transfer ve yumurta toplama yapıldı kontrolleri doktor kendi yerinde yapıo ama buna rağmen hastaneden memnun değilim çok ama donmuşlar orda sizin hangi acıbadem
laboratuvar olarak fikrim yok açıkcası inşallah ilk denemede tutarbende aynı şekilde doktorumun fulya acıbadem, liv ve fertüjinle anlaşması var ama hangisinin laboratuvarı iyi onu bilmiyorum ilk denemem olacak
inşallah :)laboratuvar olarak fikrim yok açıkcası inşallah ilk denemede tutar
Yumurta toplama sürecinde misin canımKızlar şubatın son haftası da benim transferim olck inşalllah,26 şubatta.Bugün lucrin depot 3.75 vurdum kendime şimdilik başka ilaç kullanmyrm var mı benim gibi birileri
geçici menapozdamısın şimdiden hayırlı olsunKızlar şubatın son haftası da benim transferim olck inşalllah,26 şubatta.Bugün lucrin depot 3.75 vurdum kendime şimdilik başka ilaç kullanmyrm var mı benim gibi birileri
Hayr canm opuyu ekimde olmştm şimdi transfer sürecndymYumurta toplama sürecinde misin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?